Poco F4 GT angivelig oppført i IMEI-databasen, tips om forestående lansering

Xiaomi forventes snart å avduke Redmi K50-serien med spillsmarttelefoner. Redmi K50-serien er tippet til å få tre modeller – Redmi K50, Redmi K50 Pro og Redmi K50 Gaming Edition. Nå ble et Xiaomi-håndsett med modellnummeret 21121210G oppdaget på IMEI-databasen med navnet Poco F4 GT. Dette håndsettet forventes å være en global variant av en avansert Redmi K50-modell. Siden Poco F4 GT er oppført i IMEI-databasen, forventes det å komme ut på de globale markedene i løpet av et par måneder.

Oppføringen ble først oppdaget av Xiaomiui, som mistenker at Poco F4 GT kan være den globale varianten av Redmi K50 Gaming Edition. I følge en fersk rapport er Redmi K50-serien satt til å ha CyberEngine haptisk motor som kan være den sterkeste X-akse haptiske motoren på en Android-smarttelefon til dags dato, som hevdet av Xiaomi.

Spesifikasjoner for Poco F4 GT (forventet)

Nylig ble spesifikasjonsdetaljene til Redmi K50 Gaming Edition lekket. Det forventes at Poco F4 GT også vil ha lignende spesifikasjoner ved lansering. Derfor forventes den også å bli drevet av en Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Det antas å ha et 4700 mAh batteri med støtte for opptil 120W hurtiglading. Det sies å ha en 6,67-tommers Huaxing fleksibel skjerm. Håndsettet er tippet for å være utstyrt med et dobbel VC-kjølesystem, gaming-skulderutløsere og en sidemontert fingeravtrykksensor.

Når det gjelder optikk, antas telefonen å ha et trippelt bakkameraoppsett med enten en 48-megapiksel eller en 64-megapiksel primærsensor. Den primære sensoren kan være sammenkoblet med 13-megapiksler og 2-megapiksler sekundære sensorer. I tillegg forventes den å ha et 16-megapiksel selfie-kamera.

Hvorfor oppdaterer Redmi telefonene så snart? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
AnnonseRedmi K50 Gaming Edition

Redmi K50 Gaming Edition

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Frontkamera JaBakkamera JaBatterikapasitet 4700mAhOS Android

  • Poco F4 GT angivelig funnet på IMEI-databasen, kan være global variant av Redmi K50 Gaming Edition Poco F4 GT angivelig funnet på IMEI-databasen, kan være global variant av Redmi K50 Gaming Edition
  • Redmi K50-serien ertet for å ha CyberEngine-vibrasjonsmotor, kan konkurrere med Haptics på Apples iPhone-modeller Redmi K50-serien ertet til å inneholde CyberEngine Could-vibrasjonsmotor, på Apples iPhone-modeller
  •  loadingR= Redmi K50 Gaming Edition-spesifikasjoner Surface Online, sies å komme med 6,67-tommers skjerm
  • Lansering av Redmi K50-serien, spesifikasjoner ertet; Spesifikasjoner for Redmi K50-spillutgaven tipset Lansering av Redmi K50-serien, spesifikasjoner ertet; Redmi K50 Gaming Edition-spesifikasjoner tipset

Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News . For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: POCO, Poco F4 GT, Redmi K50 Gaming Edition


Date:

by