Sandbox slår seg sammen med Warner Music Group for å lage Metaverse Musical

Warner Music Group (WMG) har inngått sin første avtale i metaverse-sektoren med The Sandbox for å holde tritt med kommende trender i den digitale underholdningsindustrien. WMG er et av de største musikkutgiverne i verden, som er foreldre til musikkselskaper som Reprise Records og Atlantic Records. Sandkassen, derimot, er en virtuell verden bygget på Ethereum-blokkjeden, populær blant fellesskapene for ikke-fungible tokens (NFT) og spill. Som en del av avtalen vil selskapene samarbeide for å introdusere arrangementer med musikktema i den virtuelle verdenen.

“Vi former The Sandbox som en morsom underholdningsdestinasjon der skapere, fans og spillere kan nyte første-av-en-slaget oppslukende opplevelser og bli tettere knyttet til favorittmusikalartistene gjennom NFT-er,” Sébastien Borget, medgründer og Chief Operating Officer, The Sandbox, sa i en uttalelse. Partnerskapet er ment å åpne metaverset for flere fan-eide og fellesskapsdrevne initiativer, fremhevet Borget.

WMG har kjøpt en strandeiendom i The Sandbox metaverse for å fungere som en portal for artistene sine til å gjøre digitalisering opptredener der. Metaverse-eiendommen vil fungere som en musikalsk temapark samt et konsertsted der artister vil opptre som virtuelle avatarer for sine fans.

  • NASA Ønsker ikke at bildene skal forvandles til NFT-er

“Vi vil utvikle vedvarende, oppslukende sosiale musikkopplevelser som trosser begrensninger i den virkelige verden og lar artistene våre og deres fans engasjere seg som aldri før,” sa Oana Ruxandra, Chief Digital Officer og Executive Vice President of Business Development, WMG.< /p>

I nyere tid har flere internasjonale musikkartister eksperimentert med virtuelle forestillinger som gir fantastiske resultater.

Travis Scott, Ariana Grande og Marshmello har for eksempel opptrådt som virtuelle avatarer inne i Fortnite.

  • OpenSea Rival LooksRare nærmer seg et salg på 400 millioner dollar i løpet av de første 72 timene

Også i India ser det ut til at musikkelementet gir frills til det metaverse rommet. Tidligere denne uken ble Punjabi-sangeren Daler Mehndi den første indiske artisten som opptrådte i India-laget partynite.metaverse som markerte landets 73. republikkdag.

    Se dette innlegget på Instagram           

Et innlegg delt av Daler Mehndi (@thedalermehndiofficial)

Indian Music-etiketten T-Series kunngjorde også sin inntreden i metaverset i samarbeid med Hungama Digital tidligere denne uken .

Som en del av avtalen vil Hungama lage NFT-er fra den enorme katalogen med nytt og eksisterende Bollywood-innhold som er foreldet av T-Series.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Metaverse, The Sandbox, Warner Music Group, Ethereum, Non-Fungible Token, NFT Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by