Bitcoin, Ether begynner 2022 på oppturen mens altcoins har en blandet handelsdag

Bitcoins første handelsdag i 2022 var positiv, men ting har egentlig ikke sett opp siden den gang. Etter en av de verste månedene siden krakket i mai 2021, har ikke Bitcoin vært i stand til å holde tritt med den festlige høyden rett etter jul som så verdiene stige over $52 000 (omtrent Rs. 38,6 lakh) for første gang på tre uker . Verdsettelsen av Bitcoin har gått ned med 0,28 prosent i løpet av de siste 24 timene og er priset til $50 429 (omtrent Rs. 37,5 lakh) på den indiske børsen CoinSwitch Kuber, mens globale børser som CoinMarketCap viser en nedgang på 0,32 prosent for å se den mest populære kryptovalutaen til en verdi av 939 $46. omtrent Rs. 34,92 lakh).

Ether har hatt et sårt tiltrengt løft i begynnelsen av året, i motsetning til Bitcoin. Den nest mest verdifulle kryptovalutaen i verden er opp med omtrent 2 prosent det siste døgnet etter et par sunne dager med handel gjennom helgen. På publiseringstidspunktet er Ether verdsatt til $4,083 (omtrent Rs. 3,03 lakh) på CoinSwitch Kuber, mens verdiene på globale børser ser den nest største kryptoen etter markedsverdi knyttet til $3,796 (omtrent Rs. 2,82 lakh), hvor mynten ser en identisk økning på 1,9 prosent siste 24 timer. Fallet ser at Ethers ytelse forbedres marginalt, men fortsatt ned 6,8 ​​prosent i verdi den siste uken.

Gadgets 360s kryptovaluta-prissporing avslører en blandet dag med handel for de fleste av de populære altcoins. Tether, Ripple, Cardano og Polygon så alle fall i verdi, mens Uniswap, Litecoin, Chainlink og Polkadot fortsatt er de største taperne på dagen.

  • Maricoin: Første LGBT+-kryptovaluta-spill på «Changing the World»

Meme-mynter har ikke hatt en god slutt på uken, men 2022 har startet en smule bedre til tross for redusert interesse fra investorer. Dogecoin er opp 0,5 prosent på 24 timer for å bli verdsatt til $0,18 (omtrent Rs. 13,78). I mellomtiden er Shiba Inu opp 0,7 prosent for å bli verdsatt til $0,000036 (omtrent Rs. 0,002705). SHIBs verdi har falt med 11,5 prosent den siste uken, mens Dogecoin er ned med 9,4 prosent.

Ifølge CoinGecko har Bitcoins verdi falt med over 7 prosent i løpet av den siste uken, selv om kryptovalutaen er opp med mer enn 46,8 prosent på årsbasis.

Andre steder har GST Mumbai East Commissionerate oppdaget en GST-unndragelse verdt Rs. 40,5 crore og gjenvunnet Rs. 49,20 crore i kontanter knyttet til GST unndratt, renter og en straff fra kryptovalutabørsen WazirX.

  • Samsung Smart TV-er for å få NFT-surfing, Kjøps- og administrasjonsfunksjoner

I henhold til en pressemelding fra kommisjonæren, ble oppdagelsen gjort mens de undersøkte forretningsaktivitetene til børsen, som administreres av Zanmai Labs og kryptovalutaen WRX eies av Binance Investment, Seychellene. I følge utgivelsen gir denne utvekslingen en mulighet til traderen å handle i rupi eller WRX. WRX må kjøpes fra WazirX-plattformen. Skattebetaleren krever en provisjon på hver transaksjon i kryptovaluta fra både kjøper og selger, heter det.

Etter unndragelsen av GST av kryptovaluta-tjenesteleverandøren WazirX, har generaldirektoratet for GST Intelligence angivelig gått tungt ned på kryptovalutabørser som opererer i landet. “Omtrent et halvt dusin kontorer til leverandører av kryptovalutatjenester har blitt ransaket og massiv unndragelse av varer og tjenester (GST) har blitt oppdaget av DGGI,” rapporterte ANI som siterer kilder.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt krypto med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke være ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kryptovalutapriser på tvers av indiske børser< /p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Bitcoin, Ether, Cardano, Ripple, Shiba Inu, Tether, Dogecoin, Litecoin, Uniswap, Cryptocurrency, Kryptopriser Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior underredaktør på Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologiområdet de siste fire årene, har han nå endret seg fokus på kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer


Date:

by