Xiaomi 11T Pro Første indtryk: Bevæbnet til tænderne

Xiaomis 11T Pro er den seneste smartphone i Indien fra det kinesiske firma, der har mistet 'Mi'-mærket. 11T Pro, der blev lanceret i Indien omkring fire måneder efter dens globale annoncering, er en premium smartphone, der er spækket med kraftfuld hardware med et stærkt fokus på ydeevne og hurtig 120W opladning. Xiaomi markedsfører det også som en kamera-centreret enhed med et 108-megapixel primært kamera og funktioner såsom 8K-videooptagelse. Lad os se nærmere på denne premium smartphone.

Xiaomi 11T Pro fås i tre varianter og tre finish. Basisvarianten har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads og er prissat til Rs. 39.999 i Indien. Den anden variant har 8 GB RAM og 256 GB lagerplads og er prissat til Rs. 41.999. Den øverste variant har 12 GB RAM og 256 GB lagerplads og er prissat til Rs. 43.999. Telefonen fås i farverne Celestial Magic, Moonlight White og Meteorite Black. Jeg har med mig en enhed med 12 GB RAM, i Celestial Magic.

Designmæssigt ligner Xiaomi 11T Pro meget Mi 11X Pro (anmeldelse), som blev lanceret i 2021. Den har et mat glas bagpanel og en flad skærm med Corning Gorilla Victus til ridsebeskyttelse. Telefonen føles en smule tung på 204g. Fingeraftrykslæseren sidder på siden, og der er stereohøjttalere med Dolby Atmos-understøttelse. Der er en 6,67-tommer full-HD+ AMOLED-skærm med en huludskæring til selfie-kameraet. Skærmen tilbyder Dolby Vision-afspilningsunderstøttelse og en maksimal opdateringshastighed på 120 Hz sammen med en berøringssamplinghastighed på 480 Hz, hvilket burde være godt til spil.

Xiaomi 11T Pro display ndtv Xiaomi11TProomi Xiaomi

Xiaomi 11T Pro har en 6,67″ full-HD+ AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed

 

Når vi flytter til hardware, er der masser af ligheder med Mi 11X Pro. Du får en Qualcomm Snapdragon 888 SoC parret med op til 12 GB LPDDR5 RAM og 256 GB UFS 3.1-lagerplads. Der er Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, NFC og en infrarød sender, men ingen hovedtelefonstik. Xiaomi har inkluderet en Type-C til 3,5 mm adapter i æsken, hvilket i det mindste er tankevækkende. Telefonen har et 5.000mAh batteri og kommer med en stor 120W oplader i æsken. Xiaomi 11T Pro kører MIUI 12.5.2 baseret på Android 11, og min enhed kom med sikkerhedsopdateringen fra november 2021, som er en smule dateret.

Med hensyn til kameraerne er der masser at snakke om. Xiaomi 11T Pro's opsætning ligner det, der er tilgængeligt på Mi 11X Pro. Der er et primært 108 megapixel kamera, et 8 megapixel ultrabredt kamera og et 5 megapixel makrokamera. Selfie-opgaver varetages af et 16-megapixel frontkamera.

Xiaomi 11T Pro-kameraer ndtv Xiaomi11TPro Xiaomi

Xiaomi 11T Pro har tre bagkameraer, som omfatter  108-megapixel primært kamera

 

Xiaomi 11T Pro har meget til fælles med den tidligere lancerede Mi 11X Pro. Højdepunktet er dens 120W opladningskapacitet, og Xiaomi hævder batteriet på 5.000 mAh kan oplades helt på kun 17 minutter. Endnu vigtigere er det, at 11T Pro er placeret som en allrounder, hvilket er noget, meget få producenter har formået at opnå til dette prispunkt. Den husker dens Rs. 39.999 startpris, vil Xiaomi 11T Pro konkurrere med smartphones som Realme GT (Anmeldelse), iQoo 7 Legend (Anmeldelse), Xiaomis egen Mi 11X Pro (Anmeldelse) og den nyligt lancerede Vivo V23 Pro (First Impressions) også . Selvom dens specifikationer ser lovende ud, afhænger meget af 11T Pros kameraydelse, så følg med på Gadgets 360 for min detaljerede anmeldelse, som snart udkommer.

Hvorfor lanceres Galaxy S21 FE og OnePlus 9RT nu? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceXiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

  • NØGLESPECIFIKATIONER
  • NYHEDER

Skærm 6,67-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 888 Frontkamera 16-megapixel bagkamera 108-megapixel + 8-megapixel + 5-megapixel RAM 8GB Lagerplads 128GB Batterikapacitet 5000mAhOS Android 11Opløsning 1080×2400 pixels

  • Xia First Impression Xiaomi 11T Pro First Impressions: Armed to the Teeth
  • Xiaomi 11T Pro 5G med 120Hz AMOLED-skærm, 120W hurtigopladning lanceret i Indien: Pris, specifikationer Xiaomi 11T Pro 5G med 120Hz AMOLED-skærm, 120W hurtigopladning: Pris, specifikationer
  •  loadingXiaomizyXiaomi 11T Pro India lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer
  •  loading= Xiaomi 11T Pro-pris i Indien, lagervarianter, specifikationer tippet forud for lancering 19. januar

Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i Indien Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For at få de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Xiaomi, Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 11T Pro 5G Pris i Indien, Xiaomi 11T Pro-specifikationer, Xiaomi 11T Pro Design Sheldon Pinto Email Sheldon Pinto Sheldon Pinto er baseret i Mumbai og har flere års erfaring med at gennemgå smartphones og gadgets. Som senioranmelder hos Gadgets 360 vil du altid finde ham dybt fordybet i sine anmeldelser og skifte fra en telefon til en anden. Når batteriet dør ud, surfer Sheldon altid på nettet efter en god sci-fi-film eller læser op på biler og cykler. Han elsker også at lave lister over interessante steder at spise og rejse. Sheldon er tilgængelig på Twitter på @shellshocd, og du kan sende ham en mail på …Mere


Date:

by