Snake Eyes Vitser om hvem som er (og ikke er) i filmen hans

154

Veisperring, Gung Ho, Duke og andre tegn som ikke er i Snake Eyes: G.I. Joe Origins dukker opp i denne morsomme stop-motion-videoen.

 germainlussier Germain Lussier I går kl. = “jpg” data-width = “1784” data-height = “1002” data-lightbox = “true” data-alt = “Leker ser tøffe ut i Stoopid Buddy Stoodios & # x27; stop-motion video for Snake Eyes.” data-recommended = “false” contenteditable = “false” draggable = “false”> Leker ser tøffe ut i Stoopid Buddy Stoodios & # x27; stop-motion video for Snake Eyes. Stoopid Buddy Stoodios gjorde en flott stop-motion-video for Snake Eyes. Skjermbilde: YouTube

Åpning senere denne måneden, Snake Eyes: G.I. Joe Origins er en helt ny omstart av den berømte serien. Så Channing Tatum’s Duke? Dwayne Johnsons veisperring? De karene og alle rundt dem er borte. Nå starter vi på nytt med Snake Eyes, en av de mer populære karakterene, som vanligvis ikke snakker.

Det vil imidlertid endre seg i denne filmen fordi Snake Eyes spilles av Crazy Rich Asians-stjernen Henry Golding. Og Golding gir sin stemme til denne supersøte, smarte nye videoen laget av Paramount og Stoopid Buddy Stoodios. Den bruker G.I. Joe leker for å forklare hvem som faktisk er i Snake Eyes, hvem ikke, og hvorfor denne filmen i det hele tatt eksisterer.

Videoen roter tydeligvis, men den er nøyaktig. Velkjent G.I. Joe-figurer som Storm Shadow, Baroness og Scarlet er med i filmen mens de andre lekene i videoen – inkludert Duke, Gung Ho, Lady Jaye og Roadblock – ikke er det. Men inkluderingen av dem gjør det ganske åpenbart at det er tegn som kan vises i fortsettelser, hvis denne filmen er en suksess. Noe som absolutt ikke er noen garanti.

Da den første Snake Eyes-traileren ble utgitt, var vi heldige nok til å snakke med Golding om rollen, og han forklarte at oppfølging av Snake Eyes allerede vurderes. “Jeg vet med sikkerhet at de allerede er i arbeid,” sa han. “Når vi snakker til Lorenzo [DiBonaventura], vår produsent, tenker de allerede, fordi vi kan ta dette hvor som helst – men avhengig av hvordan Snake Eyes gjør det ved å fortelle spesifikke historier vil fortelle oss hvor vi vil ta og hvordan vi kan utvide universet. For hvis vi hopper inn i bare en enorm G.I. Joe-universet og introdusere 12 tegn, folk kommer til å være som, 'Å vel ja. Ok, den fyren er kult. Den fyren gjør denne tingen. ’Men de vet ikke noe om dem. Så for å kunne bygge karakterene fra første dag, tror jeg, er den virkelige gaven. ”

Den gaven kommer raskere enn du kanskje hadde skjønt, siden Snake Eyes: G.I. Joe Origins åpner på kino 23. juli. Her er også en ny featurette.

Lurer du på hvor RSS-feeden vår gikk? Du kan plukke den nye opp her.

G/O Media kan få en kommisjon Samsung Galaxy A52 5G (128GB) Samsung Galaxy A52 5G (128GB) $ 500 i beste kjøpGermain LussierPostsEmailTwitter

Underholdningsreporter. NYU Cinema Studies Alum. Tidligere Premiere, EW, Us Weekly og/Film. AP-prisvinnende filmkritiker og CCA-medlem. Elsker Star Wars, plakater, Legos, og ofte alle tre på en gang.