WhatsApp Beta for Android krasjer for brukere, oppdatering bringer feilretting: Rapporter

WhatsApp beta for Android krasjet angivelig for brukere på to versjoner. Direktemeldingsappen fra Meta har gitt ut en rettelse for feilen som fikk den til å krasje, ifølge en annen rapport. Brukere av WhatsApp møtte en ukjent feil når de åpnet appen eller mens de sendte media. Den nye konstruksjonen gir ikke årsaken til krasjet og inneholder bare reparasjonen. Det finnes imidlertid også en veiledning for hvordan brukere kan gå tilbake til en eldre versjon av WhatsApp beta uten å miste chattedataene sine.

En rapport fra WABetaInfo, WhatsApp-funksjonen tracker, Metas direktemeldingstjeneste krasjet for noen betatestere. WhatsApp beta for Android 2.22.4.6 og 2.22.4.7 sto angivelig overfor en ukjent feil som fikk dem til å krasje da brukere prøvde å åpne appen eller mens de prøvde å sende media.

En annen rapport fra WABetaInfo nevner at WhatsApp har gitt ut en rettelse for feilen som fikk betatestappen på Android til å krasje. Reparasjonen følger med WhatsApp beta for Android 2.22.4.8. Rapporten nevnte ikke årsaken til at appen krasjet på noen brukeres Android-smarttelefoner.

 • Gjenoppretting av WhatsApp-testing av invitasjonslenker til gruppechat: Rapport

WhatsApp-funksjonssporeren anbefaler brukere å sikkerhetskopiere dataene sine på Google Disk før de oppdaterer til en ny betaversjon. På denne måten, hvis betaappen har en feil som får den til å krasje, kan brukere forhindre at dataene deres går tapt. En av løsningene — før appen får en feilretting — er å gå tilbake til en eldre versjon.

WABetaInfo har også en veiledning for brukere til å nedgradere til en eldre versjon uten å miste data og uten å installere en eldre versjon på nytt. Veiledningen nevner at selv om det er lettere for iOS-brukere å gå tilbake til en eldre versjon uten å installere appen på nytt, vil Android-brukere fortsatt måtte laste ned den eldre versjonen via et tredjeparts nettsted for nedlasting av apper.

 • WhatsApp har til slutten av februar for å avklare endringen i personvernpolitikken, sier EU
 • WhatsApp kan snart la gruppeadministratorer slette meldinger for alle brukere
 • < /ul>

  Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
  Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: WhatsApp, WhatsApp for Android, WhatsApp Beta, Android Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by