Sony SRS-NB10, SRS-NS7 trådløse nakkebåndshøyttalere lansert

58

Sony SRS-NB10 og Sony SRS-NS7 trådløse nakkebåndhøyttalere sammen med Sony WLA-NS7 trådløs sender ble lansert i India onsdag. Lydproduktene er rettet mot å gi en forbedret jobb-hjemmefra og kino-hjemme-opplevelse. Sony SRS-NB10 lar brukere ta anrop og lytte til musikk mens de er på farten. Sony SRS-NS7-høyttalerne kommer med Dolby Atmos for å tilby en personlig kinolydopplevelse når de pares med den trådløse WLA-NS7-senderen, sier Sony. Den trådløse senderen fungerer også med Sony WF-1000XM3, Sony WH-1000XM4, Sony WH-XB700 og Sony WI-1000XM2-hodetelefoner.

Sony SRS-NB10, SRS-NS7 og WLA-NS7 pris i India

Sony SRS-NB10 trådløse nakkebåndhøyttalere er priset til Rs. 11 990, Sony SRS-NS7 trådløse høyttalere med nakkebånd i India er satt til Rs. 22 990, og Sony WLA-NS7 trådløs sender kan kjøpes til en pris av Rs. Rs.5690 via Sony Center, e-handelsportaler som Amazon, ShopAtSC og store elektroniske butikker over hele India fra og med 24. januar, sier Sony.

Sony SRS-NB10-høyttalerne ble lansert i USA i juli i fjor, og Sony SRS-NS7 debuterte i USA i oktober.

 • Hva du trenger å vite før du kjøper nye hodetelefoner

Spesifikasjoner for Sony SRS-NB10 trådløse nakkebåndshøyttalere

< p>Sony SRS-NB10-høyttalere er utstyrt med en full-range høyttalerenhet som har innebygde passive radiatorer for å produsere forsterket bass. I henhold til Sony er høyttalerne designet for nettkonferanser når du jobber hjemmefra eller på kontoret. De har Precise Voice Pickup-teknologi som i hovedsak er to retningsmikrofoner av høy kvalitet kombinert med avansert lydsignalbehandling. Teknologien forenkler klare anrop ved å minimere ekko.

Sony SRS-NB10-høyttalere med nakkebånd kommer med en mikrofondempingsknapp, berøringsfølsom volumbryter og play/pause-knapp. Sony hevder at høyttalerne tilbyr opptil 20 timers spilletid på en enkelt lading, og de kan lades via en USB Type-C-port. Høyttalerne har også hurtigladeteknologi, og ifølge selskapet kan en rask 10-minutters lading gi opptil en times spilletid. Sony SRS-NB10 er IPX4-klassifisert for vannmotstand.

Spesifikasjoner for Sony SRS-NB10 trådløse nakkebåndshøyttalere

Sony SRS-NB10-nakkebøylehøyttalere tilbyr en filmatisk surroundlyd takket være Dolby Atmos og 360 Spatial Sound Personalizer-appen. Sony hevder også at SRS-NS7 er verdens første Dolby Atmos-kompatible trådløse nakkebåndshøyttalere med Sonys BRAVIA XR-modeller. Ifølge selskapet tar smarttelefonappen 360 Spatial Sound Personalizer bilder av ørene dine og analyserer unike hørselsegenskaper for å tilby “en virkelig personlig opplevelse.”

 • Anmeldelse av Sony WF-1000XM4 True Wireless Earphones

For å bruke den trådløse nakkebåndshøyttaleren fullt ut, kan en bruker koble den trådløse Sony WLA-NS7-senderen (selges separat) til TV-en med en optisk kabel og USB-kabel, og deretter pare Sony SRS-NS7-nakkebåndshøyttaleren med senderen via Bluetooth. Bortsett fra Dolby Atmos, kommer høyttalerne også med en oppovervendt X-Balanced Speaker Unit for å levere “ultimate personlig kinoopplevelse”, og en passiv radiator for klar bass.

Sony SRS-NS7 trådløse nakkebåndhøyttalere hevdes å tilby opptil 12 timers spilletid på en enkelt lading, og opptil fem timer ved maksimalt volum. De kommer også med hurtigladeteknologi, og Sony sier at en rask 10-minutters lading via en USB Type-C-port kan levere opptil en times spilletid. Disse høyttalerne kommer også med IPX4-klassifisering for vanntetthet.

Vil du kjøpe hodetelefoner? Lytt til ekspertene på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. Sony SRS-NB10

Sony SRS-NB10

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Høyttalertype Mobil eller nettbrett eller bærbar datamaskin Funksjoner Bluetooth-tilkobling Trådløs strømkilde Batteri

 • Sony SRS-NB10, SRS-NS7 trådløse nakkebåndshøyttalere, WLA-NS7 trådløs sender lansert i India Sony SRS-NB10, SRS-NS7 trådløse halsbåndshøyttalere, WLA-NS7 trådløs sender lansert i India
 • Sony SRS-NB10 trådløs nakkebåndshøyttaler med 20 timers spilletid, stråledannende mikrofonoppstilling lansert Sony SRS-NB10 trådløs nakkebåndshøyttaler med 20 timers spilletid, stråle- Forming Microphone Array lansert

Mer annonse for Sony-høyttalereSony SRS-NS7

Sony SRS-NS7

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER< /li>

Høyttalertype Mobil eller nettbrett eller bærbar datamaskin Funksjoner BluetoothColour BlackConnection Wireless

 • Sony SRS-NB10, SRS-NS7 trådløse nakkebåndshøyttalere, WLA-NS7 trådløs sender lansert i India Sony SRS-NB10, SRS-NS7 trådløse halsbåndshøyttalere, WLA-NS7 trådløs sender lansert i India
 • Sony SRS-NS7 trådløs nakkebåndshøyttaler med 12-timers spilletid, Dolby Atmos-støtte lansert Sony SRS-NS7 trådløs nakkebåndshøyttaler med 12-timers spilletid, Dolby Atmos-støtte lansert< /li>

Flere kommentarer fra Sony-høyttalere

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om dingser og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Sony SRS-NB10, Sony SRS-NB10 Pris i India, Sony SRS-NB10-spesifikasjoner, Sony SRS -NS7, Sony SRS-NS7-pris i India, Sony SRS-NS7-spesifikasjoner, Sony WLA-NS7, Sony WLA-NS7-pris i India, Sony Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nett. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer