Samsung Smart TV-er for å få NFT-surfing, kjøp og administrasjonsfunksjoner

Samsung har på sin egen måte validert kryptoområdet ved å kunngjøre nye funksjoner som vil være en del av det kommende utvalg av smart-TVer. Den sørkoreanske teknologigiganten har avslørt en ny “NFT Aggregation Platform” som vil debutere med sine nyeste Smart TV-modeller på CES 2022. Funksjonen vil tillate folk å bla gjennom NFT-er for salg og til og med kjøpe dem via TV-en. NFT-er eller ikke-fungible tokens er digitale samleobjekter basert på filmer, spill eller kunstverk, overført til og låst på et blokkjedenettverk.

NFT Aggregation Platform vil hente NFT-er fra flere markedsplasser på Samsungs smart-TVer, ifølge til selskapet. Brukere vil få lov til å forhåndsvise disse NFT-ene, samt lese om skaperen og historien bak stykkene.

Folk som allerede eier NFT-er vil få lov til å vise frem beholdningene sine på Samsung-TV-er.

  • Ozzy Osbourne kunngjør NFT-serien med “muterende”-funksjon

    li>

“I 2022 introduserer Samsung verdens første TV-skjermbaserte NFT-utforsker og markedsplassaggregator, en banebrytende plattform som lar deg bla gjennom, kjøpe og vise favorittkunsten din – alt på ett sted. Plattformen er også flott for NFT-skapere som ønsker å dele kunsten sin med verden, sier Samsung i en uttalelse.

Funksjonen vil være tilgjengelig på Samsungs smarte TV-tilbud av MicroLed, Neo QLED og The Frame-modellene.

Selskapet kunngjorde i forkant av Consumer Electronics Show (CES) 2022 som vil bli arrangert i Las Vegas starter onsdag 5. januar USA. På grunn av spredningen av Omicron, vil imidlertid flere tekniske store som Google, Amazon, Microsoft og Lenovo ikke delta fysisk på CES 2022.

Mens Samsung har annonsert integrasjonen av NFT-vennlige innstillinger med produktene sine, jobber Twitter også etter sigende med en fane kalt “Collectible” som lar brukere vise frem NFT-samlingene og beholdningene sine på mikrobloggplattformen.

< p>I tredje kvartal 2021 økte NFT-salgsvolumet til 10,7 milliarder dollar (omtrent 79 820 crore Rs.), opp med over åtte ganger fra forrige kvartal, ifølge data fra markedssporeren DappRadar.

Økende salg og høye priser på NFT-er har forvirret mange, men den flerfoldige veksten viser liten eller ingen avskrivning overhodet.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt krypto med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Samsung, Non-Fungible Tokens, NFTs, CES 2022, Samsung TV Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå, og vil fokusere på å skrive om alt som er krypto. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by