Anmeldelse af Oppo Enco M32 trådløse høretelefoner

Oppos personlige lydproduktsortiment i Indien er stort set fokuseret omkring øretelefoner i mellemklassen og øvre mellemtoner, især den populære ægte trådløse formfaktor. De seneste måneder har imidlertid set mærket indtage budgetsegmentet, som henvender sig til købere, der leder efter grundlæggende niveauer af pålidelighed, når det kommer til forbindelse, lydkvalitet og batterilevetid. Efter Oppo Enco Buds i september er virksomhedens seneste lancering Oppo Enco M32, et overkommeligt trådløst nakkebånds-headset.

Oppo Enco M32 koster Rs. 1.799 i Indien, men er i øjeblikket tilgængelig for en begrænset tilbudspris på Rs. 1.499 lige efter lanceringen. Dette headset fokuserer på det grundlæggende og lover god batterilevetid, en behagelig pasform og anstændig lydkvalitet til prisen. Lever Enco M32 op til forventningerne? Find ud af det i denne anmeldelse.

oppo enco m32 review ørestykker 2 Oppo

Oppo Enco M32 har 10 mm dynamiske drivere og understøtter SBC og AAC Bluetooth codecs

 

Hurtig opladning, IP55 støv- og vandtæthed på Oppo Enco M32

Oppo Enco M32 er et typisk trådløst headset i nakkebøjle-stil, når det kommer til design, og holder fokus på komfort og brugervenlighed med en subtil og beskeden æstetik. Den fås kun i sort, med kun ét Oppo-logo på det venstre modul af nakkebåndet. Som med de fleste headsets i denne formfaktor, er nakkebåndet fleksibelt og kan vrides betydeligt uden stor risiko for skader. Headsettet er også IP55-klassificeret til støv- og vandtæthed.

 • Oppo Enco M32-øretelefoner i halsbånd lanceret i Indien: Alle detaljer

Plastmodulet på højre side af nakkebøjlen har USB Type-C-porten til opladning, som er beskyttet af en gummiklap, og afspilnings- og lydstyrkekontrollerne. Ørestykkerne strækker sig fra enderne af venstre og højre modul gennem korte kabler, og de kan klikkes sammen magnetisk. Dette magnetiske link styrer også strømmen på Oppo Enco M32; adskillelse af ørestykkerne tænder for headsettet, og hvis du klikker dem sammen, slukkes det. Den magnetiske kraft er ikke for stærk, og de to ørestykker skilles fra hinanden uden stor indsats, hvilket kan få headsettet til at tænde ved et uheld, når det opbevares i en rygsæk eller pung.

Jeg fandt høretelefonerne meget behagelige at have på, takket være pasformen i kanalen. Dette giver også en acceptabel støjisolerende forsegling. Der er et forudmonteret, aftageligt gummigreb på indersiden af ​​hvert ørestykke, der kiles fast mod dit indre øre for at hjælpe det med at blive på plads, når du bærer headsettet. Disse kan tages af for rengøring, hvilket jeg syntes var et ganske fornuftigt designvalg. Den blanke finish på de ydre dele af ørestykkerne og den reflekterende sølv magnetiske zone ser ret anstændigt ud. I alt tre par silikone ørepropper er inkluderet i salgspakken sammen med et USB Type-C opladningskabel. Du får dog ingen ekstra øregreb .

Til tilslutning bruger Oppo Enco M32 Bluetooth 5 med understøttelse af SBC og AAC Bluetooth-codecs. Høretelefonerne har 10 mm dynamiske drivere og et frekvensområde på 20-20.000 Hz. Andre funktioner omfatter hurtig skift med to enheder. Du kan trykke på lydstyrke op og ned-knapperne samtidigt i to sekunder for hurtigt at skifte mellem de sidste to parrede enheder.

 • Oppo Enco Buds Review< /li>

oppo enco m32 review main 2 Oppo

Headsettet er IP55-klassificeret til støv og vandtæt

 

Batterilevetiden på Oppo Enco M32 hævdes at være 28 timer pr. opladning, hvor virksomheden lover op til 20 timers lytning med 10 minutters opladning. Jeg var i stand til at bruge øretelefonerne i omkring 21-22 timer på en enkelt opladning ved moderat lydstyrke, og jeg fandt ud af, at en 10 minutters opladning kunne give øretelefonerne nok strøm til at køre i omkring 14-15 timer. En fuld opladning af headsettet tog omkring 35 minutter med en 10W oplader, hvilket svarer til det tal, som virksomheden hævder. Dette er anstændigt til et trådløst headset i nakkebøjlestil i denne prisklasse.

 • Realme Dizo Wireless Neckband Bluetooth-høretelefoner anmeldelse

Ustødende lyd på Oppo Enco M32

Oppo Enco M32s fokus er at få det grundlæggende i orden, og headsettet klarer sig ganske godt, når det kommer til lydkvalitet og ydeevne med taleopkald . Understøttelsen af ​​AAC Bluetooth-codec er nyttig, og jeg havde ingen problemer med forbindelsesstabiliteten i min tid med headsettet.

Den soniske tuning er bas-fokuseret, hvilket er en sikker måde at gå efter et par trådløse høretelefoner til en pris under Rs. 2.000. Disse høretelefoner kan blive meget høje, og jeg var i stand til komfortabelt at bruge dem indendørs ved selv 50 procents lydstyrkeniveau. At skrue op for lydstyrken til omkring 60 procent-niveauet gav lidt mere angreb i lyden, og alt højere end det var enten ubehageligt højt eller havde en tendens til at afsløre en smule forvrængning og svaghed i lyden.

