OnePlus 10 kommer med MediaTek Dimensity 9000 SoC

OnePlus jobber angivelig med en smarttelefon med MediaTek Dimensity 9000 SoC. Det spekuleres i at denne smarttelefonen kan være den kommende OnePlus 10. Smarttelefonen sies også å gå inn i testing i globale markeder snart. MediaTek lanserte Dimensity 9000 SoC forrige måned. MediaTeks flaggskip SoC er konstruert ved hjelp av TSMCs 4nm-prosess. OnePlus 10 Pros lanseringsdato vil bli annonsert tirsdag 4. januar, men det er ingen indikasjoner på lanseringen av vanilje OnePlus 10. En teaser-video med offisielt utseende hadde tipset om at OnePlus 10 Pro vil lanseres 11. januar i Kina.

Tipster Yogesh Brar (@heyitsyogesh), sammen med MySmartPrice, har delt at OnePlus utvikler en smarttelefon med den nylig lanserte MediaTek Dimensity 9000 SoC. Brar spekulerer i at denne enheten kan være vanilje OnePlus 10. OnePlus har ikke indikert dette, så lekkasjen bør tas med en klype salt.

Brar nevner videre at OnePlus snart vil begynne å teste den MediaTek Dimensity 9000 SoC-drevne enheten for globale markeder. Den kinesiske teknologigiganten sies å teste denne enheten med Oppos nye enhetlige OS. Siden det enhetlige operativsystemet vil lanseres senere i år, spekuleres det i at den kommende OnePlus 10 kan kjøre Android 12-basert ColorOS 12 eller OxygenOS 12.

  • OnePlus 9, OnePlus 9 Pro får ny feilretting Android 12-basert oppdatering

MediaTeks flaggskip SoC er produsert ved hjelp av TSMCs 4nm-prosess og integrerer en 10-kjerne Arm Mali-G710 MC10 GPU og MediaTek APU 590. Halvledergiganten fra Taiwan hadde også annonsert at de første smarttelefonene med Dimensity 9000 SoC vil bli lansert i Q12022 produsenter som Honor, Oppo, Vivo og Xiaomi.

Forrige uke dukket en offisiell teaser-video for OnePlus 10 Pro opp på nettet og tippet lanseringsdatoen for smarttelefonen. OnePlus er satt til å kunngjøre lanseringsdatoen 4. januar; videoen viser at lanseringen kan finne sted 11. januar. Forhåndsregistreringer for OnePlus 10 Pro har allerede begynt på OnePlus offisielle nettsted i Kina og på JD.com.

En annen rapport fra forrige uke antyder noen nøkkel spesifikasjonene til OnePlus 10 Pro, som vist på listene Geekbench og China Compulsory Certification (3C). Geekbench-oppføringen antyder at den kommende smarttelefonen vil få 12 GB RAM, mens 3C-oppføringen antyder 80W hurtigladingsstøtte. Geekbench har listet opp OnePlus 10 Pro med NE2210 som intern modellbetegnelse.

  • OnePlus 9RT og OnePlus Buds Z2 India lansering ertet
  • OnePlus 8T OxygenOS Update brings December Security Patch, More: Details

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. AnnonseOnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

< i class="_sp rating">

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,70-tommers RAM 8GB lagring 128GB batterikapasitet 5000mAh Oppløsning 1440×3216 piksler

  • OnePlus 10 Tippes til å komme med MediaTek Dimensity 9000 SoC, kan gå i test snart OnePlus 10 tipses til å komme med MediaTek Dimensity 9000 SoC, kan gå i test snart
  • OnePlus 10 Pro Offisielt utseende Teaser Video Tips Lanseringsdato, Design
  • OnePlus 10 Pro-spesifikasjoner foreslått av Geekbench, Kinas 3C før lansering i januar
  • OnePlus 10 Pro-lanseringsdatoen kunngjøres 4. januar, forhåndsregistreringene begynner

Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om dingser og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: OnePlus, OnePlus 10, OnePlus 10-spesifikasjoner, MediaTek, MediaTek Dimensity 9000 SoC Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør hos Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by