Anmeldelse af OnePlus Buds Z2 True Wireless Earphones

Selvom OnePlus' første produkt i det ægte trådløse segment, OnePlus Buds, ikke var specielt godt, har virksomheden fået fat i de efterfølgende lanceringer. OnePlus er nu et af de vigtigste mærker i TWS-området i Indien, takket være veldesignede og fornuftigt prissatte produkter, der dækker en bred vifte af priser. Produktsortimentet inkluderer den nyligt lancerede OnePlus Buds Pro, som vil konkurrere med flagskibsprodukter til en fast mellempris på Rs. 9.999 i Indien, og dette var vores bedste valg blandt hovedtelefoner og øretelefoner i 2021.

Når man lægger dyrere muligheder til side, er det produkt, jeg gennemgår her, OnePlus' seneste forsøg på at cementere sin plads i sub-R'erne. 5.000 i prisklasse. OnePlus Buds Z2 er prissat til Rs. 4.999,- og er efterfølgeren til den fremragende OnePlus Buds Z, som blev lanceret i slutningen af ​​2020. Dette nye par ægte trådløse øretelefoner ligner meget Buds Z, men har en væsentlig tilføjelse af funktioner: aktiv støjreduktion. Er dette det bedste par ægte trådløse høretelefoner under Rs. 5.000 lige nu? Find ud af det i denne anmeldelse.

oneplus buds z2 gennemgang af hoved OnePlus

OnePlus Buds Z2 har en vigtig tilføjelse i forhold til sin forgænger: aktiv støjreduktion

 

OnePlus Buds Z2 ligner næsten nøjagtigt Buds Z

OnePlus Buds kan have sat gang i tingene for virksomheden med en ydre-øre-pasform, som den blev populær af de originale Apple AirPods, men OnePlus har holdt sig til en in-ear-pasform med ordentlig støjisolering lige siden. OnePlus Buds Z2 har også dette design, primært for at sikre effektiviteten af ​​dens aktive støjreduktion. Tre par silikone ørepropper er inkluderet i æsken for en tilpasselig og behagelig pasform sammen med et kort USB Type-C opladningskabel.

 • OnePlus Buds Z anmeldelse

Der er ingen væsentlige designændringer med OnePlus Buds Z2 sammenlignet med OnePlus Buds Z; de to headsets ørestykker og opladningsetuier ser praktisk talt ens ud. En vigtig forskel er, at der er gitre, der dækker de indvendige mikrofoner til ANC på den nye model. En anden stor giveaway er farve – OnePlus Buds Z2 headsettet kommer i sort og hvid, hvoraf førstnævnte ikke var en mulighed for OnePlus Buds Z.

Jeg kunne ret godt lide det helt sorte udseende på min anmeldelsesenhed, selvom den blanke og reflekterende finish let afslørede fingeraftryk og snavs, og ørestykkerne såvel som etuiet skulle renses meget ofte. Opladningsporten og parringsknappen er på bagsiden af ​​coveret med et OnePlus-logo på toppen af ​​låget og en indikatorlampe, der vender fremad.

Etuiet er ikke særlig stort og er nemt at have i lommen. Det er også IPX4-klassificeret til vandtæthed, mens ørestykkerne er IP55-klassificeret til støv- og vandtæthed. Ørestykkerne vejer hver 4,5 g og har hver tre mikrofoner til ANC og stemmeoptagelse.

 • OnePlus Buds Pro Review

De ydre sider af ørestykkerne er berøringsfølsomme for afspilningskontroller og kan tilpasses ved hjælp af HeyMelody-appen eller gennem de native Bluetooth-indstillinger på OnePlus-smartphones. Du kan styre musikafspilning, skifte mellem ANC- og transparenstilstande, aktivere standardstemmeassistenten på din smartphone og hurtigt skifte mellem de to sidste parrede enheder ved forskellige bevægelser.

Hvis du bruger OnePlus Buds Z2 med en OnePlus-smartphone, vil du kunne få adgang til disse indstillinger og tilpasningsmuligheder direkte via Bluetooth-indstillingsmenuen. Du kan bruge dette til at kontrollere det aktuelle batteriniveau for ørestykkerne og opladningsetuiet, tilpasse kontrollerne, skifte mellem de to aktive støjreduktionstilstande (Normal og Max) og transparenstilstand, vælge den aktive Bluetooth-codec, slå in-ear-detektion til og fra for at afspille og sætte musik på pause automatisk, udføre en øretelefontilpasningstest og opdatere firmwaren på høretelefonerne.

oneplus buds z2 anmeldelse enkelt 2 OnePlus

Touch-kontroller på OnePlus Buds Z2 kan tilpasses gennem HeyMelody-appen eller Bluetooth-indstillinger på en OnePlus-smartphone

 

Denne tilpasningsmenu er særdeles nem at bruge og ser smart ud på en OnePlus-smartphone, men selvom du ikke har en, kan du stadig få adgang til alle disse funktioner via HeyMelody-appen (tilgængelig til iOS og Android). Selvom appen ser lidt upoleret ud, fungerer den godt nok med Buds Z2 på begge styresystemer. Desværre er der dog ikke mulighed for equalizer-tilpasning via appen eller gennem native indstillinger på OnePlus-smartphones.

