Detaljer om Apples 2022 iPhone, Mac, iPad-modeller tippet, sammen med VR-headset

Apple er tippet til å lansere en rekke nye enheter i år, inkludert en ny Mac Pro, iMac Pro og Mac mini-modell. Cupertino-selskapet forventes også å lansere en redesignet MacBook Air og en MacBook Pro på startnivå, ifølge en ny rapport. Selskapet er tippet til å lansere en iPad Pro-modell med trådløs lading, sammen med en ny ekstern skjerm. Kunder kunne også se en 5G-kompatibel iPhone SE-etterfølger i første halvdel av 2022, etterfulgt av selskapets iPhone 14-smarttelefoner senere i år. Selskapet er også tipset om å lansere tre nye Apple Watch-modeller og sitt første VR-headset senere i år.

Det Cupertino-baserte selskapet jobber med en mindre Mac Pro, med 40 CPU-kjerner og 128 grafikkjerner, sammen med en ny iMac Pro med stor skjerm og en ny Mac mini-modell, opplyser Bloombergs Mark Gurman i sitt ukentlige nyhetsbrev. MacBook Pro er tippet til å motta en ny inngangsmodell, mens MacBook Air vil se sin “største redesign i produktets historie” ifølge Gurman. Apple sies også å jobbe med en ny iPad Pro-modell som har trådløs lading.

  • Samsung avslører tre nye skjermer foran CES 2022< /li>

På smarttelefonfronten kan kunder forvente å se en etterfølger til sin iPhone SE (2020) med 5G-tilkobling i første halvdel av 2020, etterfulgt av et selskaps iPhone 14-serie senere i år. Gurman bemerker også at iPhone 14-serien kan ha en hullskjerm i år. Det forventes at selskapet jobber med tre Apple Watch-modeller – en Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 og en robust Apple Watch-modell.

    < li> Moto G71 lanseres denne måneden i India: Alle detaljer

Ifølge nyhetsbrevet kan selskapets første VR-headset (kodenavnet N301) også komme i år, etter to års forsinkelse. Selskapets første inntog i det bærbare VR-headsetområdet er også tippet til å ha noen AR-funksjoner. Headsettet forventes å kjøre på rOS, som er kodenavnet Oak, og er tippet til å ankomme WWDC 2022 senere i år. Apple kunngjorde iOS 15 og macOS 12 på WWDC 2021, og selskapet jobber angivelig med iOS 16 (kodenavnet Sydney) og macOS 13 (kodenavnet Roma) som vil bli kunngjort senere i år, ifølge Gurman.

Hva er mest interessant med Apples nye MacBook Pros, M1 Pro og M1 Max silisium, AirPods (3. generasjon) og Apple Music Voice-plan? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Mac Pro, iMac Pro, Mac Mini, MacBook Air 2022, MacBook Pro, Apple, iPhone Se 5G , iPhone 14, iPhone 14 Notch, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple VR Headset, IOS 16, MacOS 13 David Delima E-post David Delima Som skribent på teknologi med Gadgets 360, er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


Date:

by