Redmi Smart TV X43 med 4K-skjerm skal lanseres 9. februar

Redmi Smart TV X43 lanseres i India 9. februar, bekreftet produsenten Xiaomi fredag. Smart-TVen har en 43-tommers skjerm med 4K-oppløsning. Redmi Smart TV X43 skal lanseres sammen med den kommende Redmi Note 11S og Redmi Smart Band Pro 9. februar. Selskapet tilbyr for tiden Redmi Smart TV X50, X55 og X65-modeller, og Redmi Smart TV X43 er satt til å ha den minste skjermen i selskapets X-series smart-TV-serie.

Xiaomi har bekreftet at Redmi TV X43 vil bli lansert på et arrangement 9. februar, som det siste tilskuddet til selskapets smart-TVer i X-serien. Mens Redmi Smart TV 43 for tiden tilbyr en 43-tommers skjerm, er det en full-HD+-skjerm, mens den kommende Redmi TV X43 har en 4K-skjerm. I følge arrangementssiden på selskapets nettside vil Redmi TV X43 også komme med 4K HDR og Dolby Vision-støtte.

  • Vu Premium 32 Smart TV med Linux OS, 20W høyttalere debuterer i India

Selskapet har ennå ikke avslørt prosessoren som skal drive Redmi TV X43, og arrangementssiden sier at den vil inneholde “Future Ready Flagship Performance.” Redmis tidligere lanserte smart-TVer i X-serien, som Redmi Smart TV X55, har firekjerners MediaTek SoC med Mali G52 GPU, sammen med 2 GB RAM. Ifølge selskapet vil Redmi Smart TV X43 ha et 30W høyttaleroppsett, med støtte for Dolby Audio.

  • Google jobber med Chromecast med Google TV med 1080p-streaming: Rapporter

På programvarefronten sa Xiaomi at Redmi Smart TV X43 vil kjøre på Android TV og har selskapets nyeste PatchWall-programvare, sammen med IMDb-integrasjon. PatchWall er Xiaomis lansering som tilbyr et alternativt brukergrensesnitt med kurert innhold fra ulike over-the-top (OTT)-plattformer og tilbyr også støtte for å kontrollere smarte hjemmeenheter som smartlys og Mi Air Purifier. Xiaomi har ennå ikke avslørt detaljer om priser og tilgjengelighet for Redmi Smart TV X43, som kan komme med en lavere prislapp enn Redmi Smart TV X50, som for tiden er priset til Rs. 37 999 på Amazon og har en større skjerm.

Xiaomi India snakker eksklusivt til Orbital, Gadgets 360-podcasten, om deres planer for 2022 og presser på for 120W hurtiglading med 11i HyperCharge. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Tilknyttede lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. AnnonseRedmi 43-tommers Smart LED TV X43

Redmi 43-tommers Smart LED TV X43

  • NØKKELSPESIFIKASJONER li>
  • NYHETER

Skjerm 43,00-tommers skjermtype LED-oppløsning Standard 4KOS AndroidSmart TV Ja

  • Redmi Smart TV X43 med 4K-skjerm, Dolby Vision, 30W-høyttalere India lansering satt til 9. februar

Flere Redmi TV-kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Redmi Smart TV X43, Redmi Smart TV, Redmi, Xiaomi, Redmi Smart TV X43-spesifikasjoner, Redmi Smart TV X43 India lansering David Delima Send e-post til David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


Date:

by