Bitcoin faller ned prisdiagrammer, flertall Altcoins glir med

En måned inn i 2022 åpnet flertallet av kryptovalutaene, inkludert Bitcoin, med tap 31. januar. Den mest verdifulle kryptoaktivaen handles til $40 193 (omtrent Rs. 30,15 lakh) med et tap på 1,84 prosent på den indiske børsen CoinSwitch Kuber. Også på internasjonale børser har Bitcoin registrert tap på opptil 2,7 prosent. I henhold til CoinMarketCap, Binance og Coinbase, svinger Bitcoin-prisene rundt $39 926 (omtrent Rs. 28 lakh). Hele denne måneden har ytelsen til Bitcoin forblitt påvirket av markedsvolatilitet som endte opp med å påvirke den generelle gevinsten til kryptosektoren.

Ether fulgte etter Bitcoin i å falle videre nedover prisstigen. Med et tap på 1,66 prosent, handles Ether til $2 730 (omtrent Rs. 2 lakh) i henhold til Gadgets360s kryptoprissporing.

Med de to øverste kryptovalutaene som sliter med å samle gevinster, har flertallets altcoins også funnet seg selv uklare. med tap.

  • USA vil sannsynligvis gi ordrer rundt krypto: rapporter

Binance Coin, Cardano, Solana, Ripple og Polygon blant flere andre kryptovalutaer var vitne til betydelige prisfall.

Memebaserte Dogecoin og Shiba Inu klarte heller ikke å tilføre noen verdi til sine eksisterende priser.

< p>Midt i en så stram markedsbevegelse var det bare Tether, USD Coin og Chainlink som klarte å registrere marginale gevinster på kryptoprisdiagrammene.

  • Binance håper Russland vil hjelpe regional vekst

Flere årsaker har vært på linje de siste dagene som har bidratt til presset på kryptomarkedet, og ført til betydelige samlede tap.

Landets sentralbanks trusler om å forby krypto i Russland var en av grunnene til at kryptovalutaer ikke klarte å se noen fortjeneste mot slutten av januar 2022. For tiden utforsker Russland et veikart for å regulere digitale eiendeler i stedet for å måtte innføre et generellt forbud som Kina gjorde i fjor.

Også i India venter investorer i kryptosektoren på den årlige budsjetthøringen som er planlagt til 1. februar. Det er foreløpig ikke klart om finansminister Nirmala Sitharaman planlegger å ta opp kryptosektoren i sin Budsjetttale, men temaet er spekulert i å komme opp under Stortingets budsjettsesjon.

I november i fjor hadde finansdepartementet satt opp sitt utkast til lovforslaget om kryptoregulering på parlamentets agenda. Lovforslaget som foreslo et forbud mot private kryptovalutaer nådde ikke parlamentet i forrige sesjon og ventet på godkjenning fra kabinettet.

I mellomtiden mener bransjeeksperter at smarte regler ikke kan gå glipp av for å beskytte kryptoinvestorer mot markedsrisiko.

“Når kryptoindustrien modnes, er smarte reguleringer viktige for å beskytte både brukere og selskaper samtidig som de fortsetter å oppmuntre til innovasjon i bransjen – dette er spesielt nødvendig ettersom fremtiden vår blir stadig mer forankret i det digitale, sier forskerteamet ved CoinDCX til Gadgets360.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kryptovalutapriser på tvers av indiske børser< /p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Kryptovaluta, Bitcoin, Ether, Tether, Binance Coin, Solana, Ripple, Polygon, Dogecoin, Shiba Inu , Chainlink, USD Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by