Amazon kunngjør at Alexa-brukere ikke lenger vil ha tilgang til e-post

Amazon har annonsert at Alexa-brukere ikke lenger vil få e-posttilgang fra og med neste uke. Brukere vil ikke kunne koble til Gmail- eller Microsoft-kontoene sine lenger – det er ingen omtale av andre e-posttjenesteleverandører – og eventuelle koblede kontoer vil også automatisk kobles fra. Amazon nevner at brukere ikke vil kunne bla gjennom eller administrere e-poster når funksjonaliteten er fjernet. Amazon har også deaktivert sporing av e-postpakker fra forhandlere bortsett fra Amazon, men brukere kan fortsatt spore Amazon-leveranser gjennom Alexa.

Gjennom en pressemelding kunngjorde Amazon at Alexa-kunder ikke lenger vil ha tilgang til Gmail- eller Microsoft-e-postkontoene sine fra mandag 8. november. E-handelsgiganten nevnte ikke om andre e-postleverandører også vil bli utsatt for endringen i funksjonalitet. Brukere vil ikke kunne bla gjennom eller administrere e-postene sine ved å bruke taleassistenten.

amazon alexa e-poststøtte avviklet amazon_alexa_email_support_discontinued

Amazon sa i sin utgivelse at brukere kan spore Amazon-leveransene sine ved å spørre “Alexa, hvor er tingene mine?”
Fotokreditt: Amazon

Amazon nevnte også at e-postrutiner og e-postvarslingsstøtte vil også være avviklet på Alexa. Videre vil stemmeassistenten ikke lenger støtte e-postpakkesporing, for pakker som kommer fra forhandlere utenfor Amazon. Imidlertid kan brukere fortsatt spore pakker med bestillinger plassert på Amazon. Spør “Alexa, hvor er tingene mine?” vil varsle brukere om deres Amazon-leveranser.

  • Amazon møter streik ved syv varehus i Tyskland

Brukere er ikke pålagt å foreta seg noe for denne endringen i funksjonaliteten til Alexa. Amazon nevnte at hvis brukere har synkronisert en kalender til Alexa, vil den fortsette å fungere.

I august kunngjorde Amazon at brukere vil kunne konfigurere stemmen til Amitabh Bachchan for Alexa til en introduksjonspris på Rs. 149 (MRP Rs. 299) per år. Ved å si “Alexa, introduser meg for Amitabh Bachchan” vil brukere kjøpe talepakken til Amazons stemmeassistent. Denne funksjonen ble først introdusert i 2019 i USA med stemmen til skuespiller og produsent Samuel L. Jackson.

  • Facebook Is Meta. Betyr det at FAANG blir MAANG?
  • Mangel på arbeidskraft i Amazon hindrer ambisjoner om levering én dag

Hvordan prøver Nokia-lisensinnehaveren å konkurrere mot Realme og Xiaomi i India? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Amazon, Amazon Alexa, Alexa Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er en underredaktør på Gadgets 360 Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by