Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ Global lansering tippet for februar

Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ kan snart lanseres i indiske og globale markeder, ifølge en tipser. Begge Realme-smarttelefonene har mottatt European Conformity-sertifisering og sies å lanseres neste måned. Tipseren sier også at begge smarttelefonene vil få 5G-tilkobling. Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ har visstnok blitt oppdaget på flere sertifiseringsnettsteder, noe som antyder deres forestående lansering i India og andre markeder. Realme hadde tidligere bekreftet at Realme 9-serien vil lanseres i India i år.

Tipser Mukul Sharma (@stufflistings), i samarbeid med 91Mobiles, har delt at Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ med henholdsvis modellnumrene RMX3472 og RMX3393 snart vil lanseres på de europeiske markedene. De to Realme-smarttelefonene har møtt europeiske samsvarsstandarder og vil lanseres i februar, i henhold til rapporten. Sharma har også sagt at begge smarttelefonene vil få 5G-tilkobling.

Rapporten spekulerer i at Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ vil bli drevet av MediaTek Dimensity 810 SoC og/eller MediaTek Dimensity 920 SoC. Bortsett fra den globale lanseringen, spekuleres det også i at de to Realme-smarttelefonene kommer til India i februar. Realme bekreftet lanseringen av Realme 9-serien i september i fjor, men spesifiserte ikke den eksakte lanseringsdatoen.

  • Realme 9i Listed on AliExpress With 50 megapikslers kamera, 5000mAh batteri

Nylig ble Realme 9 Pro angivelig oppdaget på flere sertifiseringsnettsteder — Thailands nasjonale kringkastings- og telekommunikasjonskommisjon (NBTC), Eurasian Economic Commission (EEC), indonesiske Tingkat Komponen Dalam Negeri (TKDN) og Bureau of Indian Standards (BIS). BIS-oppføringen antyder den forestående India-lanseringen av smarttelefonen.

En annen rapport fra forrige uke nevner at Realme 9 Pro+ har blitt oppdaget i Bluetooth SIG- og BIS-oppføringer. Førstnevnte antyder at smarttelefonen vil få Bluetooth v5.2-tilkobling. Smarttelefonens Camera FV5-databaseoppføring antydet at den vil ha en 50-megapiksel primærsensor med f/1.8 blenderåpning og et 16-megapiksel selfie-kamera.

  • Realme 9i, Realme Pro+-spesifikasjoner tippet av sertifiseringsside
  • Realme 9i tippet til Sport 5000mAh batteri av FCC Listing

Realme India-sjef Madhav Sheth blir med i Orbital, Gadgets 360-podcasten for et eksklusivt omfattende intervju, mens han snakker om 5G-pushen, Make in India, Realme GT-serien og Book Slim, og hvordan butikker kan forbedre sin status. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. Kommentarer

For siste teknologinyheter og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Mer lesing: Realme, Realme 9 Pro, Realme 9 Pro Plus, Realme 9 Pro-spesifikasjoner, Realme 9 Pro Plus-spesifikasjoner Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør hos Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by