Microsoft Office får Visual Refresh, 64-bitars ARM-stöd för Windows 11

Microsoft har meddelat att nästa version av Office specifikt har gjorts för den nyligen tillkännagivna Windows 11-plattformen och det bekräftas att ha 64-bitars ARM-stöd. Den nya versionen av Office finns redan i beta och är tillgänglig för testning för Office Insiders. Nya Office levereras med en visuell uppdatering som ger en ny flytande design i alla appar, inklusive Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Publisher och Visio. Det nya Office kommer också att matcha temat på Windows 11, vilket ger en sömlös upplevelse för användaren.

Det nya Office med 64-bitars tilläggsstöd och visuell uppdatering är tillgängligt för Beta Channel-användare som kör build Version 2107 Build 14228.20000 eller senare på Windows 11 eller Windows 10. Betaversionen kommer med några kända problem, inklusive färg och stil inkonsekvenser, buggar med animationer och ett fel där dokumentets titel visas feljusterad i titelraden. Integrationen av Microsoft Teams med Outlook är ännu inte slutförd och vissa sökfunktioner fungerar ännu inte korrekt i Outlook, OneNote och Visio.

  • Microsoft VD Satya Nadella utnämnd till ordförande, efterträder John Thompson

För att installera 64-bitarsversionen av Office måste användarna använda en Windows-enhet som körs på en ARM-processor, den bärbara datorn ska ha en Windows 11 Insider Preview-version och alla 32-bitarsversioner av Office bör avinstalleras innan Office installeras med en senaste kopia av installationsprogrammet från office.com.

  • Microsoft åtgärdar 4 sårbarheter i Office Suite som kan påverka massor

Förutom att köra 64-bitars tillägg tillåter det nya Office användarna att köra beräkningar i arbetsböcker, presentera mediarika bildspel och medförfattare till stora dokument. Det nya Office, som nämnts, kommer också att anpassas till ditt Windows ljus/mörkt tema. Den visuella uppdateringen på Windows 10 eller 11 som kör Microsoft Office beta kan stängas av med funktionen Kommer snart i det övre högra hörnet av menyn. Användare kan växla mellan det nya och nuvarande gränssnittet i Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Funktionen Kommer snart är inte tillgänglig i Access, Outlook, Project, Publisher eller Visio. Om du aktiverar den visuella uppdateringen i Word, Excel, PowerPoint eller OneNote blir den också tillgänglig i de andra Office-apparna.

Vi diskuterar retur av PUBG Mobile, sorry, Battlegrounds Mobile India på Orbital, Gadgets. 360 podcast. Orbital är tillgängligt på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music och var du än får dina podcasts.
Kommentarer

För de senaste tekniska nyheterna och recensionerna, följ Gadgets 360 på Twitter, Facebook och Google News. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera på vår YouTube-kanal.

Mer information: Microsoft Office, Windows 11, Microsoft  Tasneem Akolawala E-post Tasneem Tasneem Akolawala är en seniorreporter för Gadgets 360. Hennes rapporteringskunskap omfattar smartphones, bärbara appar, appar, sociala medier och den övergripande tekniska industrin. Hon rapporterar från Mumbai och skriver också om upp-och nedgångar i den indiska telekombranschen. Tasneem kan nås på Twitter på @MuteRiot, och leads, tips och utgåvor kan skickas till tasneema@ndtv.com. Mer


Date:

by