Michael Kors Gen 6 Bradshaw Wear OS Smartwatch anmeldelse

Der er stadig et stærkt skel mellem smartwatches og traditionelle mekaniske eller digitale armbåndsure. Teknologivirksomheder som Apple, Samsung og Xiaomi har udviklet funktionsfyldte smartwatches og fitness-trackere, der er tilgængelige for mennesker verden over, og dette har naturligvis skrumpet markedet for traditionelle armbåndsure. Få traditionelle mærker har været villige til at tilpasse sig behovet for moderne enheder. En traditionel armbåndsurproducent, der har ydet præcis denne form for indsats er imidlertid Fossil.

Den amerikanske virksomhed Fossil Group licenserer og fremstiller armbåndsure og smartwatches under forskellige kendte modemærker bortset fra deres egne, herunder Armani, Diesel og Michael Kors. Det seneste produkt fra virksomheden i Indien er Michael Kors Gen 6 Bradshaw smartwatch, som er prissat til Rs. 24.995 og frem. Drevet af Googles Wear OS, er dette designer smartwatch det bedste, du kan købe for mindre end Rs. 30.000? Find ud af det i denne anmeldelse.

michael kors gen6 bradshaw anmeldelseskrone Michael Kors

Kronen på Michael Kors Gen 6 Bradshaw styrer power- og stemmeassistentfunktionaliteten og kan også drejes for at rulle

 

Michael Kors Gen 6 Bradshaw-design

< p>De fleste smarture har en tendens til at se ud på en bestemt måde og er designet omkring komfort, da du skal have dem på dit håndled næsten hele dagen lang for at spore trin, puls og søvn. Selvfølgelig skal du også være i stand til at kontrollere og svare på notifikationer. Sådanne ure kommer normalt med gummiremme, for en tætsiddende og behagelig pasform. I modsætning til dem ser og føles Michael Kors Gen 6 Bradshaw ligesom et traditionelt mekanisk ur med et stort metalhus og urskive, metallink-urrem og en krone og knapper til højre. Mange mennesker, der så uret på mit håndled, kommenterede, at de ikke troede, det var et smartur ved første øjekast.

 • Huawei Watch Fit Gennemgå

Michael Kors Gen 6 Bradshaw fås i en enkelt 44 mm skivestørrelse og fire farver – tofarvet (mat guld og sølv), rosa guld, guld glitter og rosa guld glitter. Prisen på smartwatchet i Indien starter ved Rs. 24.995 og går op til Rs. 32.495,- alt efter hvilken finish du vælger. De tofarvede og rosaguld varianter er de billigste.

Selvom Fossils markedsføring tyder på, at Michael Kors Gen 6 Bradshaw er et smartur til kvinder, og den roseguld-anmeldelsesenhed, der blev sendt til mig, var ret iøjnefaldende, følte jeg mig ikke akavet med at bære det, og jeg tror, ​​det kan bæres af alle uanset køn.

Når det er sagt, gør metalremmen og kabinettet på Michael Kors Gen 6 Bradshaw den noget for tung at have på hele dagen, og jeg syntes, den var ubehagelig at have på, mens jeg sov eller trænede. Dette er ikke et problem, jeg har med traditionelle smartwatches såsom Apple Watch.

 • Apple Watch Series 7 Review: Just Bigger?

Metalremmen betød også, at jeg ikke kunne få en god pasform, og så gabet mellem sensoren og mit håndled forstyrrede effektiviteten af ​​puls- og SpO2-sensorerne. Det er muligt at erstatte 22 mm-remmen på Michael Kors Gen 6 Bradshaw med en eftermarkedsmulighed, men det ville ændre hele dens udseende og fjerne dets formelle og sofistikerede design.

