Robinhoods kryptolommebok vil bli utgitt i beta neste måned

Robinhood, den USA-baserte kryptohandelsappen, har avslørt at tusenvis av brukerne venter på lanseringen av den digitale lommeboken, som vil bli utgitt i sin betaversjon i januar 2022. I et blogginnlegg har selskapet offisielt informert om at Alpha-testprogrammet for sine digitale lommebøker er avsluttet. Utviklingen kommer tre måneder etter at Robinhood først annonserte at de jobber med å lansere en ny digital lommeboktjeneste for sine kunder i USA.

“I dag har mer enn 1,6 millioner mennesker registrert seg for lommebøker. Selv om vi er ivrige etter å lansere nye produkter så raskt som mulig, er det en stor oppgave å bygge lommebøker og koble våre millioner av kunder «on-chain» (koble til blokkjeden),» sto det i Robinhoods blogginnlegg.

Den kommende lommeboken vil støtte innskudd og uttak av kryptovalutaer inkludert Bitcoin, Ether og Dogecoin.

  • Robinhood kjøper Cross-Exchange Crypto Trading Platform Cove Markets

Robinhood hevder å ha innebygde sikkerhetsfunksjoner rundt identitetsverifisering og autentisering av dets kommende tilbud midt i kryptorelaterte nettkriminalitet som øker tempoet i USA, så vel som i andre deler av verden.

“Vi kommer til å rulle ut noen ekstra sikkerhetsfunksjoner for kryptotransaksjoner. Disse inkluderer multifaktorautentisering i appen, slik at vi vet at det er deg når du starter en overføring, og transaksjonssjekker for bedre å forstå risikoen for hvor mynter blir sendt,» la bloggen til.

Mens de erkjenner. at kryptoområdet ble mainstream i 2021, sa Robinhood at undersøkelsen deres viste at folk flest fortsatt gjør seg kjent med kryptoaktivaenes verden.

“Vår undersøkelse viste oss at 66 prosent av kundene som for øyeblikket ikke har en kryptolommebok forventer å ha én adresse for alle transaksjonene sine. Dette er ikke tilfelle, siden hvert nettverk vil ha en annen adresse for å sende og motta mynter når de utfører på kjeden, så hver mynt vil ha sin egen lommebokadresse, heter det i innlegget.

I år, Robinhood stilte opp en rekke nye tjenester og funksjoner.

Den 13. september lanserte selskapet for eksempel en funksjon som lar brukere regelmessig investere i favorittmyntene sine – helt uten provisjon med så lite som $1 (omtrent Rs. 73,66) på en tidsplan etter eget valg.

Året ga imidlertid noen ubehagelige overraskelser for krypto- og aksjehandelsappen.

I oktober ble Robinhood-servere brutt av en uautorisert tredjepart. På den tiden ble personopplysningene til millioner av brukerne åpnet av nettkriminelle. Det ble satt i gang en etterforskning av saken, og ytterligere detaljer forblir ukjente.

Betaversjonen av Robinhoods digitale lommebok vil bli gjort tilgjengelig i midten av januar.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptocurrency-priser på tvers av indiske børser p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Robinhood, Crypto Wallet, Bitcoin, Dogecoin, Ether Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er senior korrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by