iPhone 14-serien kan få eSIM-Only og Nano-SIM-kortspormodeller

IPhone 14-serien er spekulert i å debutere med eSIM-bare så vel som nano-SIM-kortalternativer. Apple ble tidligere ryktet om å droppe det eksisterende fysiske SIM-kortsporet til fordel for eSIM-støtte på de nye iPhone-modellene. Separat har den første betaversjonen av iOS 15.4 antydet at Apple utvikler et “innbytteverktøy” som vil se etter kosmetiske skader for å gi brukerne mer nøyaktige prisanslag for eldre enheter. Verktøyet kan fungere ved å skanne en bildeenhet som utveksles.

Som rapportert av iMore, har Technology Service Director hos dataanalyse- og konsulentfirmaet GlobalData Emma Mohr-McClune spådd at Apple vil beholde et nano-SIM-sporalternativ for iPhone 14-serien sammen med et alternativ for eSIM i år.

Analytikeren sa at iPhone-produsenten ville gi teleselskapene valget om de vil lagre og selge den nye eSIM-bare iPhone-versjonen sammen med “mer mobilbaserte forretningsvennlige doble eSIM/fysiske SIM-støttemodeller”.

  • iPhone 14-seriens prognose for 120 Hz ProMotion-skjermer, 6 GB RAM

I forrige måned sa en rapport som siterte et tilsynelatende legitimt dokument at Apple hadde anbefalt store amerikanske telekomoperatører å forberede seg på smarttelefoner kun eSIM innen september. Det indikerte lanseringen av iPhone 14-serien med kun eSIM.

Ved å omfavne eSIM over det tradisjonelle nano-SIM-kortsporet, ville Apple i hovedsak gjøre det mulig for brukere å ha mobiltilkobling på sine nye iPhone-modeller uten å bruke et fysisk SIM-kort. Opplevelsen forventes å være lik hvordan folk kan få 4G- eller 5G-tilkobling på en iPad, som allerede har begynt å bruke støtte for kun eSIM.

Overgangen fra nano-SIM-kortsporet til eSIM startet i iPhone-familien da Apple først introduserte dual-SIM-støtte på iPhone XS-modellene. Selskapet introduserte også dual-SIM-støtte ved bruk av eSIM på iPhone 13-serien i fjor. Dessuten er den andre enheten som Apple har i sin produktportefølje med eSIM-støtte, mobilversjonen av Apple Watch-modellene som muliggjør data- og stemmetilgang på smartklokken, uten å kreve et fysisk SIM-kort.

  • iPhone 14 Pro kan ha en 48 megapikslers primærsensor: Rapport

I relaterte nyheter har iOS 15.4 beta inkludert noen referanser om et nytt innbytteverktøy som kan skanne iPhone-modeller for kosmetiske skader. Det er strenger i iOS-koden som indikerer utviklingen av det nye verktøyet som kan bruke iPhone-kameraet til å skanne etter detaljer som riper, bulker og til og med knust glass, rapporterer 9to5Mac.

Verktøyet vil være kunne dele de skannede detaljene med Apple for å gi en mer nøyaktig innbytteverdi til kunder som ønsker å bytte ut sin gamle iPhone med en ny.

Apple kan også bruke innbytteverktøyet som en forlengelse av dets selvbetjente reparasjonsprogram for å hjelpe brukere å gjenkjenne ekte reservedeler gjennom kameraet før de får dem satt sammen i enhetene sine.

< /i>

  • iPhone 14 Pro Series Pilleformet hullstanseutskjæring tippet for å ha 2 hull
  • iPhone 14, iPhone 15-kamera spådd å bli betydelig forbedret

Nøyaktige detaljer rundt hvordan og når innbytteverktøyet vil være tilgjengelig er ennå ikke avslørt. Den siste betaversjonen har heller ingen frontend-referanser for å la utviklere teste det pågående tilbudet på egen hånd.

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Max, iPhone, eSIM, iOS 15.4, Apple Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by