 • Bedste hovedtelefoner og øretelefoner i 2021 i Indien

Der er understøttelse af Google Fast Pair på Android-smartphones. Dolby Atmos og Gaming Mode (94ms latency) fungerer kun med udvalgte OnePlus-smartphones (OnePlus 7 og nyere). Høretelefonerne har 11 mm dynamiske drivere, et frekvensområde på 20-20.000 Hz og Bluetooth 5.2 for tilslutning med understøttelse af SBC og AAC Bluetooth-codecs.

Batterilevetiden på OnePlus Buds Z2 er anstændig nok til et headset i denne prisklasse, hvor øretelefonerne kører i omkring 4 timer, 30 minutter med ANC tændt og lydstyrken på omkring 60 procent niveau. Opladningsetuiet tilføjede fire ekstra opladninger, for en samlet batterilevetid på omkring 23 timer pr. opladningscyklus. Der er også hurtig opladning med en 10-minutters opladning, der hævder at tilbyde 5 timers lyttetid, eller omkring én fuld opladning til ørestykkerne.

Punchy lyd, god aktiv støjreduktion på OnePlus Buds Z2< /h2>

OnePlus har været langsom og beregnet med sine ægte trådløse lanceringer i Indien, og Rs. 9.990 OnePlus Buds Pro vinder i sin kategori. OnePlus Buds Z2 sælges til halv pris, men har en nøglefunktion til fælles med det dyrere headset: aktiv støjreduktion. Buds Z2 klarede sig som forventet i forhold til prisen.

 • Bedste smarte hjem og IoT-produkter i 2021 i Indien

Selvom ydeevnen af ​​OnePlus Buds Z2 stort set er enhedsagnostisk takket være understøttelse af SBC- og AAC Bluetooth-codecs, tillod parring af øretelefonerne med en OnePlus 9 (anmeldelse) mig at bruge Dolby Atmos og tilstanden med lav latens. Jeg brugte dog øretelefonerne med en Apple iPhone 13 til meget af denne anmeldelse, og jeg var i stand til at justere præferencer gennem HeyMelody-appen ganske nemt.

Den soniske signatur er noget, du ville forvente af et overkommeligt ægte trådløst headset, der viser betydelige bump i lav- og højdepunkter, og en tendens til at overdøve mellemtonerne en smule. Det er selvfølgelig den slags lyd, som de fleste lyttere kigger efter, når de køber øretelefoner til en overkommelig pris, og den burde passe til mange menneskers lyttepræferencer. For mig var dette helt fint, og den punchy lyd var ganske underholdende med nogle numre.

oneplus buds z2 review main 2 OnePlus

Led- og højdepunkterne får betydelige bump, mens mellemklassen føles en smule sløv på OnePlus Buds Z2

 

Når man lyttede til Glitter af Keys N Krates, lød de lave toner i beatet aggressive og kraftfulde, mens den 70'er-inspirerede melodi var ren og tydelig. Mellemklassen føltes dog blød og en smule kedelig i forhold til resten af ​​banen. I betragtning af, at vokalen i de fleste elektroniske musiknumre er beregnet til at understøtte melodien, betød dette ikke så meget, men enhver, der kan lide at være opmærksom på teksterne i musik, bør vide, at OnePlus Buds Z2 meget tydeligt har en tendens til at favorisere bas og diskant foran alt andet.

 • Intet øre 1 anmeldelse

Med den hurtigere og mere aggressive Dirty Sexy Money (Mesto Remix) af David Guetta var denne basdrevne lyd ganske fornøjelig. OnePlus Buds Z2 er et højlydt, drevet par ægte trådløse høretelefoner, der slår hårdt og formår at holde trit med hurtige spor uden stor indsats. Bassen havde en følelse af rumklang og angreb, der er bedre end hvad jeg har hørt på de fleste headset i denne prisklasse. Det var klart mere raffineret end den ru, ufærdige lyd fra de originale OnePlus Buds.

Dolby Atmos og lav-latency-tilstand fungerede godt, når du brugte en OnePlus 9. Atmos skabt til lyd, der var lidt mere åben og luftig sammenlignet med musik i høj opløsning fra Apple Music. Lav-latenstilstanden aktiveres ved at aktivere Pro Gaming-tilstanden på en OnePlus-smartphone med Buds Z2 tilsluttet. Dette tilbød lidt bedre latenstid end normalt med mobilspil, hvilket gjorde Buds Z2 noget brugbart.