Michael Kors Gen 6 Bradshaw smartwatch har en 1,28-tommer rund AMOLED-skærm og Bluetooth 5 for tilslutning til kildeenheden. Enheden drives af Qualcomm Snapdragon Wear 4100+-processoren med 8 GB internt lager. Der er en optisk sensor i bunden til puls- og SpO2-aflæsninger. Den har også indbygget GPS og Wi-Fi-forbindelse, plus andre nøglesensorer såsom accelerometer, kompas, højdemåler, sensor for omgivende lys og skridttæller.

michael kors gen6 bradshaw anmeldelse altid på Michael Kors

Den cirkulære AMOLED-skærm har en 'always-on'-tilstand til urskiver

 

Touchskærmen kan bruges til navigation, og der er også kronen, som styrer strøm og Google Assistant gennem lange tryk, åbner app-skuffen eller går til startskærmen med et kort tryk, og ruller gennem menuer, når den drejes. De to knapper på siden kan tilpasses til at åbne bestemte apps eller udføre bestemte funktioner. For at gå et trin tilbage skal du stryge fra venstre mod højre på skærmen.

 • Samsung Galaxy Watch 4 Classic Review: The Best Android Smartwatch?

Den indbyggede højttaler og mikrofon på Michael Kors Gen 6 Bradshaw lader dig bruge den til stemmekommandoer og telefonsamtaler, når den er tilsluttet som et trådløst 'headset' ved hjælp af Bluetooth. Dette giver også mulighed for hørbare alarmer, når du modtager meddelelser. Smartwatchet er vurderet til 5 ATM for vandtæthed og oplader ved hjælp af en magnetisk oplader, som er inkluderet i æsken.

Michael Kors Gen 6 Bradshaw software, interface og app

Som andre smartwatches fra Fossil Group kører Michael Kors Gen 6 Bradshaw på Googles Wear OS-operativsystem. Nyttigt betyder dette ikke, at kompatibilitet er begrænset til Android. Wear OS har ledsagende apps, der også gør det muligt at arbejde med iOS, og smartwatchet kan også til en vis grad fungere som en selvstændig enhed.

Wear OS-appen på Android eller iOS håndterer forbindelsen mellem smartwatch og din smartphone, der er parret ved hjælp af Bluetooth. Wi-Fi-forbindelse giver den mulighed for at fungere, selv når den ikke er forbundet til smartphonen, til opgaver såsom opdatering af dens firmware eller specifikke apps, eller til at hente data fra udvalgte apps, når du er inden for rækkevidde af et kendt netværk.< /p>

 • Mi Watch Revolve Active Review: Flere funktioner på dit håndled

Jeg brugte Michael Kors Gen 6 Bradshaw smartwatch parret med en Samsung Galaxy Note 10+ (anmeldelse), og forbindelsesstabilitet var for det meste ikke et problem. En vigtig fordel ved Wear OS er, at notifikationer synkroniseres med din smartphone. Du får notifikationer på dit ur for alle apps, der har tilladelse til at vise dem på din telefon, og deaktivering af notifikationer for en bestemt app på din telefon sikrer også, at de ikke vises på uret.

Wear OS er en fuldt funktionel platform til smartwatches med sin egen version af Google Play Butik og indbyggede Google-apps såsom Keep, Maps, Translate og YouTube Music, for at nævne nogle få. Du kan installere flere apps gennem Google Play Butik. Populære muligheder for Wear OS omfatter Spotify, Microsoft Outlook og Shazam.

michael kors gen6 bradshaw anmeldelse bunden Michael Kors

Føleren i bunden af ​​Michael Kors Gen 6 Bradshaw er bruges til puls- og SpO2-sporing

 

Selvom visse aspekter af operativsystemet kan tilpasses af producenter, inklusive urskiverne og nogle af de forudinstallerede apps, er kerneoplevelsen stock Wear OS, inklusive indstillingerne og appmenuerne, meddelelser, Google-apps og Google Fit til fitness sporing og dataanalyse. Jeg kan godt lide det generelle udseende og følelse af Wear OS, især notifikationsskærmen og appskuffen, som ligner deres udseende på Android-smartphones.

