Realme 9i anmeldelse: Et skridt i den rigtige retning?

Det er 2022, og næsten alle smartphones, der lanceres uden for budgetsegmentet, understøtter 5G, på trods af at der stadig ikke er nogen tegn på 5G-netværk i Indien. Realme har presset på masser af 5G-telefoner i over et år nu, men mærkeligt nok er dets seneste tilbud, Realme 9i, kun en 4G-model. Det er et tilbud på entry-niveau i den helt nye Realme 9-serie og vil snart blive ledsaget af de kommende Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+. Selvom en 4G-kun-telefon stadig kan være relevant, hvis den leverer i andre områder, ser Realme 9i ud til at have et par udeladelser sammenlignet med sin forgænger, Realme 8i.

Så bør du overveje Realme 9i som dit næste køb, eller giver konkurrenterne bedre værdi? Jeg testede Realme 9i for at finde ud af det.

Realme 9i-pris i Indien

Realme 9i er tilgængelig med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads til en pris af Rs. 13.999, eller med 6 GB RAM og 128 GB lager til en pris af Rs. 15.999 i Indien. Denne smartphone fås i to farver, Prism Black og Prism Blue. Jeg havde den avancerede konfiguration i Prism Blue til denne anmeldelse.

Realme 9i-design

Realme's seneste lancering i Indien, Realme 9i har et nyt 'Stereo Prism'-design. Den har en 6,6-tommer skærm med tynde rammer på toppen og siderne, mens hagen er tykkere. Du får en udskæring i øverste venstre hjørne af skærmen til selfie-kameraet. Telefonen har en plastikramme med tænd/sluk-knappen til højre og lydstyrkeknapperne til venstre. En kapacitiv fingeraftryksscanner er integreret i tænd/sluk-knappen, hvilket gør det praktisk at låse smartphonen op. Siderne og hjørnerne er afrundede, så rammen ikke graver sig ind i dine håndflader, når du holder denne telefon.

realme 9i tilbage Realme 9i anmeldelse

Realme 9i pakker i et 5.000 mAh batteri

 

Realme 9i har en USB Type-C-port, 3,5 mm hovedtelefonstik, højttaler og primær mikrofon i bunden. Toppen har kun den sekundære mikrofon. Ørestykket fungerer som den anden højttaler til stereolyd. SIM-bakken er til venstre og understøtter to Nano-SIM-kort samt et microSD-kort. Realme 9i har et 5.000 mAh batteri og vejer 190 g, hvilket er overskueligt. Du får en 33W oplader i æsken.

På bagsiden har Realme 9i en tredobbelt kameraopsætning. Kameramodulet ligner det på Realme GT Neo 2 (anmeldelse). Bagpanelet har et mønster, som kun er synligt, når lys rammer det i bestemte vinkler.

Realme 9i-specifikationer og software

Realme 9i har en 6,6-tommer full-HD+ skærm med en 90Hz peak opdateringshastighed, og denne kan ændre sig dynamisk baseret på det indhold, du ser. Dette panel er dog et skridt ned i betragtning af, at Realme 8i (Review)'s skærm har en opdateringshastighed på 120Hz. Realme 9i er drevet af Qualcomm Snapdragon 680 SoC. Realme har implementeret dens DRE-funktion (Dynamic RAM Expansion), som tildeler op til 5 GB lagerplads til brug som RAM, men kun tilgængelig på den højere lagervariant.

Realme 9i er en 4G-smartphone, der tilbyder dobbelt VoLTE. Da 5G-netværk ikke er rullet ud i Indien endnu, burde manglen på support ikke rigtig afholde dig fra at overveje denne telefon. Denne telefon understøtter også Bluetooth 5, dual-band Wi-Fi og fire GPS-standarder.

realme 9i holepunch Realme 9i anmeldelse

Realme 9i har en 90Hz opdateringshastighedsskærm med et hul

 

Relame 9i kører Realme UI 2.0 baseret på Android 11. Min enhed af 9i kørte Android-sikkerhedspatchen fra januar 2022. Brugergrænsefladen var nem at bruge, og jeg havde ingen problemer med at finde rundt. Jeg fandt, at telefonen havde et stort antal forudinstallerede apps, hvoraf nogle pushede spammeddelelser efter at være blevet lanceret. Heldigvis kan du afinstallere de fleste af dem. Du kan tilpasse skærmens farvetilstand og endda indstille den til 60Hz. Der er forskellige funktioner, der kan udløses ved hjælp af bevægelser, hvis de er aktiveret. Realme har også tilføjet en spiltilstand, der giver dig mulighed for at slå lyden fra for indgående opkald og notifikationer for afbrydelsesfri spil.

