Kvinna nackdelar massor av män i “datum” och sedan ställer dem mot varandra

Natasha Aponte fick sitt Fnöske matcher för att mötas i New York, för jag trodde de skulle vara att gå på en en-på-en-dag

Tis 21 Aug 2018 17.25 BST

Senast ändrad Tis 21 Aug 2018 22.28 BST

 Over the past month, Natasha Aponte has been using Tinder to arrange for hundreds of guys to meet her at the same place, at the same time, unbeknown to each other.

Under den senaste månaden, Natasha Aponte har varit med Fnöske för att ordna för hundratals killar att träffa henne på samma plats, vid samma tid, ovetandes om varandra.
Foto: Joe Raedle/Getty Images

Natasha Aponte är en New York-baserad modell som inte är rädd för lite drama på en första dejt. Under den senaste månaden, hon har varit med Fnöske för att ordna för hundratals killar att träffa henne på samma plats, vid samma tid, ovetandes om varandra.

Varför kvinnor ska spela på dejting-appar och plocka de hetaste män | Nichi Hodgson

Läs mer

Vid 6pm på söndag, hundratals män anlände vid Union Square på Manhattan för vad Aponte sa att dem skulle vara en en-på-en dag där de skulle titta på hennes vän DJ. En gång hade de bildat en publik, varje tänkande resten av männen var bara där för att visa upp, Aponte intog scenen, förklarade vad som var på gång och började skarva ner killar med frågor och utmaningar, säger att vinnaren skulle egentligen gå på en date med henne.


миша
(@bvdhai)

Scenen pic.twitter.com/U0ROAWKDQc

19 augusti 2018

Stunt uppdagades efter att en av de män som deltog berättade vad som hände i en Twitter-tråd som sedan har gått viral. Han sade att han pratade med Aponte för runt en timme sista månaden innan hon sa att hon var tvungen att fokusera på arbete och skulle få tillbaka kontakten i ett par veckor. Ur det blå, då hon föreslog att de skulle träffas för en dejt på Union Square för att titta på hennes vän DJ.

Andra män som matchas med Aponte har sedan bekräftats av historien. Man berättade för New York magazine att Aponte används en nära identisk historia med honom.

När männen kom, Aponte intog scenen med mikrofonen och höll ett tal som motiverar stunt, hävdar att hon trodde dating program var “svårt” och så hade bestämt sig för att “ta med alla i person och se hur det går”.

Hon berättade för någon människa vars sista flickvän gjorde upp med dem att ” lämna eftersom jag helt litar på hennes omdöme.’

Hon började då att avfärda några av de män, och samtidigt göra ett par kommentarer om skev typ av moderna relationer. För det första, hon berättade för någon som var i en relation att lämna, säger att studier visar att hälften av männen på Tinder är i ett förhållande.

Nästa frågade hon Trump anhängare att gå hem. “Om du tror att du kan stödja Trump och datum är en Puerto Rican, nu är det dags att lämna.”

Hon frågade sedan alla de män som hade blivit dumpad av sin tidigare partner att höja sin vänstra arm och alla de män som hade gjort dumpning för att höja sin högra arm. Hon berättade för alla de män som hade brutit upp med att gå, och säga: “Snälla lämna mig eftersom jag inte helt litar på hennes omdöme.”

Hon fick också bli av män som heter Jimmy, de med långa skägg, öl magar, Toms shoes, khaki byxor, rökare och de som bara letar efter en hook-up. En låg kvalitet livestream av händelsen klipper ut innan kan du se vad som händer härnäst, men några av de återstående männen rapporterade att de blev ombedda att göra en en-minuters pitch hittills Aponte.

Några av deltagarna kan också ses som lämnar på egen hand, och några av back-och-tillbaka med publiken verkar krångligt och ibland militanta i stället fattas i god humor. Några av de män kan höras sjunga “käften” när hon meddelar statistik på hur många män som Fnöske var att begå otrohet.

Det har då framkommit att Aponte, som förde en full kamera besättning med henne till den stunt, har arbetat med en viral marketing företag som heter Rob Bliss Kreativa. Företaget var även bakom viral video som Shoshana Roberts går genom New York för 10 timmar med hemliga kameror anslutna till henne, för att markera hur ofta hon trakasseras och catcalled på gatorna.

Facebook

Twitter

Pinterest

Lycka sade i veckan att hans företag kan vara att lägga upp en komplett video av vad som hände med Tinder stunt senare denna vecka.

Händelsen belyser hur dating apps, som tidigare var den sista resten av sociala medier som var riktigt social, i det att de enbart är en plats för interaktion mellan riktiga människor snarare än varumärken eller påverkare, nu i allt högre grad används för marknadsföring, journalistik och andra icke-dating praxis.

Förra året Kevin McElwee skrev i Columbia Journalism Review om hur Fnöske var i allt större utsträckning används för att snabbt tala till källor. Han sade att Nordkorea gjort nukleära hot mot amerikanskt territorium på Guam, han hade använt appen för att hitta Guamanian lokalbefolkningen och fråga om de kände sig utsatta.

Zoo Tinder – hur tekniken är att hjälpa djur krok upp

Läs mer

Varumärken är också nu alla över app. Vissa erbjuder enkel kampanjer: Domino ‘ s körde en kampanj där användarna att dras direkt på en hjärtformad pizza kan vinna en gratis måltid. Andra har varit smartare: Ex Machina, en film om artificiell intelligens, låt manliga användare match med Ava, filmen är attraktiv kvinnlig robot, och hon skulle prata med dem för lite (eller åtminstone en AI bot skulle låtsas vara henne), innan du så småningom avslöjar hon var en marknadsföring för filmen.

Det är ännu inte klart vad Aponte syftar till att få från denna massa Fnöske datum men hon bör ta varning från star of Bliss berömda catcalling stunt. Hon gick med på att stämma Bliss för $500,000 efter att han re-redigerade video som en annons med hennes kropp som omfattas av TGI Friday ‘ aptitretare, så det verkade män var catcalling pommes frites och mozzarella sticks. Hon påstod att hon var den enda som någonsin betalats $200 för den ursprungliga videon, som har setts över 47 gånger, och inte håller för att användas i delningssågning annons. Hennes fall var misslyckat.


Date:

by