 • Bedste smarture og fitness-wearables i 2021

Urskiver er en vigtig tilpasningsfaktor på Wear OS smartwatches; Michael Kors Gen 6 Bradshaw har en lang række forudinstallerede muligheder, der passer godt til urets æstetik og er i overensstemmelse med Michael Kors-brandets image generelt. Urskiverne har lyse farver, iøjnefaldende logoer og iørefaldende animationer.

Imponerende nok er der omkring 70 Michael Kors urskiver tilgængelige til brug, som alle er veldesignede, og mange af dem har komplikationer, der kan tilpasses. Skift mellem urskiver, der allerede er gemt på uret, er hurtigt og nemt, mens de andre kan vælges og overføres til uret fra Wear OS-appen.

Google Assistant er understøttet på Michael Kors Gen 6 Bradshaw og fungerer som forventet. Den indbyggede højttaler bruges til at videregive verbale svar og afspille lyde, og skærmen giver visuelle prompter eller information. Funktioner på enheden som f.eks. indstilling af timere og alarmer fungerede fint, men jeg var mærkeligt nok ikke i stand til at foretage opkald fra uret med stemmekommandoer – Google Assistant har netop udtalt, at den ikke var i stand til at gøre det.

 • De mest populære smarture under Rs. 5.000 Med SpO2-sporing

Michael Kors Access-appen på smartwatchet tillader en vis tilpasning, såsom adgang til sociale medier, valg og synkronisering af nye urskiver og meget mere. Jeg fandt dog, at appen var langsom og klodset, med mange funktioner, der enten tog for lang tid eller slet ikke virkede. Du vil ikke gå glip af meget, hvis du ignorerer denne app fuldstændigt, da de fleste af dens nøglefunktioner kan tilgås via Wear OS-ledsagerappen på din smartphone.

Michael Kors Gen 6 Bradshaw ydeevne og batterilevetid

Ligesom andre førsteklasses smartwatches såsom Apple Watch-serien og Samsung Galaxy Watch 4, er Michael Kors Gen 6 Bradshaw designet til at være et hverdagsarmbåndsur. Det traditionelle ur-lignende design og den anden skærms funktionalitet udgør kernen i brugsoplevelsen med denne enhed, men der er også nogle fitness- og sundhedsrelaterede funktioner.

michael kors gen6 bradshaw review håndled Michael Kors

Metalremmen på Michael Kors Gen 6 Bradshaw ser fantastisk ud, men det betyder, at smarturet ikke er behageligt nok til at have på hele dagen

 

Når det er sagt, så var min erfaring med dets sundheds- og fitnesssporingsfunktionalitet ikke for god. Pulssporingen var nøjagtig sammenlignet med aflæsningerne fra et Apple Watch Series 5 og et pulsoximeter af medicinsk kvalitet, når man sidder stille. Men hvis det blev målt, mens jeg bevægede mig rundt, betød den løse pasform, at aflæsninger var overalt, ofte meget højere end min faktiske puls. SpO2-aflæsninger på Michael Kors Gen 6 Bradshaw var også ret unøjagtige sammenlignet med pulsoximeteret, og denne bærbare enhed tog ofte enten for lang tid eller kunne ikke producere en aflæsning helt.

 • Apple Watch SE-gennemgang

Når man sporede skridt, mens man går og manuelt tæller til 1.000, registrerede Michael Kors Gen 6 Bradshaw 1.051 skridt – en fejlmargen på omkring fem procent. I løbet af en længere træning registrerede Gen 6 Bradshaw omkring 1.045 skridt pr. 1.000, som Apple Watch viste, når begge blev båret samtidigt.

Afstandsberegning indendørs, uden GPS aktiv, var mærkeligt lavere end Apple Watch på trods af, at Michael Kors-enheden tæller flere skridt; den anslog en afstand på 1,02 km, da Apple Watch registrerede 1,1 km. Udendørs, med GPS aktiv, målte uret 1,04 km for en gåtur, som Google Maps vurderede til at være lige under 1 km. GPS-sporing var lidt usikker, og denne enhed låste nogle gange ikke på et GPS-signal på trods af at den var udendørs og under klar himmel.

