Hvordan en Lille Flightless Bird, som Endte på en Ø Midt i Havet

321

En Utilgængelig Ø RailPhoto: Martim Melo

En ø halvdelen af Manhattan i det sydlige Atlanterhav er så isoleret, som det hedder Utilgængelige Ø. På øen, og kun på den ø, bor næsten 6.000 sølle featherballs kaldet Utilgængelige Ø skinner. Men de kan ikke flyve, og øen er kun et par millioner år gamle. Hvordan gjorde de fugle komme der?

En ny analyse, der kan få opklaret mysteriet. Bird ‘ s DNA afslører, at det har udviklet sig relativt nylig fra nogle besøgende til øen, og har mistet sin evne til at flyve fra de kræfter i den naturlige udvælgelse.

“Det er helt fantastisk, at ordet mindste levende flightless fugle, der endte i et af de mest afsidesliggende steder nogensinde,” undersøgelsen forfatter Martin Stervander, University of Oregon, postdoc, fortalte Gizmodo. “Det ser ud til fuglene ankom på øen, og da de stod over for lidt trussel mod rovdyr, og der var ikke meget for at flyve.”

Utilgængelige Ø, som er, som navnet antyder, er svært at komme til.Foto: Peter G. Ryan

Når videnskabsmænd først beskrevet fugl i 1920’erne, de vidste straks, at de var kigger på noget mærkeligt. Utilgængelige Ø er på 3.500 kilometer (2,175 miles) fra Sydamerika og 2.800 km (1,740 miles) fra det sydlige Afrika. Fuglen ikke besætte en af de to nærliggende øer, der ligger mindre end 20 km væk. De foreslog, før teorien om pladetektonik eksisterede, at den fugl, på en eller anden måde gik til øen i løbet af nogle slags sunkne land-broen. De placerede det i sin egen slægt, Atlantisia. Nyere forskning har foreslået, at fuglen stammer fra skinner i Afrika.

A. Utilgængelige Ø i forhold til Afrika og Sydamerika. B. Utilgængelige Island rail. C. dot-winged crake. D. black jernbane. E. Galapagos crake.Grafik: Stervander et al (Molekylær Fylogeni og Evolution, 2018)

Forskerne bag den nye undersøgelse har analytiske værktøjer andet end fugl former og geografi til deres rådighed. De fangede en mand Utilgængelige Island rail i September 2011, samplede sit blod, sekventeret dens DNA, og sammenlignet resultaterne med data på andre skinner. De udledes, at skinnen er forfader var en sydamerikansk fugl, der ankom på øen, cirka 1,5 millioner år siden, og at det er mere sandsynligt, at et medlem af Laterallus slægten, der omfatter nutidens fugle som dot-winged crake, Galapagos crake, og det, der ligner hinanden, sort jernbane, i henhold til det papir, der er offentliggjort i tidsskriftet Molekylær Fylogeni og Evolution.

Det giver mening. Skinner er berygtet for at flyve, uanset hvor og bosætte sig i, med 53 eksisterende eller for nylig uddøde arter, der optræder kun på øerne, og 32 arter miste nogle eller alle deres fly evne til som et resultat. En befolkning af Utilgængelige Island rail ‘ s forfædre sandsynligvis fløj øst til Atlanterhavet og endte på øen, som var en sød nok gig, at de ikke behøver at flyve længere.

“Når tog ankom til Utilgængelige Ø, havde de alle deres fødevarer fra at gå rundt, og der var intet at flygte fra, er der ikke meget behov for at flyve,” sagde Stervander. Fuglen er kun trusler på Utilgængelige Ø er en anden fuglearter, som nogle gange spiser æg, og måske et par havfugle.

Disse fugle er meget søde og meget doofy.Foto: Peter G. Ryan

Det er uklart, hvorfor det tog ikke hovedet over til de andre to øer—måske en befolkning prøvet og mislykkedes.

Stervander påpeget, at der er mere forskning, der skal gøres. Datasættet på skinnerne blev ufuldstændig, så måske flere data vil afsløre, at fuglen virkelig hører til en separat slægt.

Og selvom fuglen er at leve det gode liv, er det stadig betragtes som en af de sårbare arter. Flightless bird befolkninger kan let bryde sammen, hvis mennesker bringe invasive arter med dem, der kan lide katte eller rotter.

Dette papir løser måske den sødeste mysterium i det sydlige Atlanterhav. Men hvis du har planer om at besøge island (som ikke er en let sag) sørg for, at du ikke gør noget for at skade fuglene.

[Molekylær Fylogeni og Evolution]

Dele Denne Historie