Samsung Galaxy A13 5G henter Bluetooth-sertifisering før lansering

Samsung A13 5G, selskapets kommende smarttelefon, har blitt oppdaget på nettstedet for Bluetooth SIG-sertifisering, noe som bringer den et skritt nærmere utgivelsen. Smarttelefonen, som har vært ryktet i noen måneder nå, ble nylig oppdaget i nye gjengivelser som antydet at den kunne komme med tredoble bakkameraer og et hakkdesign i vanndråpestil. Enheten, som forventes å bli lansert i 4G- og 5G-varianter med fire fargealternativer, forventes å komme med en 50 megapikslers trippelkameraenhet.

Bluetooth SIG-oppføringen tipser om fire forskjellige modellnumre av Samsung Galaxy A13 5G. Oppføringen ble først oppdaget av GSMArena. Mens Galaxy A13 har blitt tippet til å lanseres i både 4G- og 5G-varianter, sier rapporten at modellnumrene SM-A136U, SM-A136U1, SM-A136W og SM-S136DL representerer bærer- og regionversjoner av samme 5G-modell av Samsung Galaxy A13.

Nettstedoppføringene viser ikke spesifikasjonene til enheten, men disse har blitt tippet av flere lekkasjer tidligere.

 • Samsung Galaxy A13 Render Tip Waterdrop-Style Notch Display

Samsung Galaxy A13 pris, spesifikasjoner (lekket)

Telefonen ble nylig tippet til å være priset til $249 (omtrent Rs. 18.400). Tidligere lekkasjer av Samsung Galaxy A13 antyder at enheten vil bli drevet av et MediaTek Dimensity 700-brikkesett og kommer i 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB og 8 GB + 128 GB RAM og lagringsmuligheter. Enheten er også tippet til å ha en 6,48-tommers full-HD+ LCD-skjerm og et 5000 mAh batteri. Telefonen ble også oppdaget på Geekbench benchmarking-nettsted som nylig kjørte Android 11.

Samsung Galaxy A13 5G-gjengivelsene som dukket opp på nettet tidligere viste frem enheten i svart og antydet at enheten kunne ha et nytt design sammenlignet med forgjengeren Galaxy A12, som ble lansert i 2020. Spesielt nevner ikke nettstedet Bluetooth SIG 4G-varianten, selv om den har blitt tipset om å komme med modellnummeret SM-A135F.

 • Samsung Galaxy A13 5G oppdaget i US FCC-oppføring , Tips Ladespesifikasjoner

Er Samsung Galaxy F62 den beste telefonen under Rs. 25.000? Vi diskuterte dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, og uansett hvor du finner podcastene dine.

Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Visning 6.48 -tommers prosessor MediaTek Dimensity 700Frontkamera JaBakkamera 50 megapiksler + 5 megapiksler + 2 megapiksler RAM 4GBLagring 64GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 11Oppløsning 1080×2340 piksler”>fl>

 • Samsung Galaxy A13 5G henter Bluetooth SIG-sertifisering, lansering forventes snart
 • zyla Samsung Galaxy A13 gjengir overflate på nettet; Tips Waterdrop-Style Notch Display, tredoble bakkameraer
 • Galaxy A13 5G oppdaget i USA FCC-oppføring Tipping Ladingsspesifikasjoner, lansering virker nært forestående Samsung Galaxy A13 5G oppdaget i USA FCC-oppføring Tipping ladespesifikasjoner, lansering ser ut til å være nært forestående
 • < li class="fl"> loadingS= Samsung Galaxy A13 skal angivelig lanseres i 4G- og 5G-versjoner, fargealternativer lekkasje

  Flere Samsung-mobilerSamsung-mobilpriser i India Annonsekommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Samsung, Samsung Galaxy A13 5G, Samsung Galaxy A13 spesifikasjoner David Delima E-post David Delima Som skribent på teknologi med Gadgets 360, David Delima er interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


  Date:

  by