Michael Kors Gen 6 Bradshaw kompenserer i nogen grad for disse mangler med anstændig søvnsporing og ved at fungere godt som et smartwatch. Meddelelser blev skubbet rettidigt og var nemme at læse og reagere hurtigt på. Informationen var klar og kortfattet, og Googles Find My Device-funktionalitet fungerede blandt andet godt. Selvom det ikke er helt så sømløst og glat som et Apple Watch, klarer Michael Kors Gen 6 Bradshaw sig objektivt godt og fungerer uden væsentlige eller grelle problemer.

Du kan også bruge enheden som en håndfri højttalertelefon til opkald ved hjælp af Bluetooth-forbindelse. Lyden var ikke særlig høj på grund af den lille højttaler på uret, og mikrofonen var heller ikke enestående, men dette er en nyttig funktion at have på et smartwatch til lejlighedsvis at besvare opkald, hvis du ikke er i stand til at tage din smartphone op.

Batterilevetiden på Michael Kors Gen 6 Bradshaw var ret dårlig, selv for et fuldt udstyret smartwatch som dette. Med grundlæggende brug, der ikke involverede GPS-forbindelse eller højttalertelefonens funktionalitet, var jeg ikke i stand til at få en hel dags batterilevetid. Enheden afladede sit fuldt opladede batteri på omkring 13-14 timer, selv med en statisk urskive. Med træningssporing og et par korte opkald faldt batteriniveauet endnu hurtigere, hvilket tvang mig til at oplade denne enhed mindst to gange om dagen.

Dommen

De fleste smartwatches ligner, ja, smartwatches. Fra store rektangulære skærme til animerede urskiver, mange modeller forsøger simpelthen ikke at udgive som traditionelle ure. Mange premium smartwatches ser ikke old-school nok ud for nogle mennesker, og det er her, Michael Kors Gen 6 Bradshaw kommer ind i billedet. Det har al charmen og stilen som et mekanisk armbåndsur, samtidig med at det tilbyder moderne smart og funktionalitet. Dette er et flot smartur, der ikke føles malplaceret, selv med formelt tøj.

Der er dog nogle store ulemper ved Michael Kors Gen 6 Bradshaw, inklusiv usikker fitness- og sundhedssporing og batterilevetid, der ikke er på niveau. Det leverer ikke helt den smartwatch-oplevelse, du kan bære hele dagen, som du kan forvente med enheder som Apple Watch og Samsung Galaxy Watch. Overvej i stedet dette som noget, du måske vil have fat i et par timer om dagen, når du er på farten.

Hvad er de bedste telefoner i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceMichael Kors Gen 6 Bradshaw

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design og komfort
 • < li>Sporingsnøjagtighed

 • Medfølgende app
 • Software og økosystem
 • Batteritid
 • Godt
 • Ser godt ud
 • Wear OS og dets ledsagende apps fungerer godt
 • Masser af gode urskiver at vælge imellem
 • Indbygget højttalertelefonfunktion
 • Dårlig
 • Undersøgt batterilevetid
 • Dårlig kondition og sundhedssporing
 • Ikke behagelig nok til brug hele dagen< /li>

Læs detaljeret Michael Kors Gen 6 Bradshaw anmeldelse Kompatibel OS Android, iOS Strap Materiale Rustfrit stål Skiveform Rund Display Type AMOLEDIdeal For Unisex

 • loading=Michael Kors Gen 6 Bradshaw (MKT5133) Wear OS Smartwatch Review: Flashy Smarts

Flere Michael Kors Smartwatches kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter , Facebook og Google Nyheder. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Fossil, Michael Kors, Michael Kors Access, Michael Kors Gen 6 Bradshaw, Smartwatch, Wear OS, Google Wear OS, Android, iOS, Michael Kors Gen 6 Bradshaw Review, Michael Kors Gen 6 Bradshaw Pris i Indien, Michael Kors Gen 6 Bradshaw Funktioner , Michael Kors Gen 6 Bradshaw Specifikationer, SpO2, Pulssensor Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


Date:

by