Fastrack Reflex Vox Smartwatch med Alexa-støtte lansert: Detaljer her

Fastrack Reflex Vox smartklokke ble lansert i India på fredag. Det er den første smartklokken i Fastrack Reflex-serien av produkter. Smartklokken har en 1,69-tommers HD-skjerm, innebygd støtte for Amazon Alexa, en påstått batterilevetid på opptil 10 dager, mer enn 100 urskiver og multisportmodus. Bortsett fra disse, tilbyr den bærbare enheten også ulike helserelaterte funksjoner som blant annet pulsmåler, søvnmåler, aktivitetsmåler og blodoksygenmetningsnivå (SpO2).

Fastrack Reflex Vox-pris i India, tilgjengelighet

Fastrack Reflex Vox-prisen er satt til Rs. 6 995, men den er tilgjengelig på et introduksjonstilbud på Rs. 4.995. Smartklokken tilbys i fire fargealternativer – Carbon Black, Blazing Blue, Champagne Pink og Flaming Red. Kunder kan også bytte ut de myke silikonbåndene for å forsterke utseendet deres.

I henhold til en pressemelding fra selskapet vil wearable være tilgjengelig for kjøp i Fastrack-butikker, World of Titan, autoriserte Titan-forhandlere, Shoppers Stop og Lifestyle-butikker. Fastrack Reflex Vox vil være tilgjengelig for kjøp online via Fastrack-nettstedet og Amazon fra og med 29. januar, har Gadgets 360 fått vite. Det offisielle nettstedet har for øyeblikket en 'Varsle meg'-knapp, som lar deg registrere deg i tilfelle du ønsker å få oppdateringer om tilgjengeligheten til smartklokken.

    < li>Redmi Smart Band Pro lanseres i India 9. februar

Vi har kontaktet selskapet for informasjon om varigheten av introduksjonsprisen på Fastrack Reflex Vox. Denne rapporten vil bli oppdatert når vi hører tilbake.

Fastrack Reflex Vox-spesifikasjoner

Selv om de fullstendige detaljene til Fastrack Reflex Vox-smartklokken ikke er kjent, har selskapet gitt litt informasjon om nøkkelspesifikasjonene. Smartklokken har en rektangulær 1,69-tommers HD-skjerm, og har innebygd Amazon Alexa-støtte. Den bærbare kommer med over 100 urskiver og multisportmodus.

Smartklokken har pulsmåler, Sp02-monitor, søvnmåler, aktivitetsmåler, stressmåler og menstruasjonsmåler. Fastrack Reflex Vox kommer med funksjoner som musikkavspillingskontroll, kamerakontroll, hydreringsvarsler og varslingsvarsling. Ifølge selskapet tilbyr smartklokken opptil 10 dagers batterilevetid.

  • Pebble Pace Pro Smartklokke med pulsmåler lansert i India < /li>

Vil du kjøpe hodetelefoner? Lytt til ekspertene på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseFastrack Reflex Vox

Fastrack Reflex Vox

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Reimmateriale Silikonskiveform rektangelIdeell for unisex

  •  loadingFastrack Reflex Fastrack Reflex Vox-smartklokke med Alexa-støtte, over 100 urskiver lansert i India

Flere Fastrack Smartwatches-kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Fastrack Reflex Vox, Fastrack Reflex Vox Price in India, Fastrack Reflex Vox Specifications, Fastrack Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by