Samsung Galaxy A03-prisen avslørt, kommer i salg fra 10. januar

Samsung Galaxy A03-prisen er offisielt annonsert av det sørkoreanske smarttelefonmerket, sammen med tilgjengelighetsdetaljene. Smarttelefonen Galaxy A-serien ble avduket i november i fjor, men selskapet avslørte ikke prisen på det tidspunktet. Samsung Galaxy A03 tilbys i to RAM- og lagringskonfigurasjoner og vil være tilgjengelig for kjøp i Vietnam fra og med 10. januar. Håndsettet er oppført i to RAM + lagringskonfigurasjoner – 3GB RAM + 32GB lagring, og 4GB RAM + 64GB lagring. Galaxy A03 har en hovedsensor på 48 megapiksler og et batteri på 5000 mAh.

Samsung kunngjorde mandag prisen og salgsdatoen til Samsung Galaxy A03 via sin offisielle blogg. For å huske, ble smarttelefonen først avduket i november i fjor.

Samsung Galaxy A03-pris, tilgjengelighetsdetaljer

Samsung Galaxy A03 er priset til VND 2 990 000 (omtrent 9 700 Rs.) for base 3GB RAM + 32GB lagringsvariant. Prisen på 4 GB RAM + 64 GB lagringsvarianten er satt til 3 490 000 VND (omtrent 11 300 Rs.).

  • Samsungs 2022 smart-TVer avduket, vil Tilby innebygd spillstrømming

Samsung tilbyr håndsettet i fargealternativene svart, blå og rød. Samsung Galaxy A03 vil være tilgjengelig for kjøp via nett- og offline-forhandlere fra og med 10. januar.

Detaljer om ankomsten til andre markeder er ennå ikke kunngjort. India-prisen og tilgjengeligheten av Galaxy A03 er heller ikke kjent for øyeblikket.

Samsung Galaxy A03-spesifikasjoner

Samsung Galaxy A03 har en 6,5-tommers HD+ Infinity-V-skjerm og drives av en octa-core prosessor Unisoc T606 brikkesett kombinert med opptil 4 GB RAM og OPP TIL 64 GB innebygd lagring. Som nevnt er Galaxy A03 oppført i to RAM + lagringskonfigurasjoner. Lagringen av smarttelefonen kan utvides via et microSD-kort (opptil 1 TB) gjennom et dedikert spor.

  • Samsung teses Galaxy S21 FE Ahead av forventet CES 2022-debut

For optikk har Galaxy A03 et dobbeltkameraoppsett som inkluderer et 48 megapikslers hovedkamera med f/1.8 blenderåpning og en 2 megapikslers dybdesensor med f/2.4 blenderåpning. For selfies har telefonen et 5 megapikslers selfie-kamera med f/2.2 blenderåpning.

Samsung Galaxy A03 har et 5000 mAh batteri og sies å tilby støtte for Dolby Atmos-lyd.

< p>

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseSamsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,50-tommers prosessor Unisoc T606Frontkamera 5 megapiksler bakkamera 48 megapiksler + 2 megapiksler RAM 4GBLagring 64GBBatterikapasitet 5000mAhOS AndroidOppløsning 720

  • Prisen på Samsung Galaxy A03 avslørt, kommer i salg fra 10. januar i Vietnam
  • Samsung Galaxy A03 med 48 megapikslers dobbelt bakkameraoppsett avduketSamsung Galaxy A03 med 48 megapikslers dobbelt bakkameraoppsett avduket

Flere Samsung-mobilerSamsung-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste tekniske nyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter , Facebook og Google Nyheter. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Nithya P Nair E-post Nithya P Nair Nithya P Nair er en journalist med mer enn fem års erfaring innen digital journalistikk. Hun spesialiserer seg på forretnings- og teknologibeats. Nithya er en matelsker på hjertet, og elsker å utforske nye steder (les kjøkken) og snike seg inn i malayalam-filmdialoger for å krydre samtalene. Mer


Date:

by