Realme 9i ydeevne og batterilevetid

Realme 9i tilbød god ydeevne og viste ingen tegn på at gå langsommere med min brug i løbet af gennemgangsperioden. Jeg fandt, at skærmens lysstyrke var tilstrækkelig det meste af tiden, men jeg var nødt til at beskytte den mod direkte sollys for at se indholdet klart, når det var udendørs. 90Hz opdateringshastigheden fik rulning til at se meget jævn ud. Højttalerne er ikke afbalancerede, og den nederste lød højere. Med 8 GB RAM i min anmeldelsesenhed var multitasking en leg. Realme havde aktiveret DRE-funktionen som standard, hvilket øgede den brugbare RAM-kapacitet op til 11 GB. Mens jeg brugte telefonen, havde jeg aldrig brug for mere end et enkelt forsøg på at låse den op ved hjælp af fingeraftryksscanneren, og ansigtsgenkendelse var også pålidelig.

I AnTuTu formåede Realme 9i at score 280.907 point. Den fik henholdsvis 383 point og 1554 point i Geekbench 5's single-core og multi-core test. I PCMarks Work 3.0-test opnåede den 8101 point. Grafikbenchmark GFXBenchs T-Rex- og Car Chase-scener kørte med henholdsvis 36 fps og 7,2 fps . Disse scores var lidt lavere end dem for Realme 8i, som er drevet af MediaTek Helio G96 SoC.

realme 9i kamera Realme 9i anmeldelse

Realme 9i har en tredobbelt kameraopsætning.

 

For at teste Realme 9i's spilydeevne spillede jeg Battlegrounds Mobile India (BGMI), som som standard havde 'Smooth' grafik og 'Medium' frame rate. Det kunne spilles ved disse indstillinger uden forsinkelse. Efter at have spillet spillet i omkring 21 minutter, var telefonen lidt varm at røre ved. Jeg bemærkede også et fald på fire procent i batteriniveauet.

Realme 9i er meget strømbesparende og holdt mig omkring to dage på fuld opladning. Tomgangsbatteridræningen var også meget lav. I vores HD video loop test lykkedes det at køre i 22 timer og 42 minutter. Wguke Realme 8i havde 18W hurtigopladning, Realme 9i understøtter 33W hurtigopladning. Den medfølgende 33W oplader var i stand til at få telefonen til 51 procent på 30 minutter og 91 procent på en time. Hvis du er en let bruger, behøver du ikke oplade Realme 9i særlig ofte.

Realme 9i-kameraer

Realme 9i har en tredobbelt kameraopsætning bestående af et 50-megapixel primært kamera, et 2-megapixel makrokamera og et 2-megapixel sort-hvid-kamera. Til selfies har den et 16 megapixel frontkamera. Realmes kamera-app er nem at bruge. Du får hurtige skift til HDR- og AI-sceneforbedring. Telefonen var hurtig til at låse fokus og indstille eksponeringen rigtigt.

Billeder taget med det primære kamera var som standard pixel-binned til 12,5 megapixels. Dagslysbilleder havde et gennemsnitligt dynamisk område og så godt ud, som de er, men forstørrelse afslørede dårligere detaljer, især i skyggerne. Når du optager billeder i lyse omgivelser, aktiverede telefonen automatisk HDR og klarede eksponeringen godt. Et ultra-vidvinkelkamera ville have forbedret opsætningen, men desværre mangler den funktion.

Realme 9i dagslysfotoeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

 

Nærbilleder var skarpe og havde gode detaljer. Portrætter havde god kantgenkendelse, og telefonen lader dig vælge niveauet for baggrundssløring, før du tager et billede. Makroer taget med Realme 9i havde anstændige detaljer, men outputtet havde ikke en høj opløsning.

