Anmeldelse af Dizo Buds Z Pro True Wireless Earphones

Dizo, et Realme TechLife-mærke, har eksisteret i et par måneder nu og har et voksende udvalg af prisbillige lydprodukter. Dette fokus på overkommelige priser har holdt produktsortimentet enkelt og ligetil, med høretelefoner som Dizo GoPods D, der tilbyder fremragende værdi for pengene for budgetkøbere. Forbindelsen til det meget større og mere etablerede Realme-brand har hjulpet Dizos troværdighed, især når det kommer til design og app-support.

Det seneste lydprodukt i Dizos sortiment er Buds Z Pro ægte trådløse headset, som er prissat til Rs. 2.599 i Indien. Med aktiv støjreduktion, app-support og et løfte om op til 25 timers batterilevetid er dette det bedste par ægte trådløse høretelefoner, du kan købe for omkring Rs. 2.500? Find ud af det i denne anmeldelse.

dizo buds z pro review øretelefoner 2 Dizo

Dizo Buds Z Pro-øretelefonerne er IPX4-klassificeret til vandtæt

p>

 

Dizo Buds Z Pro ser godt ud til et budgetheadset

Et par ægte trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion for omkring Rs. 2.500 lyder stadig for godt til at være sandt, selv ind i 2022, på trods af at en håndfuld mærker har gjort det muligt i 2021. Dizo følger i fodsporene på sit modermærke Realme, og Buds Z Pro lykkes med at tilbyde denne nøglefunktion (ANC) ) selv til denne meget overkommelige pris.

 • Realme Buds Air 2 anmeldelse

Dizo har også lavet et flot par ægte trådløse høretelefoner med Buds Z Pro. Høretelefonerne fås i to farver, havblå og orange-sort. Dizo sendte mig en havblå enhed til gennemgang. Opladningsetuiet er mørkeblåt, og de indvendige sider af ørestykkerne matcher. De ydre sider har en reflekterende blå finish, der passer godt sammen med resten af ​​headsettet og opladningsetuiet. Interessant nok har selv den sort-orange version denne reflekterende blå finish, som skiller sig akavet ud, så jeg vil klart anbefale den havblå variant.

Selvom der er nogle sigende tegn på, at disse er overkommelige høretelefoner, såsom todelte lister, kunne jeg godt lide, hvordan Dizo Buds Z Pro så ud og føltes. Ørestykkerne vejer kun 3,9 g hver, er behagelige at have på og har en ordentlig pasform i kanalen med tilpassede ørepropper (i alt tre par ørepropper er inkluderet i æsken). Opladningsetuiet er, selv om det er en smule større end nogle sammenlignelige muligheder i denne prisklasse, ikke for stort og er rimeligt i lommerne. Der er en USB Type-C-port til opladning på coveret.

Ørestykkerne på Dizo Buds Z Pro har touch-kontroloverflader på ydersiderne, som kan tilpasses gennem Realme Link-appen. Appen er tilgængelig på både iOS og Android. Mulighederne for tilpasning dækker afspilningskontroller, kalder din telefons stemmeassistent, skift mellem aktiv støjreduktion og gennemsigtighed og aktivering af spiltilstand for lyd med lav latens.

< ul>

 • Realme Buds Q2 Review
 • De funktioner, du vælger, udløses ved at dobbeltklikke, tredoble eller trykke og holde på den følsomme zone på øretelefonerne. Selvom trykknapperne fungerede fint, tog berørings-og-hold-bevægelsen et stykke tid at reagere, og jeg løftede ofte fejlagtigt min finger fra zonen og troede, at jeg havde lavet en fejl.

   dizo buds z pro review ørestykker Dizo

  Berøringsknapper på Dizo Buds Z Pro lader du styre afspilning, ANC og gennemsigtighedstilstande, og mere

   

  Udover at lade dig tilpasse kontrollerne, viser Realme Link-appen også batteriniveauerne for øretelefonerne (men ikke opladningsetuiet). Du kan skifte mellem ANC-, normal- og transparenstilstande og vælge mellem tre equalizer-forudindstillinger. Du kan også bruge den til at aktivere 88ms spiltilstand med lav latens og opdatere firmwaren. Som jeg har nævnt i tidligere anmeldelser, er Realme Link en fremragende app, og den fungerer også godt med Dizo Buds Z Pro.

