Til Alle de ‘Lorte’ Øretelefoner, jeg har Elsket Før

Foto: Emily Lipstein

Jeg er en simpel kvinde. Når jeg rider bussen, gå ned ad gaden, eller arbejder i åbne kontorer her på Gizmodo Media Group, har jeg bare lyst til pop i min øretelefoner, tænder for noget musik (købe Honning på iTunes) og ignorere alt omkring mig.

Heldigvis, denne oplevelse koster kun 10 Amerikanske dollars (plus udgifter til et MetroCard stryg) tak til de bedste par øretelefoner, 10 Amerikanske dollars kan købe: disse Panasonic ErgoFit In-Ear Hovedtelefoner Hovedtelefoner RP-HJE120-S (Sølv) Dynamisk krystalklar Lyd, Ergonomisk Komfort-Fit.

Skærmbillede: Emily Lipstein

Min cheapo par $10 øretelefoner, gør alt, hvad jeg ønsker, at øretelefoner til at gøre. For eksempel, jeg sidder her, og skriver denne blog, og har lydstyrken på dette Jay album Som vendte op til cirka så meget:

Og på grund af dette, jeg kan ikke høre noget, der foregår på kontoret omkring mig. De er perfekte! For nylig, jeg var i færd med en stor duffle taske i metroen, og som kæmper med det, mens du lytter til St. Vincent ‘ s Masseducation på omtrent samme volumen, og nogle mand henvendte sig til mig og sagde noget. Hvad sagde han? Kun gud ved, fordi disse øretelefoner er, at effektive til at overdøve de mænd, der forsøger at tale til mig i det offentlige.

Hvis du er min mor, der læser dette, jeg er helt lover jeg behøver ikke gøre dette alene, sent på natten, mens du går cirka 20 minutter til min lejlighed, hvor barer jeg gå til med mine venner i mit kvarter. Jeg sværger!

Se, jeg ved meget godt, at disse er billige-ass, “dårlig kvalitet” øretelefoner—især for en person, der arbejder på en teknisk hjemmeside. For en lang tid, jeg overvejede at bede om et par Bose-over-ear trådløse hovedtelefoner som en gave til min college graduering. Men jeg havde fået min brusk pierced noget for nylig, og min korte, krøllede hår ville have været smushed unflatteringly af dem, så det var en no-go, og det skete aldrig.

“Jeg kunne købe ti par af dem, og det kan koste det samme som Apple [AirPods], ville de stadig være mere behageligt, og jeg ville ikke ligne en pik.”

Jeg kunne få noget som AirPods og undgå lejlighedsvis ærgrelse for at blive fanget op med en snor, mens jonglering kaffe og en mulepose, mens rem-hængende på metroen. Men undgå, at der er absolut ikke værd $160, det ville koste at få et par af AirPods.

Før jeg får sendt til guillotinen af tech horde, kan du overveje følgende forbehold: jeg har aldrig kunne lide freebie øretelefoner, som Apple omfatter med deres produkter—de har bare ikke føler sig trygge i mine ører. Og da jeg har en iPhone 6, så er jeg stadig velsignet med en hovedtelefon jack og ikke behøver at beskæftige sig med en dongle. Jeg har heller ikke ofte mister ting, så er det ikke sådan at jeg betaler $10 hver måned for en ny billig par, når jeg i stedet kunne have et dyrt par til at tilskynde mig til at holde styr på mit lort.

Her er de indtægter, der (bogstaveligt talt):

Skærmbillede: Emily Lipstein

I de 3,5 år, jeg har ikke købt et andet par af øretelefoner. Jeg tabte de første par jeg havde købt. Det andet par gik kaput i det ene øre, efter TO ÅR med næsten konstant brug. Og lad os være ærlige: hvis du kommer til at være, at uppity om dine hovedtelefoner, hvor du er nødt til at være på forkant med musik-lytte-teknologi, ville du ikke udskifter din $200 par i denne periode?

I sammenligning, Gizmodo ‘ s Kultur Hudson Redaktør Hongo købt fire par af disse dårlige drenge i løbet af 17 måneder.

Skærmbillede: Hudson Hongo

Her er, hvad han har at sige om den øretelefoner: “de virkelig er gode øretelefoner. de gør det fucken ting.”

Jeg spurgte min college roommate Violet, som var den person, der har slået mig på disse øretelefoner, om hvor mange af dem, at hun er købt i løbet af de år (en gang om året eller deromkring). Hun har oplevet lignende problemer til mig: Lejlighedsvis, lyden i en af de knopper, der ville stoppe med at arbejde.

Selv i betragtning af omkostninger til udskiftning, hun sms ‘ ede mig, “jeg kunne købe ti par af dem, og det kan koste det samme som Apple [AirPods], ville de stadig være mere behageligt, og jeg ville ikke ligne en pik. Også de kommer i lilla.”

Hvorfor skulle jeg punger ud for et par øretelefoner eller hovedtelefoner, der vil være mange gange dyrere end de par, som jeg kender og elsker, for en “stigning” i lyd kvalitet, der er stort set ubetydelig til mig?

Hvis du stadig venter på at komme til slutningen af denne blog til at udtale sig om, hvor meget af en idiot jeg smag for disse crappy øretelefoner, lad mig fortælle dig noget: jeg er ikke idiot—jeg identificere som en dum bitch, mange tak! Lad mig nyde mit billige øretelefoner, deres store ergonomi, og deres helt fin lyd kvalitet i fred.

Verden bliver shittier, men mine “shitty” ørepuder er for evigt.

Dele Denne Historie


Date:

by