Reebok ActiveFit 1.0 smartklokke med hjertefrekvensmåler debuterer i India

136

Reebok ActiveFit 1.0, den første smartklokken fra det populære sportsvaremerket, er nå offisiell i India. Den nye bærbare enheten har en 1,3-tommers berøringsskjerm og en blodoksygenmetningsmonitor (SpO2) sammen med en hjertefrekvenssensor. Reebok ActiveFit 1.0 tilbyr mer enn 15 sportsmoduser og er sertifisert for å være støv- og vannavstøtende med en IP67-klassifisering. Den første bærbare enheten fra Reebok i India hevdes å levere en batterilevetid på opptil 15 dager når den er i bruk og en standby-tid på opptil 30 dager.

Reebok ActiveFit 1.0-pris i India, tilgjengelighet

Den nye Reebok ActiveFit 1.0 er tilgjengelig i India til Rs. 4 499 og er tilgjengelig for kjøp eksklusivt via Amazon. Den nyeste smartklokken tilbys i fire fargealternativer — svart, blå, marineblå og rød.

Til denne prismarginen vil den nye Reebok ActiveFit 1.0-smartklokken gå opp mot andre bærbare produkter i mellomklassen fra merker som f.eks. som Amazfit, Fire-Boltt, Noise, Realme og Zebronics.

  • Fire-Boltt Ninja 2 Budget Smartwatch med SpO2-overvåking debuterer i India< /li>

Reebok ActiveFit 1.0 spesifikasjoner, funksjoner

Reebok ActiveFit 1.0 smartklokke har en sirkulær skive og kommer med en 1,3-tommers HD-berøringsskjerm. Den bærbare har en sidemontert knapp for navigering og har silikonstropper. Reebok ActiveFit 1.0 kan pares med en smarttelefon for å få varsler om anrop, tekstmeldinger og sosiale medier. Brukere kan også kontrollere musikkavspilling og kamerafunksjoner på en sammenkoblet smarttelefon rett fra den bærbare enheten.

Brukere kan tilpasse de tilgjengelige urskivene og skivedesignene på Reebok ActiveFit 1.0 smartklokke med BoostFit-appen på deres sammenkoblede smarttelefon. Den nye wearable er IP67-sertifisert for støv- og vannbestandighet. Den kan også sammenkobles med iPhone-telefoner som kjører på iOS 9.0 og nyere og Android-enheter som kjører på Android 5.0 og nyere.

Android-smartklokken har mer enn 15 sportsmoduser, inkludert gange, sykling, fotturer, badminton, fotball, løping, yoga og hopping, blant annet.

  • Garmin Venu 2 Plus-smartklokke med stemmeassistansefunksjon debuterer i India

Reebok ActiveFit 1.0 støtter SpO2-overvåking sammen med hjertefrekvensovervåking, blodtrykksovervåking og søvnsporingsfunksjoner. Smartklokken tilbyr grunnleggende funksjoner, inkludert alarm, stoppeklokke og stillesittende påminnelser. Andre innebygde helserelaterte funksjoner inkluderer sporing av menstruasjonssyklus og meditativ pust. Reebok ActiveFit 1.0 gir også værmeldinger og sporer kalorier og skritt.

Batteriet i den nye Reebok ActiveFit 1.0 smartklokken sies å tilby en kjøretid på opptil 15 dager og en standby-tid på opptil 30 dager på en enkelt lading. Smartklokken måler 245x45x22 mm og veier 35 gram.

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.AnnonseREEBOK ActiveFit 1.0

REEBOK ActiveFit 1.0

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER
Reimfarge Svart, Blå, Navy, Rød Skjermstørrelse 33mm Stroppmateriale Silikonskiveform RundIdeell for unisex

  •  loading= Reebok ActiveFit 1.0 smartklokke med hjertefrekvensmåler, 15-dagers batteri lansert i India< /li>

Flere REEBOK Smartwatches-kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Reebok ActiveFit 1.0, Reebok ActiveFit 1.0 Pris i India, Reebok, Reebok ActiveFit 1.0 Spesifikasjoner Nithya P Nair E-post Nithya P Nair Nithya P Nair er en journalist med mer enn fem års erfaring innen digital journalistikk. Hun spesialiserer seg på forretnings- og teknologibeats. Nithya er en matelsker i hjertet, og elsker å utforske nye steder (les kjøkken) og snike seg inn i malayalam-filmdialoger for å krydre samtalene. Mer