USA vil sannsynligvis gi ordrer rundt krypto: rapporter

Kryptovaluta-sektoren ekspanderer i et raskt tempo og har samlet interessen fra flere regjeringer rundt om i verden som ønsker å regulere den. Under ledelse av USAs president Joe Biden kan Det hvite hus snart gi ordrer rundt kryptosektoren, sier medierapporter som siterer kilder. Ordrene forventes å komme som en del av Bidens nasjonale sikkerhetsmemorandum i løpet av de kommende ukene, og den nøyaktige tidslinjen for dette forblir ukjent per nå.

Statlige enheter vil bli tildelt rollen som å studere kryptorommet og dets elementer som stablecoins og non-fungible tokens (NFTs) blant annet, rapporterte nyhetspublikasjonen Barron's, som siterer en anonym kilde fra Det hvite hus.

“Dette er utformet for å se helhetlig på digitale eiendeler og utvikle et sett med retningslinjer som gir sammenheng til hva regjeringen prøver å gjøre på dette området,” sa kilden.

/i>

  • Alt vi vet om kryptolovforslag i forkant av parlamentets budsjettsesjon

Mens Washington, DC, ennå ikke offisielt har tatt opp temaet, rykter rundt en utøvende ordre fokus på kryptoområdet har vært på rundgang i USA en stund nå.

Tidligere denne måneden rapporterte Forbes at Biden-regjeringen snart kan bringe inn noen betydelige endringer i det for tiden desentraliserte kryptoregimet som er vitne til rask adopsjon i USA.

Kryptobetalinger har blitt en ting i USA med flere merker som begynner å akseptere kryptovalutaer for betalinger, inkludert Elon Musk-eide Tesla, Mark Cubans NBA-lag Dallas Mavericks og filmhallkjeden AMC Theatres, blant andre merker.

  • Nettkriminelle hvitvasket krypto verdt 8,6 milliarder dollar i 2021: Rapport

Sammen med USA, funderer også andre nasjoner som India og Russland på måter å beskatte kryptoinntekter på og regulere kryptosektoren for å dempe utnyttelsen til ulovlige aktiviteter.

Kryptogruvedriftens høye kraftforbruk sjansene for at kryptovalutaer forstyrrer de finansielle monopolene til sentralbanker rundt om i verden er noen andre bekymringer knyttet til sektoren så langt.

I fjor steg den globale kryptomarkedsverdien til 3 billioner dollar (omtrent 2.15.66.720 crore Rs.) i en ny all-time high. De nevnte bekymringene rundt kryptoområdet har imidlertid fjernet over 1 billion dollar (omtrent 70.00.000 crore) fra den totale markedsverdien de siste dagene.

I henhold til CoinMarketCap, den nåværende markedsverdien av kryptoen sektoren er $1 682 697 374 753 (omtrent 12 631 540 crore Rs).

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.

Cryptocurrency-priser på tvers av indiske børser

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Cryptocurrency, Crypto Regulation, USA, Bitcoin, Joe Biden Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by