Realme 9i nærbillede fotoeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

 

Realme 9i portræt eksempel (tryk for at se fuld størrelse)

 

Billeder i svagt lys taget med  Realme 9i virkede uklare, og objekter på afstand var knap genkendelige. Objekter i skyggerne så også kornede ud. Med nattilstand var der en lille forbedring af detaljerne i skyggerne.

Realme 9i kamera med lavt lys eksempel (tryk for at se fuld størrelse)

Eksempel på Realme 9i Nattilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

Selfies taget med Realme 9i i dagslys var anstændige. Portrættilstanden skabte god adskillelse fra baggrunden. Selfies i svagt lys var strengt gennemsnitlige.

Realme 9i dagslys portrætselfie

 

Videooptagelse toppede med 1080p for det primære såvel som selfie-kameraet . Der er ingen stabilisering, hvilket betød, at optagelserne var rystende. Optagelser i svagt lys var også lidt kornet.

Dommen

Startprisen på Realme 9i i Indien er Rs. 13.999,- og dette kunne gøre det attraktivt for dem, der har et budget. Den dyrere variant konkurrerer dog med andre smartphones, der byder på bedre ydeevne sammen med 5G-forbindelse, som 9i mangler. Denne nye model byder på stereohøjttalere og hurtigere 33W opladning, som er opgraderinger i forhold til forgængeren. 90Hz opdateringshastigheden er dog en nedgradering sammenlignet med 120Hz-skærmen på Realme 8i (Anmeldelse).

Realme 9i's kameraydelse er også underparret, hvilket gør det endnu sværere at anbefale den dyrere variant til dem, der leder efter en allrounder. Overraskende nok tilbyder Realme 8i bedre funktioner og kamerakvalitet for samme slags penge. Hvis du leder efter en fremtidssikret smartphone med 5G-forbindelse, kan du overveje Moto G51 (anmeldelse) eller Redmi Note 11T 5G (anmeldelse) i stedet.

AnnonceRealme 9i

Realme 9i

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design
 • Skærm
 • Software
 • Ydeevne
 • Batterilevetid
 • Kamera
 • Value for Money
 • God
 • 90Hz, fuld-HD+ skærm
 • 33W hurtig opladning
 • Fremragende batterilevetid
 • Dårlig
 • Gennemsnitlig kameraydeevne
 • Udeladelser af funktioner sammenlignet med forgængeren
 • < li>Forudinstalleret bloatware

Læs detaljeret Realme 9i-anmeldelse Skærm 6,60-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 680 Frontkamera 16 megapixel bagkamera 50 megapixel + 2 megapixel + 2 megapixel RAM 6GBBattrage 0m 4GBStor00 pixel 6GBB00m0 pixel 6GBB 0m 0m 0m 4GBStorage 0m.

 • Realme 9i anmeldelse: Et skridt i den rigtige retning? Realme 9i anmeldelse: Et skridt i den rigtige retning?
 • lazy Realme 9i tidligt udsalg annonceret, vil være tilgængeligt den 22. januar forud for første salg
 • Realme 9i første indtryk: En værdig efterfølger? Realme 9i First Impressions: En værdig efterfølger?
 • Realme 9i med tredobbelte bagkameraer, Snapdragon 680 SoC lanceret i Indien: Pris, specifikationer Realme 9i med tredobbelte bagkameraer, Snapdragon 680 SoC lanceret i Indien: Pris, specifikationer
 • Flere Realme-mobilerRealme-mobiler pris i Indien Kommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Realme 9i, Realme 9i Review, Realme 9i-pris i Indien, Realme 9i-specifikationer Aditya Shenoy Email Aditya Aditya Shenoy anmelder smartphones, wearables, hovedtelefoner og højttalere til Gadgets 360, ud af Mumbai. Aditya er anmelder af Gadgets 360 og har skrevet meget om smartphones, softwareopdateringer og kommende enheder. Aditya er tilgængelig på Twitter på @adishenoy, og du kan maile ham på adityashenoy@ndtv.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


  Date:

  by