“Beklager jeg er dykking’: Salesforce administrerende DIREKTØR kritisert over svar på grensen kontrakt tilbakeslag

461

E-post innhentet av Foresatt reiser spørsmål om Marc Benioff håndtering av protester over lenker til US immigration agency

@SamTLevin

E-post

Tir 25 Juni 2018 19.08 BST

Sist endret på Tirsdag 25 September 2018 19.26 BST

Salesforce has faced a growing call to cancel its contract with US Customs and Border Protection.

Salesforce har møtt en voksende ringer for å avbryte sin kontrakt med AMERIKANSKE Toll-og grensekontrollmyndighetene.
Foto: John Moore/Getty Images

Teknologien selskapet Salesforce vender montering press for å avbryte sin kontrakt med US Customs and Border Protection (CBP), med protester målretting sin administrerende DIREKTØR, Marc Benioff, på tirsdag.

E-post fra Benioff, som nylig innhentet av the Guardian, har også reist spørsmål om milliardær grunnlegger svar til tilbakeslaget mot hans cloud computing selskapet. CBP, en politimyndigheter som gjennomfører Donald Trump er anti-immigrant agenda, begynte å bruke Salesforce produkter dette året til å “administrere grensen aktiviteter” og “modernisere sin rekruttering av prosessen”.

På høyden av familien separasjon krise over sommeren, Benioff kontaktet en ledende ikke-for-profit gruppe for å diskutere en voksende opposisjon mot hans fast kontrakt – og så rygget ut av en samtale i siste liten, og sa han var opptatt med ferie aktiviteter, e-poster viste.

AMERIKANSKE myndigheter anklaget for ‘ødeleggende skade” til familier separert på grensen

Les mer

“Jeg beklager at jeg er faktisk dykking akkurat nå,” Benioff skrev Jonathan Ryan, leder for Flyktning og Innvandrer Senter for Utdanning og Juridiske Tjenester (Raices) den 23. juli, dagen av deres planlagte samtalen.

“Den første tanken i mitt sinn … var,” Hva er denne fyren tenker?'” Ryan sa i et nylig intervju. “Jeg håndtere krisen i min levetid, som er ingenting i forhold til den kollektive krise for alle de menneskene vi forsøker å hjelpe … Det er én ting å være for opptatt. Det er en annen ting å være for opptatt fordi du er dykking.”

Marc Benioff, the CEO of Salesforce.

Facebook

Twitter

Pinterest

Marc Benioff, administrerende DIREKTØR i Salesforce. Foto: Denis Balibouse/Reuters

Raices, et Texas-basert organisasjon som leverer tjenester til flyktning-og innvandrerfamilier, gikk det nasjonale søkelyset etter Trumf-administrasjonens “null-toleranse policy” førte til familie separasjoner ved grensen. Praksisen ble mye kritisert som “umenneskelig” og “forferdelig”, og Raices løftet millioner for å argumentere for anholdt familier.

Men i juli, Raices offentlig avvist en $250 000 i donasjon fra Salesforce, siterer bekymringer om den CBP kontrakt.

Som protester fortsatte denne uken på selskapets ordinære Dreamforce-konferansen i San Francisco, Ryan diskutert hans pågående bekymringer med Salesforce og hans kommunikasjon med Benioff etter Raices slått unna hans donasjon.

Etter å ha lest hans første e-post, Ryan sa det dukket opp KONSERNSJEFEN ikke forsto alvoret i situasjonen: “så mørk Som den tid var, og så uhøflig som brush-off var, hadde jeg fortsatt å smile på som latterlig bilde i hodet mitt av en billionaire i ledtog med en regjering som er aktivt kjører liv for barn, og han er … dykking med sin familie.”

Benioff er ikke sjenert om å oppgi sine fritidsaktiviteter. Han ga nylig et intervju til the New York Times mens han sa at han var å få en massasje.

De to koblet sammen med telefonen en uke etter Benioff bedt om å planlegge. Ryan sa han følte Benioff var “i stor grad undereducated” på de fakta som er av krisen og på funksjoner av CBP og grensekontroll.

“Det var en overraskelse for meg å ta i betraktning hvor langt inn i den debatten vi var,” sa Ryan, og legger til at Benioff forsvarte forhold og prøvde å tone ned betydningen av kontrakten. Administrerende DIREKTØR, som har et rykte for å være en progressiv “sosial aktivist”, også ikke direkte svar på hans spørsmål om Salesforce ville forplikte seg til kutting bånd etter at kontrakten er utløpt, ifølge Ryan.

Benioff sendt en e-post når den ringer og sier han ønsker å møte i person, men hadde ikke fulgt opp siden, sa Ryan.

