Realme 9i første indtryk: En værdig efterfølger?

Realme 9i er den første lancering fra Realme i 2022 i Indien. Det er også den første smartphone i den nye 9-serie. Som navnet antyder, er dette efterfølgeren til Realme 8i, som var en god allrounder og scorede godt i vores anmeldelse. Så er Realme 9i en god opgradering? Jeg har fået fingrene i denne smartphone, og her er mit første indtryk.

Realme 9i pris og tilgængelighed

Realme 9i starter ved Rs. 13.999 i Indien for basisvarianten, som har 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Den anden variant kommer med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads og er prissat til Rs. 15.999. Smartphonen kommer til salg fra den 25. januar 2022 på Flipkart.

Realme 9i design og funktioner

Realme 9i har et nyt 'Stereo Prism'-design og fås i to farver, Prism Blue og Prism Black. Bagpanelet har et skjult mønster, der bliver synligt, når lyset rammer det i den rigtige vinkel. Jeg fandt telefonen ret slank med en tykkelse på 8,4 mm, og vægten på 190 g var overskuelig. Du får en plastikramme på Realme 9i, hvilket er acceptabelt i betragtning af prisen på denne smartphone.

Forsiden er domineret af et 6,6-tommer LCD-panel med et hul til 16-megapixel selfie-kameraet i øverste venstre hjørne. Displayet har tynde rammer på tre sider, mens hagen i bunden er tykkere. Den har en fuld-HD+ opløsning og en maksimal opdateringshastighed på 90Hz, som kan ændres dynamisk afhængigt af indholdet på skærmen. Dette ser ud til at være en nedgradering, da Realme 8i (Review) havde en højere 120Hz peak opdateringshastighed. Skærmen er også beskyttet af Dragontrail Pro-glas, som skulle hjælpe med at forhindre ridser.

Realme 9i fingeraftryksscanner Realme 9i First Impressions

Realme 9i har en sidemonteret fingeraftryksscanner

 

Du får en sidemonteret fingeraftryksscanner på Realme 9i, integreret i tænd/sluk-knappen på højre side. Den er godt placeret, og min tommelfinger hvilede naturligt på den, mens jeg holdt enheden. Der er lydstyrkeknapper på den anden side, og dem var også nemme at nå. Realme 9i har et 3,5 mm hovedtelefonstik, USB Type-C-port, primær mikrofon og højttaler i bunden af ​​rammen. Du finder kun den sekundære mikrofon øverst.

Realme har buede kanter på bagpanelet, hvilket gør 9i behagelig at holde. Kameramodulet her ligner det, vi har set på Realme GT Neo 2 (Anmeldelse). Den har to store udskæringer og en mindre til kameraerne. Denne telefon har et 50-megapixel primært kamera, et 2-megapixel portrætkamera og et 2-megapixel makrokamera. Et ultrabredt kamera mangler. Bagpanelet har også et Realme-logo i liggende retning.

Realme 9i har et 5.000 mAh batteri og understøtter 33 W hurtigopladning. Realme har også pakket den nødvendige oplader i kassen.

For at drive Realme 9i er Qualcomm Snapdragon 680 octa-core processor clocket til 2,4 GHz. Du får to varianter, som jeg nævnte før, men kun den dyrere med 6 GB RAM understøtter softwarefunktionen “virtuel RAM-udvidelse”, som tildeler en del af dit lager som ekstra RAM. Realme 9i er en dual-SIM-enhed med understøttelse af to Nano-SIM'er, og der er også en dedikeret microSD-kortplads til lagerudvidelse. Du får også stereohøjttalere på Realme 9i, da ørestykket fungerer som den anden højttaler.

Realme 9i kameramodul Realme 9i First Impressions

Den tredobbelte kameraopsætning på bagsiden rager lidt frem

 

Realme 9i leveres med Android 11 og Realme UI 2.0 skin på toppen. Min enhed havde Android-sikkerhedspatchen fra december 2021. Denne telefon har en række forudinstallerede apps, og de fleste af dem kan afinstalleres. I den korte tid, jeg har brugt på at bruge 9i indtil videre, har jeg ikke stået over for nogen problemer, mens jeg navigerede i brugergrænsefladen, og alt har fungeret problemfrit.

Prisen på Realme 9i starter i under-R'erne. 15.000-segmentet, og her den står over for hård konkurrence fra Redmi Note 10S (Review), dens egen forgænger Realme 8i og dens søskende fra Narzo-serien. Den højere variant af Realme 9i er i samme prisklasse som basisvarianten af ​​Redmi Note 11T 5G som også kan prale af 5G-forbindelse. Så skal du lægge dine penge på Realme 9i? Eller ville du være bedre stillet med alternativerne? Følg med for den fulde anmeldelse, der kommer snart.

AnnonceRealme 9i

Realme 9i

 • NØGLESPECS li>
 • NYHEDER

Skærm 6,60-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 680 Frontkamera 16-megapixel bagkamera 50-megapixel + 2-megapixel + 2-megapixel RAM 6GBLagring 64GBBatterikapacitet 5000mAhOS-opløsning Android 108Resolution class=”201Reflx”Realme 9i første indtryk: En værdig efterfølger? Realme 9i First Impressions: En værdig efterfølger?

 • Realme 9i med tredobbelte bagkameraer, Snapdragon 680 SoC lanceret i Indien: Pris, specifikationer Realme 9i med tredobbelte bagkameraer, Snapdragon 680 SoC lanceret i Indien: Pris, specifikationer
 • Realme 9i India lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer
 • Realme 9i India lanceringsdato bekræftet for 18. januar; Prislækager online
 • Flere Realme-mobilerRealme-mobiler pris i Indien Kommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Realme 9i, Realme 9i Pris i Indien, Realme, Realme 9i Første indtryk Aditya Shenoy Email Aditya Aditya Shenoy anmelder smartphones, wearables, hovedtelefoner og højttalere til Gadgets 360, ud af Mumbai. Aditya er anmelder af Gadgets 360 og har skrevet meget om smartphones, softwareopdateringer og kommende enheder. Aditya er tilgængelig på Twitter på @adishenoy, og du kan maile ham på adityashenoy@ndtv.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


  Date:

  by