5G-flaggskeppet från Samsung är en av de tre

227

Samsung

Samsung Galaxy i många år är de mest populära smartphones. I synnerhet användare väntar på meddelanden av flaggskeppet Galaxy S, som traditionellt är uttryck mest imponerande innovation från ett marknadsledande smarta telefoner sydkoreanska tech jätten. I Nätverket dykt upp nya uppgifter om att belöna innovationer som Samsung kommer användarna att uppskatta. Bland dem — 5G-flaggskeppet. Tidigare rapporterades det att Nokia och Samsung har kommit överens om att 5G.

Under första hälften av 2019, marknadsledande i smartphones, Samsung kommer att glädja många älskare av sina produkter inte bara tre flaggskepp Galaxy S10, men den efterlängtade fällbara smart telefon. Mer nytt meddelande om kommande bidrag enheter var: Ivan (Ivan) om resursen gsmarena.com med hänvisning till bloomberg.com.

Enligt en ny rapport, Samsung arbetar på tre mobila enheter Galaxy S10, men bara en av dem är en telefon som är kompatibel med 5G-nät. Dessutom är det också förväntas debut vikbara telefonen.

Samsung Galaxy S10 — tre modeller av flaggskeppet linje

Nya flaggskepp sortiment av Galaxy S10 kommer att vara tre mobil. Först av allt, Galaxy S10 med en 5,8-tums, böjd i båda sidor av AMOLED-skärm, trippel kameran, som ligger på den bakre panelen (konventionella ultrawide och teleobjektiv sensorer), inbyggd display fingeravtrycksläsare som finns under visa och selfie kamera. Plus-modellen kommer att skilja sig åt i första hand storleken på dess skärm.

Det är också den modell Galaxy S10 nybörjar platt AMOLED display. Fingeravtrycksläsare är det sannolikt att vara på sidan. Meddelandet specificerar inte har i kameror av denna smartphone. Det förväntas dock att i de minst dyra modeller av Galaxy S10 på den bakre panelen kommer att vara placerad kamera med en enda sensor.

Fällbara smartphone Samsung

I fråga om de konvertibla skuldebreven av den telefon som Samsung hoppas att dominera denna nya nisch, som eventuellt kommer att växa. Idag vikbara flexibel smartphone är inte som erbjuds av ett och samma företag, även om det förväntas att den här mobila enheten kommer snart att glädja finsmakare av hög teknologi, den andra ledare på marknaden för smarta telefoner, Huawei.

Det antogs att den vikbara telefonen kommer att se dagens ljus ännu i år, men nu är det osannolikt. Hittills, är det oklart om Samsung bestämmer sig för att överge plocka deras top-of-Jack för hörlurar.

För att diskutera den kommande flaggskepp Galaxy S10 och vikbara smartphone från Samsung läsare i Telegram chatt.