Sonequa Martin-Green elsker å være en Sci-Fi-superstjerne

127

Den nye Star Trek: Discovery-kapteinen dukker snart opp med LeBron James i Space Jam: A New Legacy.

 germainlussier Germain LussierEn time siden141Alerts

Sonequa Martin-Green ser sjokkert ut mens hun holder Harper Leigh-Alexander i armene i Space Jam: A New Legacy. Sonequa Martin-Green og Harper Leigh-Alexander spiller James-damene i Space Jam: A New Legacy.Foto: Warner Bros.

I mange år hørte Sonequa Martin-Green, den tidligere Walking Dead-stjernen og nåværende kaptein på Star Trek: Discovery, de samme ryktene vi alle gjorde. Ryktene om at NBA-superstjernen LeBron James skulle ta mantelen igjen av Michael Jordan og lage en annen Space Jam for Warner Bros. Den samtalen hadde svevet siden 2012 — og nå som Space Jam: A New Legacy er her og hun er i den, skuespilleren er utrolig begeistret, men reflekterer også over hvor lang tid det tok.

“Jeg hadde også hørt disse rumlingene, og … jeg var veldig interessert i hvordan de skulle modernisere historien,” sa Martin-Green til io9 på en nylig videosamtale. “Fordi [originalen] åpenbart var perfekt for 1996, men så mye har endret seg. Og jeg lurte på det. Selv da jeg hadde velsignelsen med å komme ombord – en gang jeg kom over overveldelsen og freakout og tankene mine var blåst og bare så takknemlig overfor Gud – lurte jeg på hvordan det blir modernisert og hvordan publikum i dag tar det Men jeg er glad for å si at jeg tror det ble modernisert til nesten perfekt. Den gjorde alt den trengte for å være nostalgisk og være koblet til originalen, men også være sin egen ting, ha sin egen identitet og snakke med mennesker i dag i 2021. ”

I Space Jam: A New Legacy, spiller Martin-Green Kamiyah James, den fiktive kone til LeBron James (som, som du kanskje vet, er en ekte person) og mor til tre barn, hvorav den ene blir sugd inn i en datamaskin- genererte verden kalt Warner Bros. Serververse. Der vil LeBron gå sammen med Looney Tunes for å spille mot verdens skaper, AI G. Rhythm (Don Cheadle) for å få sønnen tilbake, alt mens kona og barna er et bokstavelig fange publikum. Det betyr at ikke bare Martin-Green var på vei til å se James spille i dette high stakes-spillet Space Jam, hun endte opp med å stå sammen med Warner Bros.-figurer som Batman, Catwoman, Jetsons og Flintstones. Noen av dem var på sett i kostyme, men de fleste ble lagt til i CGI senere.

 Det endelige oppgjøret. Det endelige oppgjøret. Bilde: Warner Bros.

“Jeg nappet ut over manuset. Jeg var så glad for det, ”sa hun da hun ble spurt om filmens cameoer. “Jeg husker at jeg fortalte mannen min, jeg husker jeg sa til søsteren min:” Herregud. du kommer til å elske det de har gjort med dette. ’Jeg tror at de ble betrodd [Warner Bros.-arven], og jeg tror at de lyktes med glans. Jeg gjør virkelig det.” Og hun sier ikke bare det fordi hun er med i filmen, selv om det sannsynligvis er en del av den. Martin-Green er en legitim fan av den opprinnelige Space Jam. “Det var en stor sak hjemme hos meg,” sa hun. “Jeg vokste opp med den filmen. Jeg elsket det virkelig. Vi elsket Michael Jordan i huset mitt. Vi elsket alle ting MJ og Chicago Bulls og alt det gode. Så Space Jam var en stor avtale for meg. ”

G/O Media kan få en kommisjon  Acer 11 & quot; Chromebook Acer 11 & quot; Chromebook $ 129 på Walmart

Det som også var en stor avtale, var å jobbe med James, en mann hvis verdensomspennende rekkevidde og kjendis overskygger de fleste mennesker på planeten, ikke bare skuespillere. “Jeg hadde aldri sett noen sånne operere i deres daglige liv,” sa Martin-Green. “Han har satt opp så mange ting rundt seg for å sikre hans suksess, og det hadde jeg aldri sett før. Så det var faktisk veldig inspirerende å se alt som er på plass som han har bestemt seg for er nødvendig for å være den mesteren han er. Så det var veldig annerledes for meg å se det og være vitne til det fra første hånd. ”

 Kaptein på broen. Kaptein på broen. Foto: CBS

Som fans har vi sett førstehånds opptredenen av Martin-Green som en favoritt sci-fi-superstjerne. Fra Tamara på Once Upon a Time, til Sasha på The Walking Dead, til kaptein Michael Burnham på Star Trek: Discovery, skåret hun ut en beundringsverdig nisje for seg selv lenge før hun hang ut med Bugs Bunny og Daffy Duck. En nisje som ikke var spesielt planlagt, men som likevel endte med å trene.

“Jeg trodde ikke jeg ville være i sci-fi-sjangeren, og spesielt ikke så lenge,” sa hun. “Jeg forestilte meg ikke det eller forventet det. Men jeg elsker denne sjangeren, og jeg har blitt så glad i denne sjangeren fordi jeg føler at den ender med å bli så integrert i at folk tar inn temaene i filmen eller TV-showet, uansett hva det måtte være. Jeg tror at å ha disse omstendighetene som er så hyperrealistiske, den slags fantastiske omstendigheter å tro på, får deg til å suspendere din vantro på en slik måte at temaene i filmen eller TV-showet virkelig kan komme inn i hjertet ditt eller ditt underbevissthet. Det stemmer helt sikkert med sci-fi, og det er det jeg liker med det. Du kan virkelig fortelle noen historier og virkelig få sterke, viktige meldinger gjennom disse fantastiske omstendighetene. ”

Du kan få flere av disse meldingene i rommet Jam: A New Legacy. Den åpner på kino, og på HBO Max 16. juli. Star Trek: Discovery kommer tilbake med sesong fire senere i år på Paramount +.

Lurer på hvor RSS-feedet vårt gikk ? Du kan plukke den nye opp her.

Germain LussierPostsEmailTwitter

Entertainment Reporter. NYU Cinema Studies Alum. Tidligere Premiere, EW, Us Weekly, og/Film. AP-prisvinnende filmkritiker og CCA-medlem. Elsker Star Wars, plakater, Legos, og ofte alle tre på en gang.