Det indiske markedet for brukte smarttelefoner når 4,6 milliarder dollar i 2025: Rapport

Markedet for bruktsmarttelefoner i landet forventes å dobles på tre år til 4,6 milliarder dollar (omtrent 34 500 crores) innen 2025, ifølge en felles rapport fra industriorganet for mobilenheter ICEA og forskningsfirmaet IDC.

Forbrukere handlet 25 millioner smarttelefoner i bruktmarkedet og genererte en inntekt på over 2,3 milliarder dollar (omtrent 17 250 crores) til en gjennomsnittspris på 94 dollar (omtrent 7 050) eller Rs. 6 900 per enhet, ifølge rapporten.

“India bør være det globale knutepunktet for re-produksjon og re-handel ved å utnytte sitt delta av lønnskostnader. Re-handelens dype vekst vil effektivt redusere det digitale skillet ved å muliggjøre migrering fra funksjonelle telefoner til smarttelefoner.»

  • Smarttelefonmarkedet globalt gjenopprettet til pre-COVID-nivå i 2021: Canalys

“Veksten i dette markedet vil også sikre at det vil være et betydelig fall i e-avfall ettersom resirkulering vil bli det nye norm,” sa styreformann Pankaj Mohindroo i India Cellular and Electronics Association (ICEA) under lanseringen av rapporten.

Mer enn 95 prosent av alle brukte smarttelefoner selges “som de er” og de resterende fem prosent går gjennom en form for reparasjon eller oppussing i India.

“Blant forbrukerelektronikk er smarttelefoner den største volumdriveren (over 90 prosent) i bruktmarkedet for tiden, og andre som bærbare datamaskiner, smartklokker, spillkonsoller og kameraer øker gradvis,” heter det i rapporten.< /p>

  • Samsung LED-smarttelefonforsendelser i 2021, Xiaomi så mest vekst: Rapport
  • Apple leverer den mest lønnsomme feriesesongen ennå

    li>

Rapporten anslår at 78 prosent av brukerne som kjøper en brukt smarttelefon har en månedlig inntekt på mindre enn Rs. 30 000 og 18 prosent har en månedlig inntekt på Rs. 30 000 – Rs 50 000. Det gjør den rimelige prisklassen til en nøkkelfaktor for å drive etterspørselen etter brukte smarttelefoner.

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Indian Cellular and Electronics Association, ICEA, Smartphone Market


Date:

by