OnePlus 9RT, OnePlus Buds Z2 India lanseres 14. januar

OnePlus 9RT og OnePlus Buds Z2 true wireless stereo (TWS)-øretelefoners India-lansering er satt til 14. januar. Nyheten kommer noen timer etter at OnePlus ertet ankomsten av disse to enhetene via to separate tweets. OnePlus 9RT og OnePlus Buds Z2 er allerede lansert i Kina. Smarttelefonen kjører ColorOS og får et primærkamera på 50 megapiksler. OnePus Buds Z2 hevdes å tilby opptil 38 timers batterilevetid, og kommer med aktiv støyreduksjon (ANC).

OnePlus 9RT og OnePlus Buds Z2 lanserer livestreamdetaljer

OnePlus 9RT og OnePlus Buds Z2 vil bli lansert på den virtuelle Winter Edition-lanseringsbegivenheten 14. januar kl. 17.00 IST. Lanseringen vil bli livestreamet på OnePlus Indias YouTube-kanal. Selskapet har også laget en «Varsle meg»-side live på sin offisielle nettside.

OnePlus 9RT-spesifikasjoner

OnePlus 9RT kjører på Android 11-basert ColorOS. Den har en 6,62-tommers full-HD+ (1 080 x 2 400 piksler) Samsung E4 AMOLED-skjerm med 20:9 sideforhold og 120 Hz oppdateringsfrekvens. Under panseret får smarttelefonen Qualcomm Snapdragon 888 SoC, som er sammenkoblet med opptil 12 GB LPDDR5 RAM og opptil 256 GB lagring.

 • OnePlus Buds Z2 med ANC, opptil 38 timers lyttetid blir globalt

For fotografering har OnePlus 9RT et trippelt bakkameraoppsett fremhevet av en 50-megapiksel Sony IMX766 primærsensor, en 16-megapiksel sekundær sensor og en 2-megapiksel makroskytespiller. Den har et 16 megapikslers Sony IMX471-kamera for selfies og videochatter. Telefonen leveres med doble stereohøyttalere, et 4500 mAh batteri med Warp Charge 65T hurtigladingsstøtte.

OnePlus Buds Z2-spesifikasjoner

OnePlus Buds Z2-øretelefonene har 11 mm dynamiske drivere, og kommer med Bluetooth v5.2-tilkobling. De har støtte for aktiv støyreduksjon (ANC). OnePlus Buds Z2 hevdes å levere opptil 38 timers batterilevetid på en enkelt lading. De har Flash Charge hurtigladeteknologi som sies å levere opptil 5 timers lyttetid på 10 minutters lading. De kommer med berøringskontroller, og inkluderer en gjennomsiktighetsmodus.

 • OnePlus RT 8 GB RAM Variant India Prissatt

Hva er de beste spillene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. OnePlus 9RT

OnePlus 9RT

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,62-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 888Frontkamera 16-megapiksel Bakkamera 50 megapiksler + 16 megapiksler + 2 megapiksler RAM 8GBLagring 128GB450mapiksler 10mpiksler 10mpiksler 10mpiksler Android 10mx 10mx 128GB batteri kapasitet 10m00 piksler 10m00 piksler =”fl”> RT =loading="lat"OnePlus 9RT, OnePlus Buds Z2 India lanseres Teased, OnePlus 9, OnePlus 9R kan bli avviklet

 • OnePlus 9RT, OnePlus Buds Z2 India-støttesider går på nett, lansering nært forestående
 • På lazy OnePlus RT India pristilsatt, 8 GB RAM-variant sies å selge til Rs. 39 999
 • Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India AnnonseOnePlus Buds Z2 True Wireless Stereo (TWS)-hodetelefoner

  OnePlus Buds Z2 True Wireless Stereo (TWS)-hodetelefoner

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

  Hodetelefontype In-EarMicrophone Yes Connectivity True Wireless Stereo (TWS)type Hodetelefoner

  • RT =loading="lat" OnePlus 9RT, OnePlus Buds Z2, OnePlus 9 mai, OnePlus lansering Teased 9, OnePlus 9. mai Bli avviklet
  • OnePlus Buds Z2-pris i India tippet før forventet lansering tidlig i 2022
  • One Z2Plu With ANCs Støtte, 11 mm dynamiske drivere debuterer globalt OnePlus Buds Z2 med ANC-støtte, 11 mm dynamiske drivere debuterer globalt

  Flere OnePlus-hodetelefoner og hodesettkommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: OnePlus 9RT, OnePlus 9RT-spesifikasjoner, OnePlus Buds Z2, OnePlus Buds Z2-spesifikasjoner, OnePlus Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by