Nokia 6 Flash Salg i India i Dag via Amazon: Tid, Pris, Tilbud & Mer

Nokia 6 flash salg i India vil bli holdt ved 12 pm, gi kundene på tvers Indiske sjansen til å kjøpe rimelige mid-range håndsett lansert av Nokia merkevaren rettighetshaver HMD Global tilbake i januar. Håndsettet er kun tilgjengelig på Amazon India, og salg er kun åpent for kunder som er registrert for det på e-handel av mandag, August 28. Amazon bemerker at de kundene som er registrert for August 23 eller 30 August salg trenger ikke å registrere deg på nytt for neste salg, 6. September. Dette er den andre Nokia 6 salg i India, etter en på August 23 at så 1.2 millioner registreringer, og telefonen blir solgt ut i mindre enn et minutt. Å huske, Nokia 6 (Nytt) ble først avduket i januar i år, og deretter lansert i norge i juni, sammen med Nokia 3 og Nokia-5.

Nokia 6 gjennomgang

Nokia 6 pris i India, tilbyr lansering

Nokia 6 pris i India er Rs. 14,999. Lanseringen tilbud på Amazon India omfatter Rs. 1,000 Amazon Betale balanse for Amazon Prime medlemmer, 80 prosent av Kindle ebøker opp til Rs. 300, Rs. 2,500 rabatt på MakeMyTrip (Rs. 1,800 på hoteller og Rs. 700 på fly), så vel som 45GB av gratis data fra Vodafone over en fem måneders periode.

 

Nokia 6 spesifikasjoner, har

Nokia 6 har en aluminium unibody-design, stereohøyttalere med Dolby Au lyd, og et fingeravtrykk-sensor. Som for spesifikasjoner, dual-SIM Nokia 6 kjører Android 7.1.1 Nougat og idrett en 5,5-tommers full-HD (1080×1920 punkter) IPS-skjerm med Corning Gorilla Glass beskyttelse. Den drives av en Qualcomm Snapdragon 430 SoC kombinert med 3 gb RAM. Smarttelefonen har en 16-megapiksel kamera på baksiden med PDAF, en f/2.0 blenderåpning, en 1-micron pixel-sensor, og dual-tone LED-blits. Nokia 6 har en 8-megapiksel autofokus-kamera foran med en f/2.0 blenderåpning og en 84-graders vidvinkel linse.

Smarttelefonen bærer 32 GB innebygd lagringsplass som kan utvides via microSD-kort (opptil 128 gb). Tilkoblingsmuligheter på Nokia 6 inkludere 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.1, GPS/ A-GPS, FM-radio, NFC, Micro-USB med OTG, og en 3,5 mm audio jack. Sensorer om bord smarttelefonen inkluderer et akselerometer, lyssensor, gyroskop, magnetometer, og avstandssensor. Nokia 6 tiltak 154×75.8×7.85mm, er drevet av en 3000mAh batteri, og er tilgjengelig i Matt Sort, Sølv og Herdet Blå farge varianter.


Date:

by