Facebook, Der Tilbydes Annoncører ‘Hvide Folkedrab” Option

Foto: Getty

Helt ærligt, fyre, dette burde ikke være så svært.

Med milliarder af dollars, tusindvis af ansatte, og nogle af de fineste teknik sind på planeten, Facebook kan bare ikke synes at regne ud, hvordan at stoppe med at drage fordel af reklame kategorier, der ikke er i overensstemmelse med dens reklame principper. Og en ny fældende opdagelse er netop gjort af skæringen.

I denne uge, stikkontakten forsøgt at fremme to artikler på Facebook og opdagede en “detaljeret rettet mod” kategori for at skubbe annoncer til brugere, der har en interesse i at “hvide folkedrab konspirationsteori.” Dette var en kategori, at Facebook ‘ s system havde peget på sin egen, ifølge virksomheden, og der tilbydes blandt dens foruddefinerede forslag til annoncører. At vælge det at ville tjene en annonce, at en gruppe, det sagde bestod af 168,000 brugere.

Mens Facebook aktivt, der tilbyder en bekvem måde at hjælpe med at sprede racistisk myte er, chokerende nok, Aflytte gjorde det virkelig let for de sociale netværk for at markere sine annoncer, og indse, at dette ikke er en god måde at bruge den platform. Annonce-kampagner på Facebook er nødt til at være godkendt, og denne ene var specifikt navngivet “White Supremacy — Test”. Stadig, annoncer gjort det gennem godkendelsesprocessen.

Når kontaktet af Gizmodo, en Facebook-talsmand fortalte os, “Denne målretning mulighed er blevet fjernet, og vi har derfor taget ned af disse annoncer. Det er imod vores annoncer principper og aldrig burde have været i vores system at begynde med. Vi er dybt beklager denne fejl.”

Selskabet bekræftede, at udtrykket gjort det gennem sin gennemgang i August, og er kendetegnet godkendelse som en fejl. Facebook fortalte Opfange, at denne målretning teknisk set ikke krænker dens annonceringspolitikker, “fordi det var baseret på en kategori Facebook selv har skabt,” som den stikkontakt, der er beskrevet situationen. Facebook har også bekræftet, at en blanding af algoritmisk og menneskelig gennemgang af foreslåede kategorier er brugt, men de endelige beslutninger på “nyligt tilføjede interesser” er lavet af et menneske.

Begrebet “hvid folkedrab” er en myte, der anvendes af hvide racister og have-sort racister, over hele verden til at retfærdiggøre snæversyn. I Usa er nogle racister overveje befolkning tendenser mod minoriteter outnumbering hvide mennesker i de kommende år som en form for hvide folkedrab. Denne slags argumenter kan blive hørt fra en, der er så fremtrædende som Kongresmedlem Steve King, der engang har tweeted, “kultur og demografi er vores skæbne. Vi kan ikke genskabe vores civilisation med andres børn.” Han hævdede, at han talte ikke om race og en af hans stærkeste forsvarere i den kontrovers, blev David Duke, den tidligere grand wizard of the Ku Klux Klan.

Med henvisning falske rapporter om en “hvid folkedrab” i Sydafrika, hvor hvide landmænd er ved at blive myrdet, og som har stjålet deres jord er blevet et yndet praksis for Fox News-stjernede Tucker Carlson. Og den blog, han har grundlagt, The Daily Caller, var en af Facebook ‘ s forslag til Skæringspunktet for at føje til sit “White Supremacy” – kampagnen—som blev “South Africa.”

Problemet er ikke kun, at Facebook var potentielt give Nazisterne en hjælpende hånd, det er, at virksomheden kun synes at være så uduelig til at fastsætte politikker og uddannelse af sine maskiner og mennesker. ProPublica har tidligere fundet Facebook giver annoncører at målrette mod “Jøde Hadere”, og at bevidst diskriminerer på baggrund af race for boliger programoversigter—en praksis, der er ulovligt. En Facebook-talsmand fortalte Gizmodo, at de “hvide folkedrab konspirationsteori” kategori blev primært brugt “rimeligt.” De nævnte eksempler som et Universitet foredrag om Usa ‘ s sammensværgelse kultur. De har også mindet os om, at det fjernet 5,000 problematisk valgmuligheder for målretning, der ikke opfylder sine standarder i August. Dette punkt vil føle sig mere værdig til ros, hvis ikke for det faktum, at det lykkedes lad 5,000 problematisk indstillinger for målretning snige sig ind i systemet.

I betragtning af den kendsgerning, at Facebook har været direkte involveret i at hjælpe brændstof mob vold og etnisk udrensning i lande som Myanmar, Sri Lanka og Indien, man skulle tro, at “folkemord” ville være en temmelig nem ord for at tilføje til listen af emner, der kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed. Men jeg er ikke genial ingeniør.

I andre nyheder, “dræb alle Jøder” blev trend på Twitter i dag, så alle gør et stort stykke arbejde.

Dele Denne Historie


Date:

by