Når man lyttede til Keep It Close af Seven Lions, var rumlen og den lave subbas-grown i nummeret forventeligt i centrum af lytteoplevelsen, og selv mellembas-områderne havde en tendens til at skille sig ud og føltes en smule mere udtalte. Dette var især mærkbart i beatet og baslinjen, som danner sjælen i dette dubstep-nummer. Kombineret med de imponerende lydstyrkeegenskaber skabte dette en engagerende og energisk lytteoplevelse.

 • Realme Buds Wireless 2 anmeldelse

oppo enco m32 anmeldelse logo Oppo

Den soniske signatur af Oppo Enco M32 er bastung, men mangler detaljer< /p>

 

For at sætte bassen på den rigtige prøve spillede jeg Boom af Tiesto og Sevenn næste gang. Mens mit første indtryk var positivt, blev det kraftfulde basdrevne beat i dette nummer hurtigt trættende på grund af en smule ruhed, der havde en tendens til at overdøve resten af ​​frekvensområdet. Dette var en tilbagevendende faktor under min anmeldelse af disse høretelefoner, og er noget, som jeg også har bemærket med andre overkommelige headsets.

 • KZ ZSN Pro X Wired Earphones Review

Den basglade tendens i Oppo Enco M32 strakte sig ind i og påvirkede lyden af ​​næsten enhver musikgenre, jeg lyttede til, og skabte en noget akavet oplevelse med langsommere, subtilere og mere detaljerede numre såsom Golden Brown af The Kvælere. Baselementerne skilte sig ud, selv når de ikke behøvede det, og mens nogle af de finere detaljer i dette smukke nummer kunne høres, var det svært at tyde langt forbi den rumlende bas. Enco M32 er bedst egnet til hurtige, energiske numre, der ikke kræver for meget detaljer i midten og højen for at lyde godt.

Forbindelsesstabilitet var ikke et problem med Oppo Enco M32; Jeg var i stand til at bruge dette headset uden problemer i afstande på op til 4m fra kildeenheden. Opkaldskvaliteten var anstændig indendørs, med den høje lydstyrke og komfortable pasform, der sikrede en god oplevelse selv ved lange opkald. Mikrofonens ydeevne var anstændig indendørs, men ikke så god i støjende udendørs miljøer.

Bedømmelse

Der er masser af anstændige muligheder i det overkommelige trådløse hovedtelefonsegment, såsom Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro der endda har aktiv støjreduktion. Men hvis du har et lidt strammere budget og bare leder efter noget, der får det grundlæggende rigtigt, kan Oppo Enco M32 være værd at overveje.

 • Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro anmeldelse
 • Bedste hovedtelefoner og øretelefoner i 2021 i Indien

Lyden er energisk og livlig, ørestykkerne giver en behagelig pasform, og batterilevetiden er også god. Hurtig opladning er en særlig nyttig og praktisk funktion, og at få 14-15 timers brug med kun 10 minutters opladning er et væsentligt salgsargument. Der mangler detaljer i lyden, og opkaldskvaliteten er lidt usikker udendørs, men overordnet set får Enco M32 det grundlæggende i orden, hvilket er, hvad man bør forvente til denne pris.

Hvordan forbedres Oppo Find N i forhold til Galaxy Z Fold 3? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceOppo Enco M32 trådløse øretelefoner

Oppo Enco M32 trådløse øretelefoner

 • GENNEMGANG
 • NØGLE SPECS
 • NYHEDER
 • Design/komfort
 • Lydkvalitet
 • Batterilevetid
 • Value For Money
 • God
 • Anstændigt design, behagelig pasform
 • IP55 støv- og vandbestandighed
 • Meget god batterilevetid, USB Type-C hurtig opladning
 • Høj, energisk, engagerende lyd
 • Dårlig
 • Bassen er overvældende, detaljer mangler
 • Udendørs opkaldskvalitet er ikke særlig god

Læs detaljeret anmeldelse af Oppo Enco M32 trådløse øretelefoner. ul>

 • Anmeldelse af Oppo Enco M32 trådløse høretelefoner: Bedst under 2.000 Rs.? Anmeldelse af Oppo Enco M32 trådløse øretelefoner: Bedst under Rs. 2.000?
 • Oppo Enco M32-øretelefoner i halsbånd med op til 28 timers batterilevetid lanceret i Indien
 • Oppo Enco M32 Price in India Surface Online Ahead of 5 January Lancering: Report
 • Optlf. Indiske lanceringssæt til 5. januar, specifikationer afsløret Oppo Enco M32 høretelefoner Indien lanceringssæt til 5. januar, specifikationer afsløret
 • Flere kommentarer til Oppo hovedtelefoner og headset

  Fang det seneste fra Consumer Electronics Show på Gadgets 360 i vores CES 2022-hub.

  Yderligere læsning: Oppo, Oppo Enco M32, Oppo Enco M32-funktioner, Oppo Enco M32-pris i Indien, Oppo Enco M32-specifikationer, Oppo Enco M32-anmeldelse, Øretelefoner, Bluetooth, Trådløse øretelefoner, Nakkebånds-øretelefoner, budget-øretelefoner Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til gadgets 360 ud af Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


  Date:

  by