Hvordan en Liten Flightless Bird Endte Opp på en Øy i Midten av Havet

246

En Utilgjengelig Øy RailPhoto: Martim Melo

En øy halvparten av Manhattan i sør-Atlanterhavet er så isolert, heter det Utilgjengelige Øya. På denne øya, og bare på den øya, bor nesten 6000 er ynkelig featherballs kalt Utilgjengelige Øya skinner. Men de kan ikke fly, og øya er bare noen få millioner år gamle. Hvordan gjorde fuglene få det?

En ny analyse kan ha løst mysteriet. Bird ‘ s DNA avslører at det utviklet seg relativt nylig fra noen besøkende til øya, og mistet sin evne til å fly fra den styrker naturlige utvalg.

“Det er ganske spektakulært at ordet minste levende fuglene endte opp i en av de mest avsidesliggende steder noensinne,” studie forfatteren Martin Stervander, University of Oregon postdoctoral forsker, sa Gizmodo. “Det virker fuglene ankom øya, og siden de møtte liten trussel mot rovdyr, var det ikke mye vits å fly.”

Utilgjengelige Øya, som er, som navnet tilsier, er vanskelig å få tilgang.Foto: Peter G. Ryan

Når forskerne først beskrevet fuglen på 1920-tallet, de visste umiddelbart at de var ute på noe rart. Utilgjengelige Øya er i 3500 kilometer (2,175 miles) fra Sør-Amerika og 2,800 kilometer (1,740 miles) fra sør-Afrika. Fuglen ikke okkupere en av to nærliggende øyer som ligger mindre enn 20 km unna. De foreslo, før teorien om platetektonikk eksistert, at fuglen er noe gikk til øya over noen sorter av sunkne land bro. De plasserte den i sin egen slekt, Atlantisia. Nyere forskning har foreslått at fuglen stammer fra skinnene i Afrika.

A. Utilgjengelige Øya i forhold til Afrika og Sør-Amerika. B. Den Utilgjengelige Island rail. C. dot-winged crake. D. svart jernbane. E. Galapagos crake.Grafisk: Stervander et al (Molecular Phylogenetics og Utvikling, 2018)

Forskerne bak den nye papiret, og har analytisk verktøy annet enn fugl former og geografi til disposisjon. De fanget en mannlig Utilgjengelige Island rail i September 2011, samplet sitt blod, sekvensert sitt DNA, og sammenlignet resultatene med data på andre skinner. De konkluderte med at tog er stamfar var en Sør-Amerikansk fugl som kom til øya rundt 1,5 millioner år siden, og at det er mer sannsynlig at et medlem av Laterallus slekten, som inkluderer dagens fugler som dot-winged crake, Galapagos crake, og lignende svart jernbane, i henhold til papiret som er publisert i tidsskriftet Molecular Phylogenetics og Evolusjon.

Det gir mening. Skinnene er beryktet for å fly hvor og bosatte seg i, med 53 eksisterende eller nylig utdødde arter vises bare på øyene, og 32 arter å miste noen eller alle av sine fly evne som et resultat. En befolkning på den Utilgjengelige Island rail ‘ s forfedre sannsynligvis fløy øst i Atlanterhavet og endte opp på øya—som var en søt nok gig at de ikke trenger å fly lenger.

“Når tog ankom Utilgjengelige Øya, og de hadde alle sine mat fra å vandre rundt og det var ingenting å flykte fra, det er ikke mye behov for å fly,” sa Stervander. Fuglen er bare trusler på Utilgjengelige Øya er en annen fuglearter som noen ganger spiser egg, og kanskje et par sjøfugl.

Disse fuglene er veldig søte og veldig doofy.Foto: Peter G. Ryan

Det er uklart hvorfor skinnen ikke gå over til de to andre øyene—kanskje en befolkning prøvd og feilet.

Stervander påpekt at det er mer forskning for å være ferdig. Datasettet på skinnene var ufullstendig, så kanskje mer data vil avsløre at fuglen virkelig tilhører en egen slekt.

Og selv om fuglen er å leve det gode liv, det er fortsatt regnet som en sårbar art. Flightless bird bestander kan lett kollapse hvis mennesker bringe invasive arter med dem, som katter eller rotter.

Dette papiret oppfyller kanskje den søteste mysterium i det sørlige Atlanterhavet. Men hvis du planlegger å besøke øya (som er ikke en lett prestasjon) sørg for at du ikke gjør noe for å skade fuglene.

[Molecular Phylogenetics og Evolusjon]

Deler Denne Historien