  • Oppo Enco M32 Wireless Earphones Review

  Dizo Buds Z Pro-øretelefonerne har 10 mm dynamiske drivere, med Bluetooth 5.2 for tilslutning og understøttelse af SBC Bluetooth-codec. Aktiv støjreduktion lover støjreduktion på op til 25dB, og der er også miljøstøjreduktion for forbedret ydeevne ved opkald. Ørestykkerne er IPX4-klassificeret til vandtæthed.

  Batterilevetiden på Dizo Buds Z Pro er anstændig, prisen taget i betragtning. Ørestykkerne kørte i lidt over fire timer pr. opladning, og opladningsetuiet tilføjede lidt over tre fulde opladninger til ørestykkerne, til en samlet driftstid på omkring 18 timer pr. opladningscyklus. Jeg havde aktiv støjreduktion slået til og lydstyrken på omkring 60 procent-niveauet i det meste af gennemgangsperioden, så du kan forvente lidt bedre batterilevetid med ANC slået fra. Der er også hurtig opladning, så en 10-minutters opladning hævdes at give to timers lyttetid på øretelefonerne.

  God ANC til prisen, almindelig lydkvalitet på Dizo Buds Z Pro

  Aktiv støjreduktion på ægte trådløse høretelefoner, der koster mindre end Rs. 3.000 er fortsat det vigtigste salgsargument, og faktisk har Dizo Buds Z Pro et betydeligt ben op over det meste af konkurrenterne takket være denne funktion. Når det er sagt, kommer den største konkurrence  fra Realme selv, hvor Buds Air 2 og Buds Q2 tilbyder lignende funktioner og specifikationer til lignende priser.

  • Jabra Elite 3 anmeldelse

  Der hvor Dizo Buds Z Pro headsettet skiller sig ud, er med aktiv støjreduktion, hvilket er udmærket for et headset i denne prisklasse. På den anden side er lydkvaliteten acceptabel og stort set harmløs for et overkommeligt ægte trådløst headset, men langt fra enestående. Dette er delvist på grund af understøttelse af kun den grundlæggende SBC Bluetooth-codec. Jeg brugte disse høretelefoner med en Apple iPhone til denne anmeldelse, lyttede til musik og lydbøger og tog telefonopkald.

  Jeg startede med Music Makes Me High af The Avalanches, og selvom lyden var behagelig, fandt jeg den lidt 'overskyet' og dæmpet – næsten som at lytte til et liveband gennem et tykt gardin. Høretelefonerne var simpelthen ikke i stand til at få nuancerne af dette sample-baserede disco-nummer rigtigt. De formår kun at tilbyde en grundlæggende, budget lytteoplevelse, som jeg ville finde passende for omkring Rs. 1.500 eller mindre.

  dizo buds z pro anmeldelse top Dizo

  Lydkvaliteten på Dizo Buds Z Pro er almindelig; der er ikke noget særligt ved den lydmæssige ydeevne af disse høretelefoner

   

  Der var ikke meget detaljer og karakter, selv med mere spændende numre som Butterflies af Skrillex. Bassen føltes en smule afdæmpet, mellemtonen var kedelig og uspændende, og diskanten manglede nogen følelse. Dette er, hvad jeg vil beskrive som en 'vanilje' lytteoplevelse; der er ikke noget galt med lyden af ​​Dizo Buds Z Pro, men der er heller ikke noget særligt spændende.

  • Oppo Enco Buds Review

  Dizo Buds Z Pro-øretelefonerne er rimelig høje, og jeg var i stand til komfortabelt at lytte til musik på omkring 50 til 60 procent lydstyrkeniveau indendørs og omkring 70 procent udendørs med ANC tændt. Lyden var behagelig indtil omkring de 80 procent, hvorefter en vis hårdhed var tydelig i mellem- og højderne, og antydninger af forvrængning kunne også høres.

  Aktiv støjreduktion på overkommelige trådløse høretelefoner er normalt grundlæggende, og det er også tilfældet med Dizo Buds Z Pro. Ydeevnen er dog lidt bedre end på tilsvarende prissatte alternativer, hvilket giver en mærkbar reduktion i omgivende lyd, både indendørs og udendørs. Et rimeligt niveau af vindstøjsreduktion var særligt nyttigt udendørs, hvilket gjorde det meget mere behageligt at lytte til musik og lydbøger, selv ved lav lydstyrke. Gennemsigtighedstilstand fungerer anstændigt godt og lyder ikke for kunstigt eller rørende. Selvom det er muligt at få betydeligt bedre ANC-ydelse ved at bruge omkring Rs. 5.000, formår Dizo Buds Z Pro at retfærdiggøre tilstedeværelsen af ​​denne funktion på dets prisniveau.

