Nubia Red Magic 7 offisielt ertet, lanseres i februar

Nubia Red Magic 7, en ny smarttelefon fra det kinesiske teknologimerket, er klar til å bli offisiell neste måned i hjemlandet. Bare dager før den formelle debuten, ertet det ZTE-eide merket Nubia Red Magic 7 med en video, som avslørte aspekter ved designen og noen spesifikasjoner. Håndsettet er vist med en trippel kameraenhet. Spesifikasjonene til smarttelefonen dukket også nylig opp på nettet via en TENAA-oppføring. Den kommende Nubia Red Magic 7 forventes å bli drevet av Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

Selskapet tok til Weibo for å dele en teaser-video av Nubia Red Magic 7. I teaseren er håndsettet sett med et gjennomsiktig design. For optikk er Nubia Red Magic 7 sett med en vertikalt justert bakre kameramodul som rommer tre sensorer sammen med en LED-blits.

Spesifikasjonene til Nubia Red Magic 7 har blitt ertet av selskapet i flere plakater via Weibo nylig. Plakatene viser noen kryptiske tall som kan referere til ulike spesifikasjoner for Nubia Red Magic 7. Poengsummen på 41 279 på telefonen kan representere telefonens kjølesystems ytelse. Selskapet har også antydet støtte for 165W hurtiglading og henvist til 1 101 769 AnTuTu benchmark-poengsum også.

  • Samsung Led Smartphone-forsendelser i 2021, Xiaomi så mest vekst: Rapport

Nubia Red Magic 7-spesifikasjoner (forventet)

Nubia Red Magic 7-smarttelefonen har allerede dukket opp på TENAA, noe som antyder noen nøkkelspesifikasjoner for enheten. Spilltelefonen sies å kjøre på Android OS og kan tilbys i fargealternativene svart, blå, grønn og rød. Den kommende smarttelefonen forventes å komme med en 6,8-tommers full-HD (1 080 x 2 400 piksler) OLED-skjerm. Den kan pakke Qualcomms nye Snapdragon 8 Gen 1 SoC under panseret. Nubia Red Magic 7 sies å pakke ​opptil 16 GB RAM og 512 GB innebygd lagring.

  • Itel A58, Itel A58 Pro med 6.6 -Tommers skjerm, vanndråpehakk avduket

Nubia-telefonen kan tilbys i tre RAM- og lagringsalternativer – 8 GB RAM + 128 GB lagring, 12 GB + 256 GB og 16 GB + 512 GB. Håndsettet er oppført for å ha en primærsensor på 64 megapiksler. For selfies er det tipset å ha med seg en 8-megapiksel selfie-shooter. Et Weibo-innlegg fra tipster Digital Chat Station antydet at Red Magic 7-telefonen kommer med et kamera under skjermen.

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google Nyheter. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Nubia Red Magic 7, Nubia Red Magic 7 Specifications, Nubia, ZTE Nithya P Nair E-post Nithya P Nair Nithya P Nair er en journalist med mer enn fem års erfaring innen digital journalistikk. Hun spesialiserer seg på forretnings- og teknologibeats. Nithya er en matelsker på hjertet, og elsker å utforske nye steder (les kjøkken) og snike seg inn i malayalam-filmdialoger for å krydre samtalene. Mer


Date:

by