Aktiv støjreduktion på ægte trådløse høretelefoner til under Rs. 5.000 plejer at være grundlæggende, men OnePlus har gjort et anstændigt stykke arbejde med denne funktion på Buds Z2. Selvom der er en betydelig forskel mellem ANC-ydeevne på disse høretelefoner og dyrere muligheder såsom OnePlus Buds Pro eller endda Nothing Ear 1, tilbyder OnePlus Buds Z2 bedre ANC end noget andet under Rs. 5.000, som jeg har hørt.

 • Anmeldelse af Dizo Buds Z Pro True Wireless Earphones

Der er to niveauer af aktiv støjreduktion – Normal og Max – men jeg kunne ikke rigtig se nogen forskel på dem. ANC tilbyder dog en anstændig mængde støjreduktion både indendørs og udendørs, hvilket giver bedre oplevelser til musik, lydbøger og opkald.

Gennemsigtighedstilstanden gjorde det lettere at lytte til mine omgivelser, men min egen stemme lød ubehageligt forstærket og mærkelig, og jeg fandt det bedre at tage høretelefonerne af, når jeg taler med nogen. Opkaldskvaliteten og forbindelsesstabiliteten var også anstændig på OnePlus Buds Z2, og høretelefonerne fungerede uden stabilitetsproblemer i afstande på op til 4 m fra kildeenheden.

Bedømmelse

Selvom OnePlus er sent på det rigtige trådløse segment, har OnePlus gjort en stor indflydelse med sine seneste produkter. OnePlus Buds Z2 fortsætter denne trend og tilbyder punchy og sjov lyd, anstændig aktiv støjreduktion og nyttige funktioner såsom hurtig opladning og Dolby Atmos. Selvom du skal bruge en forholdsvis ny OnePlus-telefon for at bruge hele funktionssættet i disse høretelefoner, er det en ret god mulighed at overveje for mindre end Rs. 5.000 selv hvis du har en iPhone eller ikke-OnePlus Android-smartphone.

 • Anmeldelse af Jabra Elite 75t True Wireless Earphones
 • < li> Realme Buds Q2 anmeldelse

Realme har konkurrerende tilbud med lignende funktioner og specifikationer, der også er betydeligt mere overkommelige, men OnePlus tilbyder et vist niveau af kompetence og kvalitet, som du næppe vil finde på noget andet i dette prissegment. Buds Z2 har ingen væsentlige ulemper. Det er bestemt værd at overveje, hvis du har et stramt budget på Rs. 5.000,- men jeg synes også, det er værd at bruge lidt mere og hente Nothing Ear 1 eller den stærkt nedsatte Jabra Elite 75t, som begge er overlegne.

Ønsker du at købe hovedtelefoner? Lyt til eksperterne på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceOnePlus Buds Z2 True Wireless Stereo (TWS) hovedtelefoner < h3 class="pdname fl">OnePlus Buds Z2 True Wireless Stereo (TWS) hovedtelefoner

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design/komfort
 • Lydkvalitet
 • Batterilevetid
 • Value For Money
 • God
 • Anstændigt design, behagelig pasform
 • Vandtæthed for både øretelefonerne og coveret
 • God ANC til prisen
 • Punchy, sjov lyd
 • Anstændig batterilevetid, hurtig opladning
 • Dårlig
 • Nogle funktioner fungerer kun med OnePlus-smartphones
 • Kedelig mellemtone
 • Ingen equalizer-indstillinger i appen

Læs detaljeret OnePlus Buds Z2 True Wireless Stereo (TWS)-høretelefonanmeldelseHovedtelefontype In-EarMicrophone YesConnectivity True Wireless Stereo (TWS)type hovedtelefoner

 • One Z2Plues Wireless Anmeldelse af øretelefoner: Nye og noget forbedrede” OnePlus Buds Z2 True Wireless Earphones Review /> Anmeldelse af OnePlus Buds Z2 True Wireless Earphones: Nye og noget forbedrede</li>
<li class=Ved indlæsning OnePlus Buds Z2 TWS-øretelefoner til salg i Indien i dag: Pris, tilgængelighed
 • OnePlus 9RT med 50-megapixel tredobbelte kameraer, OnePlus Buds Z2 lanceret i Indien: Pris,
 • OnePlus 9RT, OnePlus Buds Z2 lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventede specifikationer, mere

Flere OnePlus-hovedtelefoner og -headsetkommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: OnePlus, OnePlus Buds Z2, OnePlus Buds Z2 Pris i Indien, OnePlus Buds Z2-specifikationer, OnePlus Buds Z2-funktioner, Aktiv støjreduktion, ANC, TWS, True trådløse høretelefoner, Bluetooth, Høretelefoner, OnePlus Buds Z2 anmeldelse, OnePlus Buds Z Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


Date:

by