iQoo 9, iQoo 9 Pro Spesifikasjoner tippet; Kameraprøver delt av selskapet

iQoo 9-serien vil bestå av smarttelefonene iQoo 9 og iQoo 9 Pro, ifølge en rapport. Nøkkelspesifikasjonene til begge telefonene har angivelig også blitt delt på Internett. iQoo 9 Pro hevdes å være utstyrt med et trippelt bakkamera som vil ha to 50 megapikslers sensorer og en 16 megapiksel sensor. I mellomtiden har iQoo delt noen kameraprøver som viser frem iQoo 9 Pros dyktighet med sitt 150-graders ultravidvinkelkamera. Bildene viser to vanlige bilder og to andre tatt i fiskeøyemodus.

Den første utviklingen kommer som et lekket bilde på Weibo, som ble videredelt av tipseren Abhishek Yadav. Bildet viser at iQoo 9-serien vil bestå av smarttelefonene iQoo 9 og iQoo 9 Pro. Tipseren har også delt nøkkelspesifikasjonene til håndsettene. Noen av disse spesifikasjonene er allerede bekreftet av iQoo i tidligere rapporter.

iQoo 9, iQoo 9 Pro-spesifikasjoner

Mens iQoo 9 hevdes å ha en full-HD+ Samsung E5 AMOLED-skjerm, sies pro-varianten å ha et 2K Samsung E5-panel. Under panseret vil telefonene ha Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 SoCs parret med en “forbedret versjon” av LPDDR5 RAM og en “overklokkingsversjon” av UFS 3.1-lagring. Begge telefonene vil også ha et VC tredimensjonalt varmeavledningssystem. Begge telefonene sies å ha 4700 mAh-batterier med 120 W lading.

  • iQoo 9, iQoo 9 Pro-spesifikasjoner Tippet av Geekbench Listing

iQoo 9, iQoo 9 Pro kameradetaljer

Når det gjelder kameraer, vil både iQoo 9 og iQoo9 Pro være utstyrt med trippel bakre kamerasystemer, i henhold til det ovennevnte bildet delt på Weibo. Vaniljemodellen kommer med et kameraoppsett på 50 megapiksler, 13 megapiksler og 12 megapiksler. Pro-varianten sies å ha to 50 megapikslers sensorer og en tredje sensor på 16 megapiksler. iQoo har allerede bekreftet via et innlegg på Weibo at smarttelefonene vil ha en 50-megapiksel Samsung GN5-sensor. Plakaten i innlegget avslørte at telefonen vil ha et 7P-objektiv og Gimbal-stabilisering.

I et relatert innlegg ertet iQoo at iQoo 9 Pro-modellen vil ha en 150-graders ultravidvinkelsensor – noe Realme har ertet for Realme GT 2 Pro. Det er ikke kjent hvilken sensor som er sammenkoblet med ultravidvinkellinsen. Innlegget sier også at telefonen også kommer med en fiskeøyemodus, som brukes til å ta ekstreme ultravidvinkelbilder. Den har delt fire bilder, hvorav to er vanlige bilder og to andre er tatt i fiskeøyemodus. Detaljene om andre kamerasensorer enn 50 megapikslers Samsung GN5-sensor er ennå ikke kjent. Telefonene vil bli lansert 5. januar i Kina.

  • Realme GT 2 Pro til Sport To 50 megapikslers bakkameraer, Company Teases

Hva er de beste spillene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: iQoo 9, iQoo 9 spesifikasjoner, iQoo 9 Pro, iQoo 9 Pro spesifikasjoner Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by