Sony Xperia 10 III Lite med Snapdragon 690 SoC, trippel bakkameraer lansert

50

Sony Xperia 10 III Lite har stille blitt lansert på det japanske markedet. Det er en nedtonet avlegger av Sony Xperia 10 III-modellen som ble lansert i april i år. Sony Xperia 10 III Lite drives av en Qualcomm Snapdragon 690 SoC og leveres med et trippel kameraoppsett på baksiden. Den 5G-aktiverte telefonen kjører på Android 11-programvare og har 6 GB RAM. Intern lagring er 64 GB med mulighet for å utvide den ytterligere med et microSD -kortspor. Det er også en sidemontert fingeravtrykkskanner.

Sony Xperia 10 III Lite-pris, salg

Den nye Sony Xperia 10 III Lite er priset til 46 800 JPY (omtrent 31 600 Rs) for 6 GB RAM + 64 GB lagringsmodell. Den har lansert i hvit, blå, svart og rosa fargevalg. Salget av telefonen begynner 27. august via Rakuten Mobile og andre forhandlere i Japan.

Sony Xperia 10 III Lite spesifikasjoner

På spesifikasjonsfronten kjører Sony Xperia 10 III Lite på Android 11 og støtter dual-SIM-spor (Nano). Den har en 6-tommers full HD+ (1 080 x 2 520 piksler) OLED-skjerm og drives av en Qualcomm Snapdragon 690 SoC sammen med 6 GB RAM. Intern lagring er 64 GB med mulighet for å utvide ytterligere ved hjelp av et microSD -kortspor (opptil 1 TB).

  • Sony Bravia får to nye store skjermer 4K TV -modeller i India: Alle detaljer

Det er et trippelkameraoppsett på baksiden av Sony Xperia 10 III Lite-smarttelefonen som inkluderer et 12-megapiksel vidvinkelkamera (f/1.8), et 8-megapiksel ultra-vidvinkelkamera (f/2.2) og et 8 megapiksel teleobjektiv (f/2,4). På forsiden har telefonen et 8 megapiksel selfie-kamera (f/2.0).

  • Sony SRS-XB13 gjennomgang av trådløs høyttaler

Sony Xperia 10 III Lite har et batteri på 4500 mAh. Telefonen har en sidemontert fingeravtrykkssensor og måler 154x68x8,3 mm. Vekten på telefonen er omtrent 169 gram. Tilkoblingsmuligheter inkluderer Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v5.1, USB Type-C-port, 5G og mer.

Hva er den beste telefonen å kjøpe akkurat nå? Vi diskuterte dette på Orbital, Gadgets 360 podcast. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og uansett hvor du får podcaster.
Sony Xperia 10 III Lite < h3 class = "pdname fl"> Sony Xperia 10 III Lite

  • NØKKELSpesifikasjoner
  • NYHETER

Skjerm 6,00-tommers Prosessor Qualcomm Snapdragon 690Frontkamera 8 megapiksler bakkamera 12 megapiksler + 8 megapiksler + 8 megapiksler RAM 6 GB Lagring 64 GB Batterikapasitet 4500mAhOS 11 11 Oppløsning 1080×2520 piksler

  • Sony Xperia 10 III Lite med Snapdragon 690 SoC, trippel bakkameraer lansert: pris, spesifikasjoner Sony Xperia 10 III Lite med Snapdragon 690 SoC, trippel bakkameraer lansert : Pris, spesifikasjoner

Flere Sony -mobilerSony -mobilenes pris i India Kommentarer

For de siste tekniske nyhetene og anmeldelsene, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. Abonner på YouTube -kanalen vår for de nyeste videoene om gadgets og teknologi.

Videre lesing: Sony Xperia 10 III Lite, Sony Xperia 10 III Lite Price, Sony Xperia 10 III Lite Spesifikasjoner, Sony  Tasneem Akolawala E -post Tasneem Tasneem Akolawala er seniorreporter for gadgets 360. Hennes rapporteringskompetanse omfatter smarttelefoner, wearables, apper, sosiale medier og den generelle teknologibransjen. Hun rapporterer fra Mumbai, og skriver også om oppturer og nedturer i den indiske telekomsektoren. Tasneem kan nås på Twitter på @MuteRiot, og kundeemner, tips og utgivelser kan sendes til tasneema@ndtv.com. Mer