Flera Android-Nougat Användare står Inför Kör Sync Fråga för Telefon Säkerhetskopior

Flera Android-användare som för närvarande körs Nougat på sina smartphones klagar på en fråga som stannar Enheten synkronisera till telefonen säkerhetskopior. Det har varit flera klagomål på frågan om Google Drive Hjälpa forum samt övriga plattformar som Nexus forum i sista månaderna. Google har äntligen erkänt problemet och lovade en uppdatering denna månad.

Det är uppenbart att Google Drive sync-problemet är inte en enhet specifika och det är verkligen inte en Nexus eller Pixel fråga. På flera forum, användare har rapporterat problemet på olika Android-baserade enheter där “Tillbaka till Google Drive” – alternativ, som visar en “Avaktiverad av din admin”. Den första rapporten dykt upp redan i juli i år där användaren försökt flera tillfälliga korrigeringar, inklusive att ta bort exchange-konto, ta bort Gmail-konto, inaktivera Gmail-app, och clearing referenser.

Google Drive Support-teamet reagerade på att en av de användare som klagade på den frågan, och sa, “Vi vill låta dig veta att vi nyligen har fått en uppdatering från våra Android-team. De fel som du stöter på är faktiskt visas av en slump för några Android Nougat användare. Jag vill försäkra er om att meddelanden har ingen effekt på dina data säkerhetskopieras till Google Drive. Status för backup är på eller av är korrekt fångade i den första “Säkerhetskopiera Och Återställ” skärm, och kan styras av användaren.”

Laget har också lovat en uppdatering denna månad. “För nu, du kan ignorera felmeddelande tills en lösning är rullade ut från Android-laget som bör vara runt oktober 2017,” laget till. Vi kan förvänta oss av Google för att rulla ut den rätta att Köra sync frågan i slutet av oktober och kan ge råd Nougat användare inför problemet att hålla ett öga ut.


Date:

by