Vivo Watch 2 lansert med eSIM-støtte i Kina

Vivo Watch 2 har blitt lansert i Kina. Smartklokken er et andregenerasjons bærbart tilbud fra Vivo, og den kommer med eSIM-støtte. Selskapet hevder at smartklokken kan tilby opptil 14 dagers batteri på en enkelt lading. Den har en 1,43-tommers skjerm med alltid-på-skjermfunksjon og kommer med 2 GB innebygd lagringsplass. Den har to fysiske knapper og kan kjøpes sammen med en Nappa-skinnreim eller en standard gummistropp. Den har en konstruksjon i rustfritt stål for holdbarhet.

Vivo Watch 2 pris, tilgjengelighet

Vivo Watch 2 er priset til 1 299 CNY (omtrent 15 300 Rs.) og er tilgjengelig for forhåndsbestilling via nettbutikken til Vivo China. Klokken kommer i salg fra og med 29. desember, og den kan kjøpes i fargene svart, sølv og hvit. Det er ingen ord om tilgjengelighet i andre markeder, inkludert India, ennå.

Vivo Watch 2-spesifikasjoner

Vivo Watch 2 har en 1,43-tommers alltid-på-skjerm med 466 x 466 pikslers oppløsning og 326 ppi pikseltetthet. Den kommer med 2 GB lagringsplass og bruker Bluetooth v5.2 for tilkobling, sammen med GPS, GLONASS, Galileo og BeiDou. For treningssporing har smartklokken 47 sportsmoduser, inkludert utendørs løping, sykling, gymnastikk, tennis, svømming, roing og mer.

  • Vivo S12, S12 Pro med 108 megapikslers kameraer lansert: Alle detaljer her

Den nye Vivo Watch 2-smartklokken er også utstyrt med SpO2-sensor for å spore blodets oksygenmetningsnivå, pulsmåler og kommer med en søvnsporingsfunksjon. Det er også en sensor for å måle lufttrykk og høyde. Den har også NFC for t-bane- og busstilgang i 300 byer over hele Kina. Andre funksjoner inkluderer alarmer, varsler og musikkavspillingskontroll. Den leveres med Vivos Jovi-stemmeassistent og kan hjelpe til med å kontrollere andre smartenheter.

Vivo Watch 2 har også en 5ATM vannmotstandsvurdering. Det hevdes å tilby opptil syv dagers batterilevetid med eSIM-funksjon aktivert. Hvis den er deaktivert, kan smartklokken levere opptil 14 dagers kjøretid, i henhold til Vivo. Når det gjelder dimensjoner, måler den 46,4×46,4×10,95 mm og veier 47 gram.

  • Vivo Y32 med doble bakkameraer, 20:9 Skjerm lansert

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.AnnonseVivo Watch 2 ​​

Vivo Watch 2

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjermstørrelse 46 mm Kompatibel OS Android, iOS Strap Materiale Lær Skiveform Rund

  • Vivo Watch 2 Med eSIM-støtte, opptil 14-dagers batteri lansert ​​Vivo Watch 2 med eSIM-støtte, opptil 14-dagers batteri lansert

Flere Vivo-smartklokker-kommentarer < p class="downloadtxt margin_b20">For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Vivo Watch 2, Vivo Watch 2 Price, Vivo Watch 2-spesifikasjoner, Vivo ​​Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by