US border patrol agents take people into custody near the border.

Facebook

Twitter

Pinterest

OSS border patrol agenter ta folk i varetekt i nærheten av grensen. Foto: John Moore/Getty Images

Salesforce representanter avviste å kommentere på Benioff kommunikasjonen med Raices, sier bare at KONSERNSJEFEN hadde “personlig engasjert med flere Salesforce ansatte, kunder og interessegrupper på dette emnet.

I juni, opptatt av Salesforce ansatte skrev et brev til KONSERNSJEFEN sier selskapet bør revurdere sin kontrakt og “snakke ut” mot CBP, og legger til, “Gitt umenneskelig atskillelse fra sine foreldre som i dag foregår på grensen, tror vi at vår kjerneverdi, Likestilling står på spill.” Benioff, som nylig kjøpte Time magazine med sin kone Lynne, har svart på kritikken ved å si at selskapet ikke fungerer med CBP “om separasjon av familier”.

Men motstanderne har hevdet at ved å tilby teknologi for å “rekruttere og støtte nye agenter” og “drive effektivitet rundt OSS grensen aktiviteter”, Salesforce er delaktige i en humanitær krise fremsatt av den AMERIKANSKE regjeringen.

Det er viktig å spore selskaper som er å tjene millioner fra lidelse innvandrergrupper

Jacinta Gonzalez

“Den umenneskelige praksis som er i full effekt langs vår grense i dag er alle fortsetter å være støttet av Salesforce-plattformen,” sa Ryan. “Det er det som gjør virksomheten mer brutalt effektiv og voldsomt effektiv.”

Aktivister møtte opp i sentrum av den travle Dreamforce konferanse tirsdag morgen med en 14ft høye bur som sa “Detention center drevet av Salesforce”, med tegn å lese: “Caging barn er en forbrytelse ikke en forretningsmodell.”

“Du er delaktige!” en aktivist ropte på konferansen deltakere, som i stor grad ignorerte demonstrasjon. Noen forbipasserende som ikke deltar på arrangementer ropte meldinger om støtte, inkludert, “Ingen CBP!” og “Sette Trump i bur!”

Tech-selskapene har i økende grad kommet under ild for sin rolle i å bistå Trump administrasjon.

Ryan sa Salesforce kontrakt og selskapets pågående forsvar var minner om IBMS arbeid som leverer Nazistene med teknologi som brukes til å transportere folk til konsentrasjonsleire.

Protesters in San Francisco carried a cage to protest Salesforce’s contract with CBP.

Facebook

Twitter

Pinterest

Demonstranter i San Francisco gjennomført et bur for å protestere Salesforce kontrakt med CBP. Foto: Sam Levin i the Guardian

Hvis Salesforce avsluttet sin kontrakt, Raices ville akseptere sin donasjon, sa Ryan, og legger til at farten ville oppmuntre andre selskaper til å følge etter.

“Det ville bli hørt av folk som har blitt ofre for disse instrumentene av vold og ville sette Salesforce i en posisjon til å være i historiebøkene, som å trekke en linje i sanden for menneskeheten,” sa han.

Protestene følge en rekke ødeleggende nyheter om CBP og innvandring håndheving. Tidligere denne måneden, en border patrol agent ble siktet for drapet på fire kvinner og merket en “massemorder” av politiet. Andre CBP agenter har blitt anklaget for seksuelt overgrep tenåringsjenter og andre offiserer mens du er på vakt. En fersk rapport fant at antall fengslinger arbeidsinnvandrere har steget til det høyeste som noen gang er registrert.

Som nasjon er ‘mest generøse’ til flyktninger? Absolutt ikke OSS | Aryeh Neier

Les mer

Slutter Salesforce kontrakt med CBP kan forstyrre ansettelse av agenter, sa Jacinta Gonzalez, en organisator med Mijente.

“Som vi ser på denne administrasjonen i det hvite rasistiske agenda … det er viktig å spore selskaper som tjener millioner, om ikke milliarder av dollar fra den som lider av innvandrergrupper,” sa hun.

Jelani Drew, en aktivist i Kampen for Fremtiden, la til: “Teknologien har potensiale til å gjøre menneskerettighetene til en masse skala – eller stoppe dem.”

Salesforce ikke svare på spørsmål om fremtiden for CBP kontrakt.

I en fersk inntekter samtale, Benioff snakket om sitt engasjement for “etiske og human bruk av teknologi”, og sa: “Vi må sørge for at teknologi styrker vårt samfunn i stedet for å svekke dem.”

Registrer deg for OSS morgen orientering