Microsoft kommer att skapa ett system för identifiering som bygger på blockchain

Tech jätten från Redmond är i takt med tiden, planerar att inom en snar framtid att använda blockchain att skapa en decentraliserad Id: n som kan vara en tillförlitlig metod för identifiering. Din utveckling Microsoft har för avsikt att tillämpa i förvaltningen av personuppgifter för personer, vilket gör att deras personliga information mer säkert.

Traditionella former av identifiering börjar bli föråldrade allt mer krävande att hitta en ersättare, så utvecklarna är övertygade om att ett decentraliserat system utanför kontroll av någon organisation, kan bli en värdig efterträdare. Decentraliserad ID kommer att ge användaren full kontroll över sin egen identitet och rykte, och de mekanismer som skapats av Microsoft som bygger på blockchain, kommer att skydda dem ordentligt, eftersom denna teknik kan för att säkerställa sekretess och för att begränsa åtkomst till data utan tillåtelse av ägaren.

“Vi har noga studerat decentraliserat system för lagring, kom då till slutsatsen att blockchain teknik och dess protokoll är lämpliga för decentralisering-ID”, — sade i meddelandet.

Lämpliga plattformar för att genomföra sina idéer, utvecklarna tror blackany Bitcoin, Litecoin, och Ethereum. Det är planerat att genomföra idén på principen om ett Blixtnedslag Nätverk som gör att du kan hantera stora mängder data för identitet utan att överbelasta den viktigaste blockchain nätverk.

Vi vill påminna er att vi har startat telegram chatt där du kan diskutera detta och andra nyheter.
Chatt om cryptocurrency.
Chatt om iron mining.

Microsoft kommer att skapa ett system för identifiering som bygger på blockchain
Vyacheslav Larionov


Date:

by