Hvordan se Virgin Galactic starte Richard Branson til verdensrommet på søndag

Romfartsturselskapet stiller opp et show for grunnleggerens første flytur.

 alysestanley Alyse StanleyI går 16:49 PM9SaveAlerts

Bilde for artikkel med tittelen How to Watch Virgin Galactic Launch Millionaire Richard Branson to Space on Sunday Foto: Virgin Galactic

Mens milliardæren Richard Branson forbereder seg på å starte i stratosfæren på søndag, trekker Virgin Galactic alle stopp for å gjøre grunnleggerens første fly til et skue det er verdt å stille inn på.

The Late Show's Stephen Colbert er vert for en livestream av arrangementet, og sanger-låtskriver Khalid kunngjorde at han vil debutere en ny singel live på scenen etter romfartøyets landing. Branson har også ertet planene om å “kunngjøre noe veldig spennende for å gi flere mennesker sjansen til å bli astronauter” når han kommer tilbake til jorden.

Livestream vil begynne klokken 9 ET på søndag på Virgin Galactics Twitter, Facebook og YouTube. Selskapets nettsted kjører også en nedtelling for å starte.

Branson vil bli med tre besetningsmedlemmer og to piloter på Virgin Galactics rakettdrevne romplan, VSS Unity, for sin første fullt bemannede flytest til kanten av rommet på søndag. Hvis alt går greit, forventes flyet å vare i cirka 90 minutter basert på tidligere tester, både sjøsetting og landing ved Spaceport America i New Mexico.

Dette oppdraget markerer VSS Unitys 22. testflyging og Virgin Galactics fjerde mannskap opptatt utenfor jordens atmosfære, ifølge en kunngjøring om selskapet. Enda viktigere, men det vil gi Branson skryterett for å ha slått sin rival Jeff Bezos til verdensrommet. Milliardæren Amazon-grunnlegger er planlagt å reise ombord på Blue Origin's New Shepard-rakett 20. juli.

Det er verdt å merke seg at Bezos først kunngjorde disse planene i juni. Branson skulle opprinnelig reise til verdensrommet på en senere flytur, men i forrige uke erklærte han at lanseringsvinduet var flyttet opp til 11. juli, bare ni dager foran Bezos. Selvfølgelig er de to romfartene fullstendig ikke-relaterte, sa Branson til Washington Post og kalte det bare et “fantastisk tilfeldighet at vi skal opp i samme måned.”

G/O Media kan få en kommisjon Samsung Galaxy A52 5G (128GB) Samsung Galaxy A52 5G (128GB) $ 500 i beste kjøp

En del av meg håper at når Branson kommer til verdensrommet i helgen, vil den endelig sette denne tynt tilslørte kuk-målekonkurransen til hvile. Men så husker jeg at denne lanseringen bare er den første av mange milepæler i det såkalte milliardærromløpet som setter ut et krav i romturistnæringen. Yippee …

Alyse StanleyPostsEmailTwitter

Jeg dekker tekniske og videospill for nettsteder som Gizmodo, Polygon, The IndieGameWebsite og andre. Hobbyer inkluderer å lure og være høy.


Date:

by