Spider-Man: No Way Home er nå Sonys største film noensinne

Spider-Man: No Way Home er nå den 12. mest innbringende filmen gjennom tidene, etter å ha tatt sin verdensomspennende billettsal til 1,37 milliarder dollar (omtrent 10 194 crore Rs.) etter en betydelig nyttårshelg. På den måten har den nye Spider-Man-filmen også blitt Sony Pictures største film noensinne, og har overgått sin direkte forgjenger Spider-Man: Far From Home på 1,131 milliarder dollar (omtrent 8 416 crore Rs.). I India er det den tredje største Hollywood-filmen gjennom tidene. Avgjørende, og i motsetning til de fleste filmene på den mest innbringende listen, har Spider-Man: No Way Home oppnådd status – i den tredje helgen etter utgivelsen – uten hjelp fra Kina, hvor den nye Spider-Man-filmen ennå ikke har vært gitt en utgivelsesdato.

I løpet av nyttårshelgen la Spider-Man: No Way Home ytterligere 131 millioner dollar (omtrent 974 crore Rs.) til sin globale bokssamling – 52,7 millioner dollar (omtrent 392 crore Rs.) kom fra kinoer i USA og Canada og de resterende 78,3 millioner dollar (omtrent Rs. 582 crore) fra kinoer i 61 andre markeder rundt om i verden. Det er en av de beste tredjehelgene noensinne for en film i Nord-Amerika; og takket være helgens tall har Spider-Man: No Way Home passert 600 millioner dollar. Den er nærmere 610 millioner dollar (omtrent 4540 crore Rs.) per nå, noe som gjør den til den tiende største filmen gjennom tidene i USA.

Spider-Man: No Way Home — Our Spoilerfri anmeldelse

Andre steder er totalsummen 759 millioner dollar (omtrent 5649 crore Rs.). De største territoriene for Spider-Man: No Way Home er Storbritannia med 92,4 millioner dollar (omtrent 687 crore), Mexico med 64,9 millioner dollar (ca. 483 crore), Sør-Korea med 51,4 millioner dollar (ca. 382 crore). Frankrike med 50,2 millioner dollar (omtrent 373 crore), Australia med 42 millioner dollar (ca. 312 crore), Brasil med 40,2 millioner dollar (omtrent 299 crore), India med 34,2 millioner dollar/Rs. 260 crore, Russland med 34 millioner dollar (omtrent 253 crore), Tyskland med 29,5 millioner dollar (omtrent 219 crore), og Indonesia med 22,9 millioner dollar (ca. 170 crore). Ennå kommer Japan, hvor Spider-Man: No Way Home debuterer fredag ​​7. januar.

I mellomtiden er The Matrix Resurrections – det fjerde kapittelet i Matrix-serien – nå opp til $106 millioner (omtrent Rs. 789 crore). Den brakte inn ytterligere 17,5 millioner dollar (omtrent 130 crore) denne siste helgen, med 3,8 millioner dollar (omtrent 28 crore) fra kinoer i USA og Canada, og de resterende 13,7 millioner dollar (omtrent 101 crore) fra kinoer i 76 markeder rundt om i verden. Den totale fordelingen er $30,9 millioner (omtrent Rs. 230 crore) fra Nord-Amerika og $75.1 millioner (ca Rs. 559 crore) andre steder.

 • Spider-Man No Way Home: 2 Post-Credits-scener, forklart
 • Spider-Man 4 i «Aktiv» utvikling, sier Kevin Feige

I USA og Canada er The Matrix Resurrections også tilgjengelig på HBO Max uten ekstra kostnad den første måneden etter utgivelsen. Det er ikke et alternativ noe annet sted. Japan er det største ikke-nordamerikanske markedet med 9,7 millioner dollar (omtrent 72 crore), fulgt av Storbritannia med 7 millioner dollar (omtrent 52 crore), Russland med 6,8 ​​millioner dollar (omtrent 50 crore), Frankrike med 5,8 dollar. millioner (ca. Rs. 43 crore), og Mexico til $ 3,9 millioner (ca. Rs. 29 crore). The Matrix Resurrections har fire flere markeder å komme, inkludert Kina fredag ​​14. januar.

Er Red Notice mer (eller mindre) enn summen av potensielle kunder: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Spider-Man: No Way Home Bestill billetter Les anmeldelse

Spider-Man: No Way Home

 • Utgivelsesdato 16. desember 2021
 • Språk Engelsk, Hindi, Tamil, Telugu
 • < li class="_flx"> Sjanger Action, Eventyr, Fantasy, Sci-Fi, Superhelt

 • Varighet 2t 28min
 • li>

 • CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori, Marisa Tomei, Andrew Garfield, Tobey Maguire
 • < strong>Regissør Jon Watts
 • Musikk Michael Giacchino
 • Produsent Kevin Feige, Amy Pascal
 • Produksjon Columbia Pictures, Marvel Studios, Pascal Pictures
 • Sertifikat 13+

Annonse The Matrix ResurrectionsBestill billetter

The Matrix Resurrections

 • Utgivelsesdato 22. desember 2021
 • Språk Engelsk, Hindi, Tamil, Telugu
 • Sjanger Action, Sci-Fi
 • Varighet 2t 28min
 • CastKeanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra Jonas, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt, Eréndira Ibarra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Telma Hopkins, Max Riemelt, Toby Onwumere, Brian J. Smith, Andrew Caldwell, Ellen Hollman
 • Regissør Lana Wachowski
 • Musikk Johnny Klimek, Tom Tykwer
 • Produsent Grant Hill, James McTeigue, Lana Wachowski
 • ProduksjonVillage Roadshow Pictures, Venus Castina Productions
 • Sertifikat 18+

Kommentarer

For siste nytt tekniske nyheter og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Spider Man, Spider Man No Way Home, Spider Man No Way Home billettkontor, Spider Man 3, Sony Pictures, Spider Man Far From Home, Marvel, MCU, Spider Man No Way Home billettkontor India, IMAX, Hollywood, The Matrix, The Matrix 4, The Matrix Resurrections billettkontor, Warner Bros, HBO Max Akhil Arora E-post Akhil Akhil Arora dekker underholdning for Gadgets 360, og intervjuer stjerner som Christian Bale og Anurag Kashyap, som dekker seriepremierer, produkt- og tjenestelanseringer over hele verden, og ser på amerikanske storfilmer og indiske dramaer fra et globalt sosiopolitisk og feministisk perspektiv. Som en Rotten Tomatoes-sertifisert filmkritiker har Akhil anmeldt over 150 filmer og TV-serier på over et halvt tiår på Gadgets 360. Når han ikke er helt med på nye film- og TV-utgivelser, Akhil …Mer


Date:

by