Itel A58, Itel A58 Pro med 6,6-tommers skjerm, Waterdrop Notch avduket

Itel A58-serien, som består av smarttelefonene Itel A58 og Itel A58 Pro, har blitt avduket i forskjellige markeder, inkludert Nigeria og Kenya. Begge modellene har mange like spesifikasjoner og er forskjellige når det gjelder RAM og lagringskapasitet. Serien er merket med 4000 mAh batteri, i-boost 1.0-funksjon for jevnere operasjoner og AI-drevne doble bakkameraer. Smarttelefonene på startnivå kjører Android 11 (Go-utgave) rett ut av esken, og har microSD-kortspor for lagringsutvidelse.

Itel A58, Itel A58 Pro-pris, tilgjengelighet

Selv om det ikke er informasjon om pris på Itel-nettstedet, sier en rapport fra TechCity at Itel A58 er tilgjengelig for kjøp til en pris av NGN 35.000 (omtrent 6.300 Rs.) i Nigeria. Telefonen er priset til KES 8,999 (omtrent Rs. 6,000) i Kenya, i henhold til MobileTrends. Prisen på Itel A58 Pro er ikke kjent. Begge telefonene tilbys i fargealternativene Dreamy Purple, Sky Cyan og Starry Black.

Itel A58, Itel A58 Pro-spesifikasjoner

Itel A58 og Itel A58 Pro har 6,6-tommers HD+-skjerm i vanndråpestil med 90 prosent skjerm-til-kropp-forhold. Den drives av en firekjerners Unisoc SC7731E SoC og kommer med i-boost 1.0-funksjonen for “jevnere mobilopplevelse.” Itel A58 får 1 GB RAM og 16 GB lagring, mens Pro-varianten får 2 GB RAM og 32 GB lagring. Begge smarttelefonene har microSD-kortspor for lagringsutvidelse.

  • Itel A26 Budget Smartphone med ansiktslås lansert i India

For fotografering kommer Itel A58 og Itel A58 Pro med 5 megapikslers primærsensorer og QVGA-sensorer. For selfies og videosamtaler har telefonene 5 megapikselkameraer foran. Telefonene har et batteri på 4000 mAh, og de har også bakovervendt fingeravtrykkskanner. Itel hevder også at telefonene er motstandsdyktige mot vanlige fall, støv og fuktighet.

  • Itel S17 entry-level smarttelefon med trippel bakkamera lansert

Hvorfor lanseres Galaxy S21 FE og OnePlus 9RT nå? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Itel A58 Pro

Itel A58 Pro

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,60-tommers prosessor Unisoc SC7331eFrontkamera 5 megapiksler Bakkamera 5 megapiksler RAM 2GB Lagring 32GB batterikapasitet 4000mAhOS Android 11 (Go Edition)Oppløsning 720×1,560 piksler class=”fl”>1,560 pikslerItel A58, Itel A58 Pro med 6,6-tommers skjerm, vanndråpe-stil-hakk avduket: pris, spesifikasjoner Itel A58, Itel A58 Pro med 6,6-tommers skjerm, hakk i vanndråpestil avduket: pris, spesifikasjoner

Flere Itel-mobilerItel-mobilpriser i India AnnonseItel A58

Itel A58

  • NØKKELSPESIFIKASJONER li>
  • NYHETER

Skjerm 6,60-tommers prosessor Unisoc SC7331eFrontkamera 5 megapiksler Bakkamera 5 megapiksler RAM 1 GB Lagring 16 GB batterikapasitet 4000mAhOS Android 11 (Go Edition) Oppløsning 720×1560 piksler fl

  • Itel A58, Itel A58 Pro med 6,6-tommers skjerm, hakk i vanndråpestil avduket: pris, spesifikasjoner

Flere Itel-mobiler, pris på Itel-mobiler i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Itel A58, Itel A58 Price, Itel A58 Specifications, Itel A58 Pro, Itel A58 Pro Specifications, Itel Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by