Detaljene i undersøkelsen om brikkemangel vil bli utgitt av USA midt i finansieringspresset

381

Det amerikanske handelsdepartementet forventes snart å frigi detaljer fra en studie av halvlederbrikker det utførte i fjor, midt i et press for å vinne finansiering for å øke amerikansk produksjon fra Kongressen.

I september spurte avdelingen halvledere. brikkeprodusenter og andre selskaper i forsyningskjeden for frivillig å sende inn data midt i en mangel på brikker som har begrenset bilproduksjonen rundt om i verden.

Avdelingen har sagt at de har mottatt samarbeid, men har ennå ikke gitt ut detaljer. Bilprodusenter og brikkeprodusenter har advart om at forsyningsmangelen kan vare til minst 2023.

  • Forsinkelse i opprettelsen av et nytt amerikansk cybersikkerhetsorgan vekker bekymring

Mandag søkte handelsdepartementet innspill om planlegging av potensielle programmer for å stimulere statlige investeringer i halvlederproduksjon og forskning.

” USA står overfor både en umiddelbar forsyningsmangel som driver opp prisene og en langsiktig trussel mot USAs økonomiske og nasjonale sikkerhet hvis vi ikke øker den innenlandske forsyningen av chips, sa handelssekretær Gina Raimondo mandag.

p>Chrysler-forelder Stellantis sa fredag ​​at de stanser produksjonen denne uken ved Windsor Assembly Plant i Ontario, hvor de bygger minivans på grunn av chipmangel.

  • US House Bill on Chip Investment kommer snart: Nancy Pelosi

Husdemokrater forventes allerede denne uken å innføre lovgivning som tar sikte på å øke USAs konkurranseevne med Kina og bruke 52 milliarder dollar (omtrent Rs. 3.88.925 crore) på halvlederproduksjon og forskning, sa kilder til Reuters, etter at Senatet godkjente finansiering i juni.

Speaker i USAs hus, Nancy Pelosi, sa forrige uke at lovforslaget ville komme «snart», og en avstemning i husets etasje er ventet i februar, sa kildene.

USAs president Joe Biden har presset kongressen til å godkjenne flere midler for å øke brikkeproduksjonen i USA ettersom mangel på nøkkelkomponenter som brukes i biler og datamaskiner har forverret flaskehalsene i forsyningskjeden.

Fredag ​​kunngjorde Intel at de planlegger å investere 20 milliarder dollar (omtrent Rs. 1.49.580 crore) og bygge to nye chipsfabrikker i Ohio, mens Samsung Electronics i november valgte Taylor, Texas for nye 17 milliarder dollar (omtrent Rs.&nbsp ;1 27 140 crore) anlegg for å lage avanserte sjetonger.

© Thomson Reuters 2022

Lurer du på å kjøpe hodetelefoner? Lytt til ekspertene på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Chips, Joe Biden