  Forbindelsesstabiliteten var anstændig på øretelefonerne i afstande på omkring 4m fra kildeenheden, og opkaldskvaliteten var acceptabel både indendørs og udendørs. Spilletilstanden med lav latens syntes ikke at gøre den store forskel med grundlæggende eller endda hurtige multiplayer-titler; Jeg har stadig bemærket nogle forsinkelsesproblemer med denne tilstand aktiveret.

  Bedømmelse

  Dizos seneste par ægte trådløse høretelefoner er dens dyreste og mest avancerede endnu, men holder sig fast til den overkommelige priskategori, der har defineret virksomheden indtil videre. Med fokus på at tilbyde den bedste værdi for pengene, er Dizo Buds Z Pro et par pæne høretelefoner med anstændig aktiv støjreduktion, app-understøttelse og acceptabel batterilevetid. Den eneste parameter, hvor den kommer til kort, er desværre den vigtigste – lydkvalitet.

  • Bedste hovedtelefoner og øretelefoner i 2021 i Indien
  • Gadgets Årets foretrukne gadgets 360'er

  Dizo Buds Z Pro har en ganske almindelig sonisk signatur, der ikke har nogen reelle forløsende egenskaber bortset fra, at den ikke er dårlig, og ender med at blive lidt skuffende i det hele taget. Som nævnt er lyden harmløs og kan give mening til afslappet lytning, især for budgetkøbere, der leder efter et overkommeligt headset med anstændigt ANC til brug under pendling eller til udendørs lytning. Det kan være værd at tjekke Realme Buds Q2 i stedet, som tilbyder en lignende samlet oplevelse for lidt færre penge.

  Realme Indias administrerende direktør Madhav Sheth slutter sig til Orbital, Gadgets 360-podcasten til et eksklusivt omfattende interview, mens han taler om 5G-push, Make in India, Realme GT-serien og Book Slim, og hvordan butikker kan forbedre deres status. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
  AnnonceDizo Buds Z Pro True Wireless Stereo (TWS)-øretelefoner

  Dizo Buds Z Pro True Wireless Stereo (TWS)-øretelefoner

  • ANMELDELSE
  • NØGLESPECIFIKATIONER
  • NYHEDER
  • Design/Komfort
  • Lydkvalitet
  • Batterilevetid
  • Value For Money
  • God
  • Godt udseende, behagelig pasform
  • Anstændig aktiv støjreduktion til prisen
  • Understøttelse af Realme Link-app
  • USB Type-C  hurtig opladning
  • Dårlig
  • Kun SBC-codec-understøttelse
  • Gennemsnitlig lydkvalitet, kedelig sonisk signatur
  • Lav latenstilstand er ikke nyttig< /li>

  Læs detaljeret anmeldelse af Dizo Buds Z Pro True Wireless Stereo (TWS)-øretelefoner Type øretelefoner.Dizo Buds Anmeldelse af Dizo Buds Z Pro True Wireless Earphones: God til prisen

 • Dizo Dizo Buds Z Pro True Wireless Earphones With ANC, Dizo Watch R lanceret i Indien
 • Realme Dizo Watch R med over 110 sportstilstande, Dizo Buds Z Pro med ANC bekræftet til lancering i Indien den 5. januarRealme Dizo Watch R med over 110 sportstilstande, Dizo Buds Z Pro med ANC bekræftet til lancering i Indien den 5. januar
 • Flere kommentarer til Dizo-hovedtelefoner og -headset

  For den seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Dizo, Realme, Realme Techlife, Dizo Buds Z Pro, Dizo Buds Z Pro Review, Dizo Buds Z Pro Pris i Indien, Dizo Buds Z Pro-specifikationer, Dizo Buds Z Pro-funktioner, Aktiv støjreduktion, Ægte trådløse høretelefoner, TWS, høretelefoner, Bluetooth, Realme Link Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


  Date:

  by