Boult ProBass ZCharge trådløse halsbåndsøretelefoner lansert i India

Boult ProBass ZCharge trådløse øretelefoner i nakkebåndstil har blitt lansert i India. Øretelefonene har opptil 40 timers batterilevetid, og har 14,2 mm-drivere. Boult ProBass ZCharge støtter Bluetooth v5.2-tilkobling, og har en IPX5-klassifisering for vann- og svettemotstand. De nye Boult ProBass ZCharge-øretelefonene støtter lading over USB Type-C og tilbyr 15 timers avspilling etter en 10-minutters lading. Brukere vil også kunne bruke bevegelser for å kontrollere avspilling og tilkalle både Google Assistant og Siri, ifølge selskapet.

Boult ProBass ZCharge-pris i India, tilgjengelighet

Boult ProBass ZCharge-prisen i India er satt til Rs. 1.299, ifølge selskapet. De trådløse øretelefonene med nakkebånd vil være tilgjengelige for kjøp via Amazon i fargealternativene svart, blå og rød. Boult Audio tilbyr ett års garanti på Boult ProBass ZCharge trådløse øretelefoner.

  • Jabra Elite 4 Active TWS ørepropper med IP57-klassifisering lansert i India

Boult ProBass ZCharge-spesifikasjoner

I følge selskapet er de nye Boult ProBass ZCharge trådløse øretelefonene utstyrt med 14,2 mm drivere og har “aerospace-grade” mikro-woofere i legert som tilbyr ekstra bass samtidig som selskapets lydsignatur opprettholdes. Øretelefonene støtter den nyeste Bluetooth v5.2-tilkoblingen, og er IPX5-klassifisert for svette- og vannmotstand, noe som betyr at de kan brukes under treningsøkter.

    < li>Oppo Enco M32 Pris i India Surface Online Ahead of Launch: Rapport

Boult ProBass ZCharge tilbyr opptil 40 timers batterilevetid, og å lade øretelefonene i 10 minutter gir så mye som 15 timer av avspilling, ifølge Boult. Den nye Boult ProBass ZCharge støtter lading over USB Type-C. Øretelefonene med nakkebånd støtter også berøringsbevegelser for både Google Assistant og Siri stemmekommandoer for å endre musikkspor, sjekke veibeskrivelser og ringe, ifølge selskapet.

Hva er de beste spillene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Tilknyttede lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. AnnonseBoult Audio ProBass ZCharge Wireless Øretelefoner

Boult Audio ProBass ZCharge trådløse øretelefoner

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Farge BlackHeadphone Type In-EarMicrophone YesConnectivity WirelessType-øretelefoner

  • Boult ProBass ZCharge trådløse halsbåndsøretelefoner med opptil 40 timers batterilevetid lansert i India

Flere Boult Audio-hodetelefoner og -hodetelefonkommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Boult ProBass ZCharge, Boult, Boult ProBass ZCharge trådløse øretelefoner, Boult ProBass ZCharge-spesifikasjoner, Boult ProBass ZCharge-lansering , Boult ProBass ZCharge Pris David Delima E-post David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360, er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


Date:

by